13

перничанин

преди 3 години

Преди 40 години работех в Полша правехме им оранжерий, добре,че тогава го нямаше забрана за абортите ,че щях да плащам детски на полякините нямаше да има отърваване.

12

главната болест

преди 3 години

ЛГБТ либерастията води до всякакви такива странни социални прояви.

11

ГосТ

преди 3 години

Разбира се, че аборт по медицински причини е най нормалното нещо. Вече има медицина и генетика за разлика от тъмните векове. Но в други случаи абортите трябва да бъдат напълно забранени, а незаконните аборти на уличниците преследвани и строго наказвани.

10

Полша

преди 3 години

Добре че са поляците. Поне те не са и няма да бъдат смаляващ се народ. Хората трябва да мислят преди секс без предпазни средства, а не да са като малки деца. Тия неща имат тежест, новите поколения не я усещат. И тук трябва, преди демографската криза да ни съсипе.

9

Анонимен

преди 3 години

Спрете да се размножавате и да правите секса бре. Да би мирно седяло. , то не че всичко му е перфектно като се е появил здрав ембрион, нали от там му почват проблемите. където първо му изпадат зъбите после му огъва гръбначният стълб до коленете и накрая умира с деменция бре. Нямате ли си други занимания че искате да го причините това нещо наречено живот на някого. Ще имате чрез селекция перфектен ембрион, безсмъртен имунизиран срещу рак и на северният полюс ще играе баскетбол, но църквата не ще.

8

Средновековие

преди 3 години

Я всички, който смятате, че току-що започнала да се дели зигота е живо същество и наричате аборта убийство да ми обясните, моля, вие винаги ли при секс ползвате предпазни средства /вие, а не партньорът ви/, изследвахте ли се за всички генетично предавани болести, готови ли сте да се грижите за инвалид цял живот?

7

Анонимен

преди 3 години

Докато религията има власт над политиката така ще е.

6

Отегчен

преди 3 години

В 21 век и при тези отворени граници няма да абортира само тази която не е пожелала. И там има политици, избори, и борба за вота на избитатели с остаряло и направо оскотяло мислене, а по традиция те са мнозинство...

5

V

преди 3 години

До номер 5Ти откъде знаеш, че това дете няма да те смири, да ти изчисти греховете, особено гордостта, която ти явно имаш в изобилие. А, откъде знаеш дали детето ти няма да стане убиец? Тогава пак ли ще го убиеш?Човека има и душа и ако не е кръстена не може да отиде в рая, а в случая на аборт в място пред него, поне без мъки. Но никой няма право да отнема живот, така са правели и фашистите.

4

Анонимен

преди 3 години

Какво тъпо решение на правителството им. С това освен да стимулират жените да правят незаконни аборти или такива в съсесна страна нищо друго няма да постигнат.

3

Анонимен

преди 3 години

Споко, като ви ваксинират няма да забременявате изобщо.

2

Анонимен

преди 3 години

Явно ..в Полша има истински полицаи

1

ДДРОнег

преди 3 години

Принципно убийство на дете !!!Повечето жените,м които са абортирали съжа;яват в по-късните си години !!!Не знам до каква степен да се разреши аборт по медицински причини, сигурно е правилно ?!Но трябва да се иска и мнението на бащата, не само на жената , то е и негово !!!