37

Анонимен

преди 3 години

Бсп да ходят да се гръмнат.Освен да пищят с нищо не са помогнали на тая държава.Какво направиха пре тяхните управления?КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ И КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЕМА.БСП и комунизмът е тотолно зло и само зло е донесло на хората.

36

Анонимен

преди 3 години

Той "ИНСПЕКТИРА" , ,макар и бъкел да не разбира от машините и съоръженията, пред които го снимат за спомен! В Парламента трябва да дава отчет за свършена действително работа,а от джипката може да си говори на мисирките каквото му дойде наум , дори то да няма нищо общо с действителността!

35

Анонимен

преди 3 години

ДО ЕДИН ГОВОРЯТ КОЛКО Е ВАЖНО ДА СВАЛЯТ БОРИСОВ- ИДВАТ ИЗБОРИ И ВСЕКИ ЩЕ СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА: 2007Г БГ ВЛИЗА С БСП В ЕС С 160ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 102.16ЛВ МИН ПЕНСИЯ, СЕГА 650ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 300ЛВ МИН ПЕНСИЯ.АКО НЯКОЙ ОБЕЩАЕ, ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧИ 4 ПЪТИ МИН ЗАПЛАТА И МИН ПЕНСИЯ- ВЕДНАГА ГО ИЗБИРАМЕ И НЯМА ДА ГО ДАДЕМ НА НИКОГО ДА ГО СВАЛЯТ, АКО НЕ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЯТА СИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО.

34

да бе

преди 3 години

Някой представя ли си гербаджия, пък бил той и председател на НС да направи нещо без разрешението на Борисов???Парламента в парламентарната република България не може да задължи премиера да направи каквото и да е.Борисов ще отиде в НС не когато го извикат, а когато ТОЙ пожелае.Толкова за парламентаризма и демокрацията!Управлява ни шайкаджийска хунта.

33

Про со то

преди 3 години

Стойнев, и ти ли стана предател и изедник на Родината.

32

Пак по опорката?

преди 3 години

До Каракачамаков: "Телефонът звъни...": Към свободни съчинения по опорната точка ли си минал"?

31

чудещ се

преди 3 години

Тези бузки дето е заформил нашият Началник, дали са само от чушки пълнени с бобец?

30

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

29

Анонимен

преди 3 години

П Ходи пеша бе!Ами верно Бойко трябва пеша до парламента да отиде и толково дълъг път го изморява. Трябва джипакта да ползва.

28

Анонимен

преди 3 години

Оооо про'стий българино, още ли смяташ, че живееш в демокрация, след като червената мишка от Банкя всеки ден ти казва "аз направих", "аз дадох", "аз наредих", "аз построих" и т.н. и т.н., това про'стий ми българино се нарича ДИКТАТУРА по комунистически, а не демокрация ясно ли ти е българино тъ'пий !

27

хахаха

преди 3 години

Борисов е казал на ... жената от кърджалийско, че ако го извика в НС няма да я сложи в листите за следващото.Та ... жената от кърдждалийско слуша, че може и друг епитет да и лепнат.

26

ееее айде сИга

преди 3 години

Борисоff е зает с други жизненоважни неща, кога да се занимава и с парламент!

25

до 20

преди 3 години

Кервана отдавна е затънал в дълбока кал от много милиардни заеми и мега корупция, шкафчета, далавери, схеми, а народа мизерен лека по лека се пръсва не мил, не драг по света, като през турско робство!

24

Тикволандия

преди 3 години

Бойко отдавна се крие от парламента, защото там ще му зададат неудобни въпроси. Най му идва отвътре да коментира от джипа по време на някоя "инспекция". И това ще го гледаме най-много преди изборите. Отработена технология, и докато има кой да му вярва все ще я кара така. Няма да се оттървем лесно от него.

23

Невменяем

преди 3 години

Изядохте ли си зелето ? Може да не започне да вони.

22

Анонимен

преди 3 години

Той на седалка извън превозно средство не сяда, как да го накарат да дойде ? Чудя се как чете документите които подписва докато шофира.

21

Анонимен

преди 3 години

Не е идеален но докато комунистите дето се представят за опозиция не напуснат НС туй ще е положениетол Антикомунистически преход със комунисти за алтернатива. Явно каскетите още живеят в паралелна държава.

20

Мирно!

преди 3 години

Да почетем паметта на комуниста от кервана.Вечна памет!

19

Кервана си върви

преди 3 години

Борисов е вдигнал кокала нависоко, а комунистите подскачат и джавкат в краката му... Жалка картинка.

18

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

Чувам гласове