151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167"Корупцията в България е тотална и повсеместна.Затова е лесно да бъде измерена-100%,гарантирано от ГЕРБ."Ако е 100% значи ти също си корумпиран.На червените каскети не ви се получава мисленето.

150

Анонимен

преди 3 години

До МяуЯ дай справки и източници сравнено с Норвегия.

149

Анонимен

преди 3 години

А знаете ли как в ЕС се определя колко е корумпираността?Чрез допитване на населението.Ходят и питат - какво мислите?И понеже БСП и Нинова се дерат 4 години за това, и понеже Йончева не спира да го говори в ЕС и готово.Комунистчета какво да ги правиш.

148

Анонимен

преди 3 години

Корупцията в България е тотална и повсеместна.Затова е лесно да бъде измерена-100%,гарантирано от ГЕРБ.

147

Мяу

преди 3 години

Анонимен, ти не разбра ли, че на Б.оКо и Ш.И.Ши, це ните са НАД европейски!!

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Ахахахахаа. Абе, другаре, СЕГА "всичко било забатачено" обаче ПРЕДИ всичко цуфтеше и връзваше.Ахахахахахахахахах.

145

Анонимен

преди 3 години

До До 154-П'н г.../157"В Норвегия например магистралите са 3 пъти по-евтини"Я пак.

144

Мяу

преди 3 години

Нямаме независима правосъдна система! Затова българите саусещаме корупцията. Ако имахме независима правосъдна система като в САЩ, щяхме да видим, къде трябва да са корумпетата.

143

Анонимен

преди 3 години

Абе що си чешете езиците,като всички знаем,че гоним първите места по корупция.Само си спомнете за "Ало Ваньо,за "вие си го избрахте",за "братиньо",за "здравей бос",за 67-те милиона от Божков за Влади и Бойко,за чекмеджето с пачки и злато,за вилата в Барселона и бутика на мис *** и няма нужда да продължавам повече.Ако иска,друг нека да продължи.

142

по Комарницки

преди 3 години

Борисов успя да установи на Територията абсолютно безконтролна, безотговорна и безотчетна еднолична власт.Той не отговаря за нищо пред никого. Нито пред Парламента, както е по Конституция, нито пред медиите, по неписаните правила на демокрацията, нито пред правосъдието и "независимите" контролни органи, в съответствие със Закона. Няма и реална достатъчно силна опозиция, която да застрашава статуквото. Най-съществената е тоталната корумпираност "Вземѝ тия ***'есе лева, и си трай там!"

141

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Некои дрогаре не са наясно с случая ало Ваньо,щото пишат гл упости и вече ми писна от пучите им масали и мантри!!Алото го започна моя колега Гоце,тогава изпълняващ моята длъжност.Та той звъни на Борисов и го моли да се обади на Танов,да не се еб,ава излишно с неговото момче,Мишо бирата,че е точен,плаща си данъците,а митниците го въртяли за нищо и т.н.Борисов звъни на Танов и го моли,ако човекът на Гоце е изряден да не се занимават повече с него!Тъй че ало Ваньо е проблем дрогаре на БСП!!

140

Мяу

преди 3 години

Надяваме се като заработи КЬОВЕШЕ, корупцията да бъде намалена.

139

До 154-П'н г...

преди 3 години

В Норвегия например магистралите са 3 пъти по-евтини и много по-качествени.В цяла Европа-също.Не ни баламосвай с липсата на средства,защото това не е вярно.Същото е и със санирането.Там сметката излезе 7 пъти по-висока.За един стереопор,който ви лепнаха и после трябваше да си правите ремонт на целия апартамент,щото имаше зазидани прозорци.А стеропора при силен вятър започна тук-там да хвърчи.Абе,гербава работа,какво друго да ви кажа.За ремонта на ремонтите няма и да говоря.

138

Анонимен

преди 3 години

Пянчо, избърши си пяната от устата, стой мирен, наведи главица и слушай внимателно:Аз си плащам парите и искам да карам по хубави пътища. Плащам си винетки, данъци, ГО и какво ли не. Процедури и подобни са твоя работа. Ако са ти трудни - напускай и работи друго. Ако ти дойдеш при мен и искаш това, което компанията предлага, аз няма да тръгна да ти се жалвам какви процедури имаме. Просто ще ти доставя качество. Ясно?

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145ТИЯ МАНТРИ ЗА МОДЕРНИ ФОРМИ НА УПРАВЛЕНИЕ И МЛАДИ НА КОМПЮТЪР си ги приказвайте на партийните сбирки в Централата. Всички сте назначени по върховете по партийна принадлежност и роднинства. Затова всичко през последните 11 год. е забатачено.

136

Пян_Гъ

преди 3 години

"Да откриеш магистрала и след три години да е за як ремонт, аз това не знам някъде да го има", ти знаеш ли как работи по какви критерии в ЗОП-а класират фирма на първо място, а??? Правил ли си някога поръчка, участвал ли си в процедура??? Всеки професионалист може да избере качествен европейски/световен строител, ама ти и всички останали опозиционери ще ревете, че асфалт не се яде. Да качествено е, но на съвсем друга цена. И за да не зяпате като шарани, това е залегнало в изисванията

135

Анонимен

преди 3 години

Отново? Че ние мърда ли ли сме оттам?

134

Радо

преди 3 години

Тъй като сайта Днес не дава точно обеснение да обесня ,44 пункта и 69 място са ок придвижваме се напред и сме вече заедно с други държави от ЕС .Припомням по времето на дпс/бсп бяхме с 60 пункта на 89 место съвсем сами в ЕС Това обаче не се казва.Просто заглавието ПАК СМЕ СРЕД НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ точка.

133

Анонимен

преди 3 години

Любимата опорка на герберите - "а вие знаете ли в Европа как се краде! Навсякъде е така!"Ами, точно така не е. Да откриеш магистрала и след три години да е за як ремонт, аз това не знам някъде да го има. Или всеки ден да има скандал кой какви европари свил. 40-70% от парите се крадат - къде го има това?

132

Анонимен

преди 3 години

Корупцията е абсурд да се измери. Най-често тя остава скрита. Усещането на българина попринцип е, че е прекаран във всяко едно отношение така че за каквото и да се пита, когато мярката зависи от отношението на гражданина, у нас винаги то ще е положително за негативните факти.