27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Затова според мен хората трябва да се грижат за здравето си преди да са го загубили.

26

Анонимен

преди 3 години

Идеята е в днешно време хората да се разболяват от некачествени храни, замърсен въздух, заседнал начин на живот и после да им продават лекарства, които уж ги лекуват но като станат на възраст ги пият постоянно и така всеки месец дават пари за лекарства.

25

снайпера

преди 3 години

30 те сребърника на Юда, са эа предпочитане. Да ги събират, ако могат!!

24

Jonas Ark

преди 3 години

Има само една болест на света, която трябва да се заличи. Вече е пробвано с потоп, чума, световна война, икономическа криза, не особено успешно. Ако не стане и с масова ваксинация, ще бъде измислен някакъв друг начин.

23

MaйMyнaтa

преди 3 години

Комплеса, не бъркай господ с Антихриста, моля!

22

комплексар

преди 3 години

Парите не са проблем!Проблем са лудите,дето умират да се правят на Господ!

21

MaйMyнaтa

преди 3 години

Собственика на вируса, не го продава. Така чух, че няма цена.А има и още, това е само началото!!

20

Тео

преди 3 години

Елиминирането на всички болести е свързано със спирането на еволюцията. Това означава да бъдат спрени всички мутации - било то доброкачествени или лоши. Това е практически невъзможно. Отговорът на този въпрос е еднозначен - не! Защото дори да си купиш(незнайно как) 1 000 ядрени глави и да заличиш живота на земята, *** ще останат да ти се смеят! Парите не са цел, те са средство. Възможно е и без пукнат долар да успееш да намериш лек за рака, например.Трябват хъс, знание, търпение и късмет!

19

Анонимен

преди 3 години

Всъщност беше напълно предсказуемо, че сериозно заболяване ще премине от животните към хората.-----Нали!Я предскажете още някой щам?

18

NO НЕ

преди 3 години

Защото сме стигнали до края . Без да осъзнаваме това. За да оцеелем трябва да се променим.

17

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 17Хаххаа, Баце и биткойни, с телефончето с копчета ли ги движи?Та той, не мой да рАботи с друго!!А иначе, эа другото ОК.

16

Анонимен

преди 3 години

Това са празни филодофии. И дължината на статията го доказва. Дори и да се изтребят всички човешки болести - нали идват нови от животни. Ако *** всичките болести по животните, после ще се наложи да *** и самите животни - ще станат прекалено много. Няма как да се изолираме от природата.

15

Анонимен

преди 3 години

До MaйMyнaтa - не лъжа !Както казах , Боцко има повече от посочената сума в долари - никъде не съм споменал във каква точно валута са притежанията на Боци , ! А иначе той си има и биткойнти !

14

Анонимен

преди 3 години

Парите предизвикват болестите и други лошотии.Парите не лекуват. Лекува положителната мисъл и здравословния начин на живот.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Абе, *** ***, в статията именно за вируси и бактерии ти пишат хората, ти си тръгнал да философстваш, като нямаш мозък и на врабче!!!!!! Като вземете да се изказвате разни *** на тема здравословен живот, и ми се пр.исира!!! Явно си някой *** блъскач воден от девиза ``Да блъскаме докато превърнем и последния неврон в мускулно влакно``!!!

12

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 10Ще фалират, имай ми доверие. И не само те де, ковид ще промени всичко!

11

Анонимен

преди 3 години

Не. Не бихме могли. А и не трябва. Ако няма болести, човечеството ще се *** съвсем. В такъв свят живеем просто.

10

Анонимен

преди 3 години

Може да стане само ако е комунистическа система и всичко се одържави.

9

Анонимен

преди 3 години

Прекалено дълга статия за новинарски сайт. Няма кой да я чете. И никой не би искал населението на земята да е здраво и да не боледува. От това се вадят много пари. Нали така.

8

Анонимен

преди 3 години

Фармацията разчита , на болестите, големите компании сега и тези за васкини разчитат на болестите. По добре да те лекуват 20 години със скъпи лекарства от колкото да те излекуват за 1 ден. Никой не иска панацея и лечение за 1 път, защото не е доходоносно. Фармацията разчита да лекуват симптоми а не причини. Ако всички са здрави те ще фалират...