41

Анонимен

преди 3 години

До Eдна хубава вестАман от вашите книги. Едно време са четели книги защото не са имали друго избор. Сега мога да ги чета и онлайн мога и да ги слушам докато работя.

40

Eдна хубава вест

преди 3 години

Слава богу далеч сме от първото място по зомбиране. А ако има и повече хора които четат книги , а не джиткат игрички и социални мрежи ще бъде супер. Хората на запад тотално са изгубили човешките си способности за общуване и интелекта им е с ясна крива надолу. Лични наблюдения.Интернета е перфектен за работа и служебно/дистанцирано общуване и евентуално ...забогатяване. Всичко друго води до видиотяване .

39

Анонимен

преди 3 години

Беше бърз, но до 2011-2012-а. Тогава всикчи почнаха да искат нетфликс, първо на FullHD, после на 4к, децата взеха да плачак, ако не им зареди ютуба за 0.8 секунди и почнаха да плащат яко пари. А мобилния - ами аз съм още с 4G, а седовно удрям 150 mbps. Това ми стига, да стримвам на 6 телевизор с 4к. За кво ми е 10 пъти повече и аз не зная ....

38

Абсолютни лъжи

преди 3 години

100% от българите използват Интернет за гледане на порно

37

Оставка

преди 3 години

Стига глупости, България това е София, Пловдив, Бургас и Варна. Почти всички доставчици в тези градове да предлагат минимум 50mb на цени от 10-15EU. Там вече живеят почти 80% от хората до 30-40 на 2% от територия на страната. Така че в 'С-П-Б-В' България интернета е най-бърз и 90% в 'С-П-Б-В' ползват интернет всеки ден.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Отдавна не се с най-бързия интернет, даже вече сме извън челната 10-ка

35

Анонимен

преди 3 години

И с най-бързия интернет в ЕС :)

34

Анонимен

преди 3 години

България е на дъното по всичко. Като се почне от качеството на политическия елит.

33

Анонимен

преди 3 години

Интернет е вреден! Не е лошо да си изолиран от онлайн простотията!А от "чистия" български въздух как да се изолираме? Това малко ми прилича на алкохолик който се кахъри за черния си дроб защото преял с пържено!

32

обикновен

преди 3 години

Интернет е вреден! Не е лошо да си изолиран от онлайн простотията!

31

мутри вън от властта

преди 3 години

България е на дъното на всички класации от както мутрите на ф16 са на власт.

30

Мяу

преди 3 години

И кое е реалното в живота им. В пенсионна възраст да работят, да стоят охранители цял ден?? Ама сега като сложат охранителите от затвора, ще се оправят нещата. Корупция!

29

Мнение

преди 3 години

Преди няколко дена гледам по телевизора Тиквю се хвалеше че сме имали най бързия интернет в света...мало и голямо било интернетаджии и сем имали най добрите и най много АйТита на глава от населението в света!На кого да вярвам незнам!

28

Мяу

преди 3 години

Да кажеш истината, не е плюене,

27

бау

преди 3 години

сякаш голям келепир да цъкаш като луд по цял ден ..Тва означава че все още хората имат реален живот

26

Мяу

преди 3 години

В другите държави всички боравят свободно с интернет. Аз не мога да пратя един е мейл на познати, един е,см . Не разбират и не се учат. Знаят само да натиснат зелената и червената слушалка и да говорят. А имат големи телефони.

25

Мяу

преди 3 години

Смешни ставате като говорите за възрастова граница от 35 години в използването на интернет. В другите държави, това понятие го няма!!!!!Ама БКП_ДПС, Герб ,БСП, толкова опростени населението с 80 годишното си управление, че над 60 години, които са не чуват петлите. Има някои по_будни, които се образова,хем, но сме много малко.

24

Анонимен

преди 3 години

Къде точно да работят високо квалифицираните специалисти? В цеховете на ишлеме? Кол центровете? Които при малко вдигане на стандарта и ще отидат в държава с по-ниска заплата. Да плюеш по собствения си народ, плюеш и по себе си

23

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. В България скоростта на нета е един от най бързите в света. Има картел на кабелния интернет срещу мобилния. Като се засили силата на сигнала от ефирна и мобилна телевизия ще има нов бум. Ето идва 5Г. Конкуренцията ще е в батериите и новите нискоенергийни чипове.Пак опираме до цена и печалба.

22

Анонимен

преди 3 години

До 21 Като не ти харесва българското"просто" племе, върви при "умните" племена, в ЕС даже с лична карта можеш, що не отидеш в Сингапур, Япония, Ю. Корея?