25

До 29

преди 3 години

А Вие как си преставяте как АМЕРИКАНЦИТЕ могат да емигрират в РУСИЯ и да живееят там ?Споделете ,ако знаете.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2150 милиона "гладуват" или "50 милиона са на помощи и ревът, че не могат да си купят новия iPhone 12"?

23

Анонимен

преди 3 години

"Без футбола Черенков изчезва от обществения живот."Нормално. Все още не бяха изтрещели, за да считат някой, ритащ топка за икона, която трябва да се следва и слуша постоянно. После дойде т.нар. "маркетинг" и благодарение на него, все още гледаме Стойчков.

22

емиграция

преди 3 години

До Анонимен 23. Ама ти си бил много *** болшевик.Не можеш да слагаш всички емигранти под общ знаменател.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2050 милиона американци гладуват, но никой не бяга в Русия, даже и емигрантите я избягват. Точно обратното, вече има руски квартали в ам.градове или гладният американец е по-сит сития руснак.

20

Анонимен

преди 3 години

Колко материални и грешни са хората.И плащат затова.

19

Handel

преди 3 години

"Тези, които са били свидетели на плашещите сцени в Тбилиси, не обичат да говорят за тях. Черенков получава халюцинации, видения за въображаеми опасности и дори се опитва да скочи от прозореца на хотела."Ами нещо е прекалил с хапчетата,

18

Анонимен

преди 3 години

При БКП майките не си колеха децата.

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали има америкаски квартали в Русия, но два милиона българи - една трета от населението на България - мият улиците и проституират на запад.

16

Анонимен

преди 3 години

Не, вече не ги бият, в САЩ нerpитe преди ги биеха, а сега им целуват задниците.

15

Анонимен

преди 3 години

Путин качи протестъра Навални на самолета и го прати да се лекува в Германия, а САЩ протестиращите ги разстрелват.

14

Анонимен

преди 3 години

50 милиона американци гладуват, а в Русия никой не гладува. А за да избягат в Русия трябва да знаят езика, за разрешение за престой и работа се държи изпит по руски. А и никой няма да ги пусне в Русия.

13

Лобановски и...

преди 3 години

...отношението му към Черенков? Лобановски е украинец, Черенков - руснак!Нужно ли е да се обяснява още?

12

Анонимен

преди 3 години

И къде в Русия има квартали на американци и западняци избягали от мизерията в САЩ и Западна Европа която руските ботове описват?

11

Корупцията в ЕС

преди 3 години

Урсула фон дер Лайен и режимът в Брюксел са закупили 2.3 милиарда ваксини при условие че населнието на ЕС е 470 милиона. Пет пъти повече от необходимото, има и дори и бебедата да се ваксинират. А в повечето страни в света дори не могат да си позволят ваксини! Каква е ползата да ваксинираш цялото население по 5 пъти, като в останалия свят вируса ще остане.

10

ikar

преди 3 години

До СветозарПочинал е от тумор в мозъка, вероятно пристъпите му се дължат на това.

9

Анонимен

преди 3 години

Русия реши въпроса с комуналките още по времето на Сталин, а в САЩ днес десетки милиони хора в гетата живеят в комуналки. Навсякуде бездомници и мизерия контрастираща с богати къщи, дори в Ню Йорк е пълно с бездомници и бедняци наред с преуспяващите дилъри със скъпите костюми и коли.

8

Анонимен

преди 3 години

Да в САЩ е много тежко положението ама странно защо във всеки голям геад има руски квартал и безброй руснаци избягали там. В Русия май няма американски квартали и няма американци и западняци да карат таксита и да мият чинии в Москва и Петербург

7

Анонимен

преди 3 години

Хората с критично мислене са подложени на постоянен тормоз. В мейнстрийм медиите и в социалните мрежи с пълна сила се вихри т.нар. "cancel culture" или "културата на заличаването" - ако мръднеш и на милиметър встрани от политическата коректност, крепителите на официалната идеология ти обявяват война. Обявяват те за "расист", "сексист", "хомофоб" и за "платен слуга на Кремъл". На почтените хора се казва, че не бива да имат нищо общо с теб. Не бива да четат статиите и книгите ти, да гледат филмите ти, а най-добре е да забравят за съществуването ти.

6

Анонимен

преди 3 години

Мъчно ми е за руснаците колко са изстрадали горките и сегашните им управници са спрели в миналата ера. Крадат милиарди за кичозни дворци и плащат копейки на разни да цъкат безброй коментари в нета да хвалят комунизма и Путин. Жалка картинка а имат толкова ресурси и гениални хора дето ги експлоатират мишки комплексари.