35

Хибридчик !

преди 3 години

Поне Мангъров показа защо е наговорил всички нелепи твърдения за вируса !АБВ не бяха ли отцепници без перспектива от БСП

34

Браво

преди 3 години

Той пък намерил в коя партия да участва. АБВ е партията на предателите на предателите на комунистите. Тоест трето ниво предатели и закоравели ченгета и доносници на ДС. Само топ хиени са се събрали там.Не знам Мангъров какво ще прави там..... освен ако и той не е някакъв агент под прикритие с тайна мисия. Но поне за сега няма данни за това.А иначе знаете как е. Когато някой е неудобен за властта или го ликвидират или го повишават.

33

анонимен

преди 3 години

Семейството на Мангъров да не се притеснява. АБВ е зад борда, Мангъров също, и да си боцне ваксина.

32

Анонимен

преди 3 години

Никога не си си променял мнението, отдавна се гласиш за политиката, то е ясно. Още от май миналата година казвах на приятели, че този ще е в някоя от листите. Те не ми вярваха, но ей го на. То нямаше и как да е иначе де. Все пак ни го показват по-често отколкото Златките и Николетките.В същото време, сатанизирания от всички нискочели лош проф. Мутафчийски ясно показва, че няма желание за никаква политическа кариера.

31

Споко

преди 3 години

Политиката е *** работа,др. Доцент,но на тебе няма да ти се наложи да се цапаш..

30

GG

преди 3 години

То беше ясно, че настройва хората по между ни за политически дивиденти.

29

До Диана

преди 3 години

Дидке ще теб е6а от време на време ако нямаш нищо против и повечко в дупенцето по малко в устенцата айде няма нужда да ми поблагодаряваш.

28

За пореден път..

преди 3 години

..се убеждавам, че хората въобще не разбират с кого живеят и какъв точно е човекът до тях! Ако знаеха - не би трябвало да са изненадани Въобще! Аз го очаквах от лятото насам.

27

Ха-ха-ха-хааааа

преди 3 години

А, честито,вълкът козината си мени, но нрава си - не.Мангъров мнението си мени - но страмежа към келепир - не.Голям сеир ще е, тоя ако успее да се добере да стане депутат.Нямал намерение да се занимава с политика - ха, ха, ха-а-а-а

26

Точно

преди 3 години

ТОЧНО ТАМ му е мястото. Човек, който лъже без да му мигне окото и приема предположенията си за иснина е точно за политик. Точно за АБВ. ПРИЛИЧА МУУУУУУ!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Ай ляйк Мангъров!

24

Бойха Мангъров

преди 3 години

Ама, че сте електорат! Вие, как мислите? Нима Мангърът изникна от Нищото, при все, че имате богът-творец в мое лице, вашият любим Отец-Бащица? При такъв бох кат мене, нищо не се пръква от Нищото, но най-паче, от моите чекмеджета;)))) Аз съм "Шалом", аз съм и "Чуркащият във фонтана", Аз съм и Първан Седефчов ага, Аз съм АБВ, Аз съм Всичкото и Нищото! И Мустафата и Мангърът са мои деца...;))) Единият лош, другият добър...

23

Анонимен

преди 3 години

Веднага гласувам за него. Метафчийски ряпа да яде.

22

Анонимен

преди 3 години

Нима доктор Менгеле е имал някакъв престиж? послушахме го, пуснахме всички без маски през летните месеци - и ето го резултата.

21

Анонимен

преди 3 години

Още 239 депутата ако се намерят като този честен човек и специалист в областта си, България ще тръгне в посока нагоре. Дори и да имаме същото магаре за премиер

20

Анонимен

преди 3 години

Мангърката е пич, слабаците го ругаят, а той се разхожда без маска в Ковид-отделението.

19

Анонимен

преди 3 години

Изложи се много бързо.Най-логичното беше да се кандидатира с ИТН, но не и с АБВ.

18

Анонимен

преди 3 години

Сливайки се с АБВ изгуби целия престиж който имаше.За мен този човек е мъртав.

17

Анонимен

преди 3 години

..и тоя предател в полза на Русия

16

Зозо

преди 3 години

По - добре за космонавт да се беше записал. Руската партия АБВ ще гледа парламента само по ТВ, както и другите руснаци от Атака и Възраждане :)))))))))))))))))))))))))))))))))