310

Анонимен

преди 3 години

Много тъпо!Това че има брак с майката на детето, не я прави баща.Аз ако се омъжа за някой с дете, ставам ли автоматично майка на детето му?В конкретната ситуация става въпрос за парадиране с нестандартното семейство.Защото тя може да осинови детето, като така ще бъде призната за родител, в случай че с биологичната майка се случи нещо.Но не, важното е да си развяваме нестандартните ценности из съдилищата, нищо и без друго са затрупани с дела.

309

Лили Барута

преди 3 години

Ненормален свят!!!

308

Анонимен

преди 3 години

Джендерастията настъпва- бавно и полека. Хора дръжте се! Тепърва предстои дълга и упорита борба с тази противна напаст! Трябва да устоим! НЕ на Истанбулската конвеция!

307

БДЕТЕ!

преди 3 години

Виртуалните граници на страните, в които все още медицинската диагноза полова дисфория, не е масово разпространена, трябва да се затворят, както при опасност от вирусна епидемия. Социогенния трансгендаризъм е факт според психолозите. Всички деца минават през период на увеличено напрежние в процеса на само-определяне на половата си идентичност. Това е напълно нормално. Нови пазари експлоатират това и правят печалби от децата ни, допринасяйки за тази обърканост Чрез подобни книги.Бдете

306

Словянин

преди 3 години

Извратените наричат нормалните ***. Нека да оповестим, че западните банки и корпорации ежегодно крадат от българите 14 до 16 млрд Евро. Пуснеш крушката - крадат те, влезеш в магазин от хранителна верига - крадат те, чуждите тв те крадат, чуждите работодатели те крадат, "Мариците" те крадат, ВиК те крадат и пр. и пр. Не отчитаме, че като крадат децата ни, крадат пари, вложени за образование. 5 века Западът е крадял света. Кой е Ганьото?

305

Отвратен

преди 3 години

Хасанка от Пазарджик заведе иск срещу общината с претенцията, че козите в стадото са нейни деца! В иска се посочва, че козелът е бащата и тя трябва да получава месечни семейни и детски помощи за 150 козлета. Лоша Държава не уважаваща евро джендърските извратени ценности! А Валери Симеонов "патриотара" се наг...ъзил на боко и размахва само пръст!

304

автотенекеджия

преди 3 години

Ооооох, котьооооооо....

303

Анонимен

преди 3 години

Като заведе дело, ще й направят тест за бащинство и ще решат тя ли е бащата или не е тя.

302

лиса алиса

преди 3 години

топчето пукна.

301

Анонимен

преди 3 години

Не виждам проблем,дамата си прави бърз ДНК тест и воала-доказва ,че е "баща "на детето...............

300

Анонимен

преди 3 години

И кво сега за 3-4 изв.ратеняци да си променяме законите ли, да се връщат в щатите там ще са на мода

299

.

преди 3 години

Да се върне в Чикаго итам да занимава ония , тук тия кретенизми не ни се нравят.

298

Анонимен

преди 3 години

Винаги има "за пръв път"

297

Анонимен

преди 3 години

Много интересно съвпадение. Как пък е американка, а не шведка или боливийка? Няма ли грантове поне от Бразилия?

296

Анонимен

преди 3 години

В случаите, в които поведението на родителя с психично заболяване представлява опасност за личността, възпитанието, здравето или имуществото на детето, то се обсъжда въпросът за неговото лишаване от родителстки права. Такива мерки се предприемат и когато родителят поради продължителна физическа или душевна болест не е в състояние да упражнява родителските си права.Забравила е, че е майка поради мания и циклофрения. Хора с биполярно разтройство влизат в групата психични заболявания и са опасни.

295

Гб

преди 3 години

Гледам, *** се е изказал....

294

Лора

преди 3 години

Туй значи ли, че ще имамИ две свекърви, или два свекъра !!! Мане, мане...

293

Анонимен

преди 3 години

Пуста лопата...

292

Анонимен

преди 3 години

Впишете я като чичо.

291

Анонимен

преди 3 години

Сорос кога ще е ожени за момче,да даде пример,а все ги избира млади и по млади момичета.Ама,ха!