14

Гошо

преди 3 години

Сталоун е супер и си прави екшън филми цял живот, С. Сегал ми е най противния екшън артист с пенсионерското си Айкидо. Първите филми на Сегал бяха добри ,но сегашните са отврат.

13

Анонимен

преди 3 години

Бате Чочо пачката кафе и да иде все ще му е добре

12

Йоко

преди 3 години

Силвестър е върхът.Ви аги ще има неща..ници-опитваши да го очернят.Филмите му са превъзходни!!!Катерачът,Роки,Рамбо...

11

ГЛУПОСТИ

преди 3 години

Сталоун участва в няколко финансирани от официалната пропаганда на САЩ филми като Рамбо и Роки (епизода където побеждава "назобания" руснак).Това, което естествено се спестява от западната преса е факта, че Сталоун редовно се е зобал със стероиди. Когато ходи в Австралия го хващат и арестуват заради стероидите в багажа му, но след това го пускат.

10

Тео

преди 3 години

Е, аз пък уважавам хора, които са постигнали всичко в живота си сами! Жив и здрав да е Слай! Може и да е з...ник, ама е качествен з...ик!

9

Анонимен

преди 3 години

Точно заради упоритостта му за Роки Сталоун е сред най-уважаваните хора в Холивуд.

8

Анонимен

преди 3 години

Доста неаргументирана статия.

7

Анонимен

преди 3 години

Сталоун е един от малкото актьори от 90-те години...???По мои сметки съм гледал няколко негови филма от 70-те (и то не всичките му оттогава), да не говорим за тези от 80-те, когато беше на върха на славата си.Не че после нямаше нашумели роли, ама малко се бъркате с хронологията.

6

Петьо

преди 3 години

Петенце, говориш, като че ли си му най-близка и ги знаеш тия събития от първо лице?

5

Анонимен

преди 3 години

Ако има нещо подобно е, че сам си е извоювал името и парите и не се е подмазвал на мислещите се за избраните и така е нарушил статуквото. Това е истинската причина. Както пише костелив орех е и не е единствения.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

По време на снимките на филма Алпиниста на терен,на Сталоун съобщават,че крадец е...проникнал в лагера на екипа и е откраднал от касата наличните пари около 2 милиона долара.Сталоун реагира като...казва;не ме занимавайте с...дребни работи по време на...работа.

3

Анонимен

преди 3 години

Мрази, не мрази, той си е той, цял свят го знае. Завистници винаги има в изобилие.

2

Анонимен

преди 3 години

Сегал е много мазен за участие в "Непобедимите" . Няма работа там . Направи няколко серии "Труден за убиване" и до там му беше . Всичко останало което сътвори беше плява . Да си гледа пенсията .

1

не че нещо ама

преди 3 години

КЛЮ-КЛЮ-КЛЮ...