13

IT-спец

преди 3 години

еми то който се заинава със спорт го знае това, аз примерно като пийна малко повечко на другия ден само се разхождам няколко километра на въздух и чак ден по късно продължавам със силовите тренировки, а имам ли ковид поне седмица само ще въртя пешака километри а после с по леки тежести....

12

Таню

преди 3 години

Тая е страшна пичкa... Ама по езика на тялото ми се вижда бая напрегната...

11

до Христо

преди 3 години

Тя истината винаги е неудобна за хората. Аз лично не виждам нещо некоректно да е написано

10

Анонимен

преди 3 години

До ХристоНапротив!Точно така се изразяват!

9

Киро

преди 3 години

Аз бързам със спИрта. За дезинфекция с туршийка.

8

Дедо

преди 3 години

къв фитнес като критичните са над 60 години

7

Анонимен

преди 3 години

Дори джипитата са регистрирани по търговския закон.Здравеопазването отдавна е търговска дейност.Лекарите действат по правилото - Дай пари! Дай още пари! Дай всичките си пари! Ако нямаш пари отивай си в къщи и мри! И хората правят най-вече последното, защото нямат пари за да участват в търговската дейност!

6

Христо

преди 3 години

Понамаля им контингента накардиолозите , станаха много и инвазивните и се активизираха да обясняват колко е лошо Ковито. На мен пък са ми супер пациентите, ваксинирани и на топло. Ехографии едва ли ще си направят скоро.Само дето на гелосания Ивермектин неннаправиха реклама___________Вие лекар ли сте? Не, разбира се. По подобен просташки начин лекар специалист няма да се изрази.

5

Анонимен

преди 3 години

Понамаля им контингента на кардиолозите , станаха много и инвазивните и се активизираха да обясняват колко е лошо Ковито. На мен пък са ми супер пациентите, ваксинирани и на топло. Ехографии едва ли ще си направят скоро.Само дето на гелосания Ивермектин неннаправиха реклама

4

Христо

преди 3 години

Да, аз бях на кардиолог и се оказа, че имам лека форма на перикардно възпаление покрай КОВИД. А на всички простаци, които плюете лекарите мога да кажа - да бяхте станали лекари бял хляб да ядете. Ама къде ти. Много труд и концентрация изисква.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоа нищо не разбира! Имаше едно филмче от патоанатом, ама не моа да го намера, дето СИЧКО беше обяснено!

2

Демек

преди 3 години

тръгвайте всички преболедували на кардиолози! Нали и те трябва хляб да ядат!

1

Анонимен

преди 3 години

Къде да спортуваме при затворени фитнес зали и вънка - 3 градуса?Скоро ще поспортувам аз като взема кухненския нож и наред!!