11

патило

преди 3 години

Не пипайте стария мост изградете нов и като се срути ползвайте стария.

10

Анонимен

преди 3 години

Нов мост нови грабежи нищо че стария може да искаро още толкова време.

9

Анонимен

преди 3 години

Трябва да го запазят като паметник на българския капитализъм преди 1944 година.Всеки фашизоид да го гледа и да хвали капитализма преди 1944 година.Когато в САЩ са строили язовири, електроцентрали, българските фашистки капиталисти са строили път с една лента, но пък са обявили война на САЩ и Великобритания 1941 година.Това е българският капитализъм преди 1944 година.

8

Анонимен

преди 3 години

След 20 години този мост още ще е здрав, а мостовете направени от ГЕРБ ще се ремонтират по два пъти в годината.

7

Реалист

преди 3 години

Какви балами са били преди 90 години, когато са строили този мост - направили са го както трябва, а не са помислили колко много може да се краде от строежа му и после от непрекъснатите ремонти, както прави ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 3 години

Еми честито, просто намериха нещо здраво, изживияло 80години, което ще се ремонтира за бъдеще на 8 седмици, след 8м или 8г "ремонт"

5

Коментар

преди 3 години

Нищо няма да направят!Още ми е смешно как едно време онези карикатури *** взривяваха мавзолея,обикаляха,чесаха се по главите една седмица и с 300 зора и още повече седераска злоба го събориха!И защо.. да ги пита един..не могат му отговори!

4

MGS

преди 3 години

Как пък някой не написа, как са се грижили за мостовете по бай Тошово време, мЪ пък може и да не е било толкова прекрасно.Толкова грижи към работническо-селската класа, ама е бил непипнат млад пенсионер в годините на социалистическата власт...За следващите грижовници, дори и не искам да питам.

3

Анонимен

преди 3 години

Издържал е 90 години без грижа. Сега творенията герберунгелски не могат да устискат 9 месеца, понякога не сигат и до 9 дни без да се разпаднат. Работа, работа, работа.

2

Анонимен

преди 3 години

Цяло чудо ще е, ако новия мост издържи и половината от тези години.

1

Анонимен

преди 3 години

Прецакаха ги ceлянитe oт Ветрен. Новия мост ще изкара три години максимум преди да се разпадне...