168

радо

преди 3 години

Как всички ги тровиха с ,,новичок " и никой не умре ? Навални си мисли ,че няма да му изкарат връзките с чужди разузнавания ли?

167

Сигурно

преди 3 години

Абе тоя много изцъклен поглед има. Сигурно е дрогиран.

166

Тинтири-минтири

преди 3 години

Руснацит имат един кратък израз: "Опять ***" Струва ми се, че той съвсем изчерпателно характеризира поредния "творчески" напън на Днес.бг.Текстът се базира предимно на слухове, предположения, вайкане за замразени банкови сметки и битови неволи с пазаруването, и всевъзможни догадки за евентуалните планове и кроежи на една руска г-жа, наричана, не къде другаде, а в Instagram "Първата дама".

165

Бил е, Е и ще Бъде

преди 3 години

Изцъклеността на Фюрерот доказва че е бил, че не е и че ще бъде биполярен, билицев и би кво да е!

164

Анонимен

преди 3 години

Очакваме следващата статия от конвейра за подаване на фекални новини.Следобеда ще е - когато тролите са огладнели.

163

Анонимен

преди 3 години

На иврит, който е майчиният език на Навални, naval означава НЕГОДЯЙ, ЗЪЛ ЧОВЕК. Явно си му е в кръвта.

162

Анонимен

преди 3 години

И двамата са от избраното плeме, та много им се ще на някои да ги инсталират на власт.

161

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

КАКВА ДЖЕНДЪРСКА СТАТИИКА--ЕХ ТОЗИ НАВАЛЕН-ЛЮБИМ Е НА БЪЛГАРСКИТЕ ***--ПОРЪЧКОВА РАБОТА----И МИСИРКИТЕ ЗА ПАРИЧКИ ПОДСКАЧАТ--ПУТИН Е ВЕЛИК И ТАКИВА КАТО НАВАЛЕНИЯ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МЯСТОТО В СИСТЕМАТА НА ЗАТВОРИТЕ

160

Анонимен

преди 3 години

Погледът на Умивални казва достатъчно !

159

Анонимен

преди 3 години

не се излагайте...махнете я тази непрофесионална левашка статия.хората ви се смеят и както се вижда от 98% от коментариите, не харесват нито Навални, нито жена му, нито каузата имоще по - малко харесват написани глупости....лошо е за имиджа ви.

158

Тъпо..

преди 3 години

Спрях малко преди средата на глупавото писание.

157

ЦРУ

преди 3 години

НИКОГА до сега не е имало ПО-*** управници в Кремъл . ЖЕРТВИТЕ на ЗЛОБНОТО джудже - ЛИТВИЕНКО....БЕРЕЗОВСКИ.....СКРИПАЛ.....НЕМЦОВ....ПОЛИТКОВСКАЯ.....123-*** РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ....НАВАЛНИ.....ген. ЛЕБЕД.....22-*** ГЕНЕРАЛИ- противници на джуджи....3-*** ДИПЛОМАТИ.......и все го хващат ! ......на 23-ти бунтове в 140 града...на 31-ви също ! НОВОТО знаме на Путинова Русия е - УТВЪРДЕНО....РИБОЛОВНА пръчка с вързани БОКСЕРКИ на НАВАЛНИ ...със който го тровиха. СРАМ...СРАМ...ОТВРАТ....ГНУС !!!

156

Българин

преди 3 години

Какво ни занимавате с този агент на ЦРУ. Никой в Русия не го обича.

155

Ангел

преди 3 години

Навални се спонсорира от запада защото Путин не им е угоден . Русия е заплаха при Путин , при Навални ще е под чехъл , там където я иска запада защото благата на тая планета са ограничени , не идват от космоса. Ти да си добре означава че трябва друг или други да са зле !

154

Мишо

преди 3 години

Русия да не ви е Украйна та да слагате психопати на държавни постове. Ще ви се!Скоро и Украйна ще си върнат руснаците, а Европа ще разбере кой е истинският и партньор. САЩ е страната на измамното лицемерие!Що се отнася до статията до подобна глупост да се чете е загуба на време.

153

Анонимен

преди 3 години

Нафални е ноичоко зависим щом ф келотите му е намерен уморен позаабет и наакън комплект от молекули фон дер Ноечокдертален. Фрагето е -от дека му е инжектиран. понее молекулите не са намерени ф жлатнмалото уринено петно а кафевото текова с вискока степен на увереност се обособява едно силно съмнение че Навални е бил изновичкан през по голямата канализация отахнален тип

152

Киро Рамбото

преди 3 години

Навални ми изглежда фейк.

151

Патриот

преди 3 години

Единствената жертва на тоз новичок досега е само котката на Скрипал и то не от самият новичок ,ами от глад щото англетата запечатали къщата с домашните животинки вътре ,тотални незнам какви са тия ???!!!

150

Анонимен

преди 3 години

може ли Навални да забременееаналноректалнически ако е бил из-казачокан. аналетата дал шъ съ нормални аналоиди или дупресати

149

Анонимен

преди 3 години

ако за ПЪРВА дама се спряга Навалний, то кой ще е съпругът му?