24

Медик

преди 3 години

До 27Бла,бла бла,бла бла бла,бла бла,блааааа!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

- Имаше ли симптоми в Германия?- Не нямах.- А бе помисли си пак, може и да си имала.- Не нямах.- Не може да не си имала, помисли добре.- Ами... нямах симптоми.- Имала си, но не си обърнала внимание.- Ами..( замислена) всъщност - не знам.- Да, да. Не може да си нямала симптоми, ти си заразена.- Не зная, не помня вече.- Ето, виждаш ли, ти не помниш. Имала си но не помниш.- Може би...- Да, ти си заразена и си имала симптоми. Излез и кажи пред медиите.- Да заразена съм и имах симптоми.

22

Анонимен

преди 3 години

"Нещо повече - китайската пациентка била разпитвана толкова пъти от различни инстанции, че накрая вече не била сигурна дали все пак не е имала някакви симптоми още в Германия."Демек са я психясали. Това правят с целия свят вече една година. Ковид, всичко е ковид, новините са ковид, вече няма песни по радиото - има ковид. Отиваш в магазина - ковид, в аптеката ковид, бензин да заредиш - ковид. А бе всичко е ковид бе. Той може и да го няма - но ще ви накрат да вярвате че го има.Масово психясване.

21

Анонимен

преди 3 години

Стига вече ни разказвахте истории за ковида. Една година вече, писна ни. Заглавия- първата българка, ваксинирана в гърция разказва, първият българин ваксиниран в румъния разказва...

20

Комунистичски навици

преди 3 години

Е, китайците знаеха 2 месеца предварително колко е заразен и опасен вируса, но криеха, за да може да плъзнее на всякъде по света! Такива са комунистите, независимо дали става въптос за вирус или Чернобил! Прости, нагли и вредни! Е, виж ги и наште!

19

GG

преди 3 години

До ГосТНе, вирусът в Китай го е имал още през 2019. Пуснат или непуснат там е бил много отдавна

18

Bond

преди 3 години

Грант даден,Грант приет.Машината за ***Дойче Зеле работи на пълни обороти и мисирките се грижат да пръска навсякъде.

17

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=HrxX9TBj2zYНе ни трябва обучениеНе щем контрол над мислите ни..Hey! teachers! Leave those kids alone!

16

Фалшива

преди 3 години

Е новината. С какъв тест го е тествала, че е разбрала, като януари и китайците не знаеха името му още? Нима РСRтестовете ги е имало на път и под път? Чудо

15

Бай Онзи

преди 3 години

"Преди година една лекарка беше права ..."После седна .Все едно чета есе за входно ниво в кръжок за литературни ентусиасти с елементи на хипербола и фантастика , след интензивно смукане на пръсти !

14

фак

преди 3 години

Какви са тези измишльотини????? Прекарал лек грип, искал да знае дали е заразен и отишъл в центъра за тропически болести???? За мноооооооого *** ли ни имате?

13

Анонимен

преди 3 години

Вече няма да пиша статии в ИНЕТа, когато съм на шише уиски! Гледайте какви недоразумения чета като трезвен!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен13IIII ba si!

11

ГосТ

преди 3 години

"китайската колежка на пациента била тествана положително за заболяването - но едва след завръщането си в родината. " тоест, вируса е бил открит в Китай на китайската колежка, нали ?"Както се установява - китайската колежка се почувствала по-зле едва след завръщането си. По време на престоя си в Германия нямала никакви оплаквания." Тоест, китайската колежка е пренесла вируса от Германия в Китай, нали ?

10

Анонимен

преди 3 години

Един австрийски художник...

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен11КОЙ?

8

Анонимен

преди 3 години

Преди 80 години един художник беше прав... Но никой не го послуша

7

Анонимен

преди 3 години

Добре де - това го гледахме и няколко години по-рано, но никой не обърна внимание.Но важното е да се минимизира част от населението. Стандартно е да се елиминират по-тъъъпичките. Това са първосигналните. Казваш им: "Ще ви чипират, протестирайте" и те са на улицата. После измират. Няма по-добра чистка.

6

хемороид

преди 3 години

еей не въй срам бе! посягате и към най-свидното вече. анални корони да ви главите...

5

Анонимен

преди 3 години

Грипа стана постоянна тема въпреки че се лекува елементарно и стана кристално ясно , че не е опасен.