106

!

преди 3 години

Казвам го с прости думи понеже по-предишния ми пост може да остане неразбран или изкривен - Тръмп не е построил нито една нова сграда откакто е станал президент. С други думи си "замрази бизнеса" - спря да го разширява.Той нямаше никаква материална изгода или нужда от това президентство. На стари години, вместо да си гледа спокойствието и да се наслажна богатството си, се навря в тази *** игра заради желанието да помогне. Мина през абсолютен ад, оплюваха го ***, правиха си какви ли не просташки шеги с него... но мина достойно и направи много за страната си. Хората там искренно го

105

До nina ot !

преди 3 години

Стената:Градчетата в зоната на стената са много благодарни, че я има понеже, казват, рязко са намаляли престъпленията. Което ВЪОБЩЕ не е обвинение спрямо мексиканците, напротив. Става дума за лица които незаконно, непрекъснато влизат и после излизат, след направена поразия. Това е което твърдят жителите и му благодарят за стената.

104

До nina ot !

преди 3 години

"Какъв бизнес е замразил Тръмп?"Строителен бизнес. Той е строителен предприемач и в бизнеса му влизат сгради, хотели, курорти. Той замрази растежа или с други думи - не разширява бизнеса. Синовете му само поддържат това което има. А бизнесите трябва да се разширяват за да не се смаляват ;) ако разбираш ...вероятно не.Прави го за да не дава поводи за обвинения в сблъсък на интереси.

103

nina

преди 3 години

#дезинфектантВ интервюто Тръмп говори точно за десинфектант.И говори чисти глупости,както обикновенно.

102

nina

преди 3 години

#103Какъв бизнес е замразил Тръмп??Като е такъв честен президент,защо не си декларира платените данъци?Загубил 2 млд в името на каузата-като пишеш тези глупости,вярваш ли си?Или каквото каже Фокс нюз-това е истината.Тази стена,която "хората си искат",всъщност хората си я плащат-не знам какво точно спира,като мексиканцуите мятат оградите през нея.

101

Анонимен

преди 3 години

Байден успя за броени дни да ликвидира 70000+ работни места - това посред масова безработица заради ковид. Направи страната зависима от арабски нефт - при Тръмп бяха 100% независими. Няма вече евтини лекарства по рецепта (Тръмп беше намалил цените многократно отрязвайки посредниците). Спря строежа на стената въпреки че местните си я искат. Законът за "реч на омразата" е на път... Напишете нещо за тези постижения!

100

!

преди 3 години

Тръмп излезе да говори с 1 час закъснение, защото знаеше каква провокация му готвят. Така забави събитието и провокаторите бяха ПОКАНЕНИ от полицияа да влязат в сградата ОЩЕ докато Тръмп говореше пред хората си! Накрая им каза да си отидат с МИР и да се приберат.Той замрази растежа на бизнеса си, за да не дава поводи за обвинения. Така съзнателно загуби 2 милиарда в името на каузата си. Освен това отказа да взима заплата като президент.Въобще, ако изборите са били толкова честни, защо се продължава с негативните статии по него?

99

!

преди 3 години

Тази статия е пълна дезинформация. По всяка точка истината е изкривена. Тръмп си обича страната и хората и иска да ги спаси.Колкото до подигравките с "белината" - днес Американски Медицински Журнал, най-после си призна, че е допуснал грешка с Хидроксихлорикина, като го отрече. След като умряха 440000 души, най-после установиха, че лекарството намалява смъртността с 79%. Тръмп се оказа прав да го препоръчва!

98

ББ

преди 3 години

До АнонименКакво безочие,ние знаем че тръмп и троловете му са безбожници...и да фокт е,че призова хората да пият дизефектанти...трима трола с по пет ника ни плющят минуси опитвайки се да лъжат хората...тръмп когато се зарази пиеше ли...май не...американският данъкоплатец го лекуваше с елитни лекари и лекарства...той и данъци не плаща...бедният...факти само,плащащите САЩ граждани данъци ги остави да умират...факти...трима трола и тръмп срещу Народа на САЩ...путин няма ви плати..лъже ви само

97

ББ

преди 3 години

нека ви плаща да плющите минуси за казани истини...тръмп е елементарен търговец...факта,че насърчи нападението срещу Конгреса на САЩ...атентат срещу Народа на САЩ е безспорен...Съд и Затвор...платени защитници не могат променят ценностите ни...Вярата и Свободата ни не се продават...воюваме и ги отстояваме

96

ББ

преди 3 години

До Бе до ББТръмп плащащият на шепа нещастници да хвалят,е престъпник,няма друг подобен идивид носещ разделение и омраза,използващ престъпни елементи,Атентата срещу Конгреса на САЩ участваха само фашистки и расистки групировки,убиха хора..невинни хора..всеки нормален може да види клиповете с които се хвалят убииците престъпници приятели на тръмп...Строг и Справедлив Съд..Затвор за престъпленията срещу Народа на САЩ..няма такъв прецедент в Историята..безкомпромисно и строго..или сте съучастници

95

Дан сан

преди 3 години

Крайно ляво ориентирана напълно невярна статия, счупваща ***.

94

Кои са?

преди 3 години

Кои са някои от най-значимите употреби с власт на Тръмп?Едно е : притесни сивото правителство с неконтролируемо поведение.

93

nina

преди 3 години

#93Къде видя ти половин милион хора на митинг? Хайде пак да погледнеш кадрите.Тръмп е пълен лъжец и мошенник.То не че останалите им президенти са читави,но този беше и ултра *** отгоре на това.

92

ОПА

преди 3 години

ЗАПОЧНА СЕ С ЛОВА НА ВЕЩИЦИ В БРАТСКА АМЕРИКА-ВЪЗРАЖДАНЕ НА МАКАРТИЗМА ОТ ДЕМОКРАТИТЕ---ЗНАЧИ ВЕЧЕ СИ ИМАТ И ПРЕЗИДЕНТ ТЕРОРИСТ--А В УКРАЙНА ,БЕЛАРУС И РУСИЯ СА ....ХАХАХАХА-ДЕМОКРАТИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА....

91

Анонимен

преди 3 години

Абе аланкоолу, нали си имате вече ваш, чист, млад и непорочен президент ??? Защо продължавате да ровите Тръмп ???

90

бай Ставри

преди 3 години

До АмериканАмерикан, но от Куба!

89

Бе до ББ

преди 3 години

Аз не съм никакъв и ничий *** бе , може би за разлика от теб ! Когато някой псевдо-демократ насърчава протести, го изкарвате борец за някакви права, нали !!! Егати лицемерието и двойните "демократични" стандарти !

88

Анонимен

преди 3 години

До ББОоооо до Бог ли опряхе и мантрата с пиенето на белина? Точно вие комунистическите безбожници ли? Плувай...

87

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

До ББМа я ги дай тия клипове където Тръмп е насърчавал. И кои са тия 'фенове' дето са подвели стотина от половин милионния митинг на Тръмп? А преброяването е вило на същите бюлетини и то без проверка на подписи и ай/ди. Хилядите свидетели под клетва която заплашва със затвор при лъжа не са допуснати дори до съда. И никой не осъден на 10г затвор за лъжи. Машините за броене не е позволено да се проверяват. Защо? Проверка на изборите конституционно право и тогава никой нямаше да се съмнява