9

Анонимен

преди 3 години

Ето едни истински българин който е в сферата на мъдростта и не се гмурка да лови "кръста"!

8

Плазмодий

преди 3 години

96 лева дават

7

Пижо

преди 3 години

СЗО се скъса да обяснявоа, че плазмата не помага срещу ковид, дори обратно, тук обаче си върви пропагандата колко помагала, хората дават кръв кат луди, други купуват кат луди...Така ще е като нямаме здравеопазване, съсипано от корумпираната хунта на ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 3 години

Плазмата не е като даряването на кръв, не е полезна за този който дарява, дори може да се счита обратното. Казвам ви го като лекар!

5

до4

преди 3 години

Има нещо такова. 4-*** познати си отидоха и само един докато боледуваше от Ковида. Другите няколко седмици след като се бяха 'излекували'. Явно гадтта троши организма и ако после не можеш да се възстановиш си чао...

4

Магьосника

преди 3 години

Няма никаква полза от рековалентна плазмавирусния товар е най-силен на 7-мия ден и започва да спада вследствие на имунния отговорвсички критични постъпват в болница 10-12 дни след първите симтпоми а тогава няма нищо общо с вируса

3

до12

преди 3 години

Това е плазма не е кръв. Може да се дарява повече, защото апарата извлича само плазмата и ти връща обратно кръвта.ПС. Ако всички бяха отговорни като този човек, пандемията да сме я забравили отдавна.

2

гого

преди 3 години

Поредната глупост.Мъжете могат да даряват кръв до 5 пъти в рамките на една календарна година, а жените 4 пъти,като интервалът между две кръводарявания трябва да бъде минимум два месеца.

1

Анонимен

преди 3 години

"8 пъти е максималният допустим брой пъти за една календарна година." ====Ама тя не е изминала. Обявиха КОВИД на 13.03.2020. Трябва време да преболедуват, за да е годна плазмата, пък и не се сетиха веднага. Как този човек е достигнал максимума... Нещо фалшименто има тука.