306

Анонимен

преди 3 години

А България е отдавна в демографска катастрофа,защото една шепа алчни олигарси и небългари ни въртят на пръста си,а герберите изровиха дори стоманените тръби за водата,за да ги дават на Турция,също както през приватизацията мина като буря грабежа и изнасяха българската собственост и машини от заводите в Румъния и Турция за жълти стотинки или без пари,България трябва да се преорентира и да скъса с ориентализма в който са я насадили външни сили!И да изчисти предателите!

305

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ще се оправят не ги мислете. Русия е фактор и ще продължи да бъде. Няма как да е другояче с територия от над 17 млн кв.км пълна с полезни изкопаеми, води, гори и.т.н

304

До Авторката

преди 3 години

ЕлкеТова е евтина пропаганда за отклоняване на вниманието. В заглавието трябва да смениш думата Русия със САЩ и много точно ще опишеш ситуацията в Юесей .Колкото до цените в Русия на храните ти не бери грижа. Тук едва ли са по евтини . По-добре кажи нещо за цените на ток, вода, газ, парно, бензин, градски транспорт, здравеопазване в Русия и ги сравни с нашите. А може и със тези в Европа !?

303

Анонимен

преди 3 години

367- МНОГО СИ ПРАВ- ПО ЛЕСНО ОТ ТОВА Е ДА ДА СТАНЕШ ОТ КОМУНИСТ- ЕДЪР КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР/МИЛИАРДЕР.

302

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ И СЕ ТРУДИ СТАВА МИЛИОНЕР- РУСКА МЕЧТА.не е лесно човек да е пpocт!

301

Анонимен

преди 3 години

Всяка намеса на която и да е държава в частната икономиката е робство над хората, които по принцип имат волята и акъла да се оправят самостоятелно и да прогресират. Тия фиксиран цени, американците печатат пари все едно са календарчета, в Китай държавата има пръст в това, как ще си разпределяш печалбата, а в Европа пазара на труда е поробен от спекулативни регулации и унищожителни популитски мерки.Всичките са един дол престъпници.

300

В края на 80-те

преди 3 години

учих в СССР-Москва.Сещате се какво се виждаше,като влезеш в месарскимагазин,в хрантелни стоки,а колегите ми руснаци страшно се изненадваха,когато им казвах,че у нас се живее по-добре.Разяснявах,че това се дължи напомощните стопанства ,всеки имаше рода на село,които гледаха животни иплод-зеленчук.Няма да забравя опашките и бутането в метрото.Дефицитътпораждаше корупция и спекула в чудовищни размери.Сега свръхпредлаганетоу нас уби спекулата,но корупцията продължава да е мил сувенир от соца.

299

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ НЕ ГЛАДУВА ИМАТ МИЛОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ СТАНАЛИ ЗА ЕДНА НОЩ- ЗНАЧИ ИМА УСЛОВИЯ- ТАМ ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ И СЕ ТРУДИ СТАВА МИЛИОНЕР- РУСКА МЕЧТА.

298

Анонимен

преди 3 години

Русия винаги е била бедна и едва оцеляваща, това се дължи на манталитета на хората в нея.Там няма развитие.Затова винаги напада съседите си и ги ограбва.

297

Магелан

преди 3 години

Добре дошли на всички рашки в зоната на реялния им скотски живот.И защо ли не съм изненадан.В империята на злото никога е нямало частна собственост и реялна пазарна икономика.Нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.От времето на Горбачов до сега почети цялата бивша държавна собственост премина в ръцете на болшевишки криминални олигарси и те наложиха руския икономически модел на ограбване и онищожение на обикновенните мужици.

296

Зозо

преди 3 години

До Боби ....За 2021 - Су-57 - един сериен доставен - произвеждат се още 4 това е сигурна информация.....А сега си отвори архива и виж какво си писал тука. Тези 4 нали 2020г. трябваше да са готови бре? Стига са излага само тук. Има 1 бр. Су-57 в движение. Другото картинка.

295

Анонимен

преди 3 години

До БобиВикаш, в светлото бъдеще пак ЩЕ, а?

294

Анонимен

преди 3 години

До Боби"14 Су-57Е мисля че поръча заедно с 14 Су-35 и 14 Су-32(екпортна версия на СУ-34) за 4 милиарда$ като е включено всичко съпътстващо"Дръж ме в течение, когато ги получат. В смисъл, не знам дали след 40 години ще пишеш още тук или дали ще го има сайта, но ако е така пиши да се порадваме и ние за придобивките на Алжир.

293

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...... На АбуДАБИ авио шоуто РФ ще представи Су-57Е......Хахаххаааааааа, тук отново основното и ЩЕ :))))))))))))))))) А новата Волга кога?Руското ЩЕ го знаем :))))))))))))))) Истината е, че остана 1 бр. СУ-57, другия падна.

292

Тонката

преди 3 години

Гласуваш за Бесепето получаваш Карадайъ:):):):)

291

Анонимен

преди 3 години

До Боби"На АбуДАБИ авио шоуто РФ ще представи Су-57Е. Индия може най-накрая да кандиса и да го купи. До колкото знам Алжир вече поръча."В мечтите на русофилите даже не че "може", ами направо СА ги купили.Алжир какво си е поръчал, плакати ли?

290

Анонимен

преди 3 години

До БобиСамо да допълня:F22 + F35 = Су57 Проста военна математика! :):):):)

289

Цецо Мен

преди 3 години

До 344То не важи ли и същото за нас?

288

До344

преди 3 години

Кой си ти да се бъркаш във вътрешните работи на чужда държава?Защо не издига плакати като пред Капитолия убиха хора?Гнус идеологичека!

287

Анонимен

преди 3 години

В България има много хора умиращи от глад в мизерия,включително и деца.Стига се занимавахте с Русия.Гледайте си собственото празно канче.