15

Пази Боже

преди 3 години

Колко да е ново, само преди някакви си 52-53 години започват, да се предлага ЛСД под формата на картонено парченце пъзел.

14

ааа

преди 3 години

Хм, че какво му е новото? LSD върху хартия/картон се разпространява още 60-те години на миналия век.

13

Анонимен

преди 3 години

"LSD е забранено само поради това че господарите ви не желаят да узнаете какво е света - а той е един пандиз за души, симулация в квантов компютър ! Истинското ни АЗ лежи извън този четириизмерен пандиз - в рая"Ето защо дрогата е лошо нещо, деца. Между другото, първият прототип на квантов компютър го направиха китайците преди има-няма един месец, но с наркотици преждевременното преселване в рая наистина е доста вероятно.

12

Хихиихи

преди 3 години

До КондьоАвторката е искала да каже под нов вид форма като на пъзел, каквото и да означава, ама се била надрусала преди това и се е получило като резултат нов вид дрога LCD. :)

11

Така се говори

преди 3 години

В Перник никога не хващат дрога щото местните нарко-трафикантите били авери на Бойко и Гешев!

10

незнаещ

преди 3 години

какво е Карлото?

9

Анонимен

преди 3 години

И кво и е новото че е под формата на пъзел ли аз съм взимал под формата на листче преди 30год

8

не се лъжете

преди 3 години

Дрогите са ужасно нещо...Най-добре да не се опитват.Има дроги които предизвикват зависимост от първата употреба!Да се рекламира вземането на дрога ("страхотно задължително преживяване") е ужасно порочноКазвайте на децата истината! Колко примера може да покажете за някой прокопсал от дроги. Колко примера за хора пропаднали и загинали заради дроги?Не лъжете и бъдете честни!А случайните дразнения на нервната система от невротоксични субстанции могат да ти "покажат" всякакви картинки....

7

Анонимен

преди 3 години

LSD е забранено само поради това че господарите ви не желаят да узнаете какво е света - а той е един пандиз за души, симулация в квантов компютър ! Истинското ни АЗ лежи извън този четириизмерен пандиз - в рая.

6

Разбирач

преди 3 години

Че това си е класическия начин да се консумира ЛСД - на хартийка...

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

До 5Аз постоянно съм така

4

Анонимен

преди 3 години

Нов вид ?ЛСД е супер, няколко пъти съм вземал в студентските години. Получаваш това за което се казва че е "свързване с вселената" и универсално съзнание. Видях че всички сме свързани,видях неща и форми на живот, които и в най-яките филми няма да видите. Преживяването е направо задължително. Има много добра и информативна статия в Уикипедия, прочетете я.

3

asd

преди 3 години

Статия с 3 изречения, 2 от които описващи действието на LSD. Авторката е мн запозната, явно споделя личен опит или по скоро пише свободни съчинения.

2

Анонимен

преди 3 години

В България липсата на връзка с реалноста се постига съвсем легално с ракия.Например аз имам съседи които се събират на групички и се напиват като животни всяка вечер.След това се събличат голи и крещят.Не ми се вярва лсд да може да докара тоя ефект.

1

Кондьо

преди 3 години

LSD - нов вид дрога !?!??!?!?