44

без тест??

преди 3 години

В Словакия искат отрицателен PCR тест за да отидеш до хранителен магазин и до работното си място,ако нямаш-1000 евро е глобата. Никакви чуждестранни туристи в Бг не искаме!

43

Анонимен

преди 3 години

Туристическият бранш са мутри тъпоглавиДанъци не плащатОсигуряват на минималната.Да фалиратИ без това бетонираха морския бряг и хубавите планини.Крайно време е да фалират.

42

Анонимен

преди 3 години

Тия *** с алчността си станаха пословични.В Гърция се влиза само след тест. Тия гамЕнчета протестират срещу елементарни мерки за безопасност.Представям си каква *** са ,,хотелите ,, им.И кой турист ще им отиде, ако знае,че не държат на здравето.Егати ***.

41

До ikar

преди 3 години

Защото някои държави си гледат здравето на гражданите, което е с приоритет на приходите от туризма, а у нас туроператорите си гледат собствените краткосрочни интереси без да им пука за живота и здравето на останалите.

40

Шишо Бакшишо

преди 3 години

Е,какъв е проблемът в един голям хотел да има собствена PCR лаборатория?Така туристите ще бъдат обслужвани на едно място .Хотелиерите да се чатнат и да действат!

39

Анонимен

преди 3 години

Напълно справедливо е да се изискват тестове за всички влизащи в България!

38

ikar

преди 3 години

До АнонименНие платихме 440 лв за 4 души. Защо след като на нас ни искат тестове, ние да не предяваме съответни искания? Ако някой е решил да дойде, това няма да го спре.

37

Анонимен

преди 3 години

bez turizym togava v cql ES s test tuka ne aa bez turizym

36

Анонимен

преди 3 години

В други държави искат теста да е до 24 часа преди полета

35

к.к.

преди 3 години

Я си гледайте работата.Да ни докарат зарази ли?Има по умни хора да мислят как трябва да е.

34

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите не схващате какво се случва, мълчанието на агнетата е това.

33

Статистик

преди 3 години

В западна Европа ако си правиш тест щот си решил да се прибереш в България и нямаш симптоми а го правиш защото в България го изискват на влизане ктрува по между 120 до 190евро на човек .Ако имаш симптоми и полож.бърз тест тогава pcr теста е безплатен+

32

Анонимен

преди 3 години

Вчера говорих с един познат който се върна от Англия.На френска земя си прави тест.Обърква първият,дават му втори.Отрицателен.Излиза-две минерални води и един сандвич за из път.Всичко безплатно.Влиза в България.Два теста-190лв. и двата отрицателни и пак 10 дена карантина.къде ги видяха тези 400 евро не знам...

31

Анонимен

преди 3 години

Нас съжалява ли ни някой, като правим тест? Не. През лятото колко пари се наляха за пср за влизане в Гърция?

30

Анонимен

преди 3 години

какви са тия измислени 400EU ?!

29

Чичопич

преди 3 години

Точност на PCR "теста", (или по-точно, според създателя му, PCR инструмента за изследване на биологичен материал) е ЕДНО КЪМ КОЛКОТО ПРЕЦЕНИМ!При фактор над 45 ВСИЧКИ СА ПОЛОЖИТЕЛНИПри фактор под 20 ВСИЧКИ СА ОТРИЦАТЕЛНИПо твърдение на Фаучи от преди пандемията, всеки резултат при фактор на 35 Е НЕДОСТОВЕРЕН!Сега правят при фактор 40 в САЩ!ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ СА СЪМНИТЕЛНИ

28

Скрито-покрито в Бг!

преди 3 години

Как вървят купони и партита "Тайната вечеря ?!Някой Юда не ги ли е предал, където (не)трябва ?

27

само тук

преди 3 години

Те си идват с тест , който там си правят безплатно, !Само нас тука ни дерат!

26

Анонимен

преди 3 години

Тия са Абсолютни И..оти,в момента няма Европейска страна която допуска влизащи на нейна територия без РCR тест,в повечето от тях освен теста се налага и задължителна карантина на влизащите!

25

да бе

преди 3 години

До мак 21 ТЕСТА В ЕВРОПА Е БЕЗПЛАТЕН, ИЛИ ПО 2 ЕВРО! ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА, ЧЕТЕТЕ!