8

Анонимен

преди 3 години

Досега за един месец след пъравата ваксинация в България са ваксинирани по-малко от половин процент от населението (0,342%) и то повечето само с първата доза. С две дози са ваксинирани 0,079% от населението, а само с първата доза са ваксинирани 0,263%.

7

Анонимен

преди 3 години

*** стига лансирахте тия нескопосани ваксини! Ивермектина е панацеята. Времето ще покаже, че ваксината е нетрайна и безполезна, а обезпаразитяващото тотално ликвидира вируса и не само! Само гушите тези генни лаборатории които освен, че си произвеждат " гриповете" , а ми и ви доят после за да ви лекуват. Някои хора от НОЩ вече са подсъдими заради това затъмнение около ефикасността на този препарат, който струва няколк левчета за човек. Срамота е!Стига са се гушили аптеки и болници!

6

Анонимен

преди 3 години

аз искам да си платя и да се ваксинирам за да работя .моят ред е чак в 6-ия етап ...с тези темпове догодина...искам да си платя за ваксината и да се ваксинирам.

5

Анонимен

преди 3 години

Кажи ми ЩО нямаме ваксини?Кажи ми министре лапкаш ли рушвети от Астра Зенека?Нема ваксини - бизнеса не работи, заведенията не работят, всички са бедни... Министрите богати рушвети в милиони за да няма ваксини.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе,кой води тая бащина дружина-БЛС?Тоя ли,Брънзалов ли?Все председатели.

3

1-н

преди 3 години

Аре осигурете ваксини за данъкоплатците, върнете си работатаКойто иска да се ваксинираСамо празни приказки

2

Анонимен

преди 3 години

Няма да си рискувам имунната система с ГМО ваксина!

1

Дедо Цецо

преди 3 години

Ваксината няма да се слага , а ще се инсталира.