105

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Гнусен, мазен и лъжлив некадърник!

104

Анонимен

преди 3 години

До ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯСпоред тези от грейт рисет полицията ще им трябва още,и накрая ще ги таковат чак,като ликвидират, и държавите, и стадата.

103

Случаен минувач

преди 3 години

Оххххх...На тоя генерал ме сърбят ръцете да му ударя два шамара. Не знам само мене ли ме сърбят...

102

за пари ли

преди 3 години

Този рекламно лице на ваксините ли е? Прави се на генерал, погребален агент, сега рекламно лице. Доста гъвкав и удобен човечец.

101

Галин Костов

преди 3 години

Искам да поздравя Мутафчийски, известен сред народ като ген. Смърт, с това че бил придобил 70% антитела сред второто му боцкане. Аз преболедувах Ковид и имам 150% антитела над нормата. С какво неговите антитела са по-добри от моите, за да говори че и ние преболедувалите трябвало задължително да се ваксинираме?

100

Анонимен

преди 3 години

Ако сте гледали интервюто, Мутафчийски беше точно в десятката. Много ясно казваше при всяко твърдение: Моето мнение е такова, но правителството мисли различно. Нещо много важно каза, което се изпуска от журналистите. Успехът на българските мерки дадоха резултат, защото "се напипа" къде е най-големия разпространител - училищата. Затова и в някои страни след вечерни часове,есемеси и пр крути мерки - почти без ефект, а у нас паднаха в пъти - и заразени и починали.

99

Анонимен

преди 3 години

Пълен смях които е на път да се превърне в дълбока трагедия

98

до Питанката

преди 3 години

....Като фитнесите са толкова опасни, защо ги отваряте? Нали здравния министър не се поддава на натиск.Защото Баце гледа изборите, той го изкара и му дреме на yua za вас.

97

Пищова

преди 3 години

Ваксината съм я порееел мореел.вика ох митьо много *** порииш.много *** шкембиш митьо н питоняя

96

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Кога ще редуцирате населението? Искате 500М? Така ли?Еми, започнете първо да редуцирате полицията. Ваксинирайте ги с РНК Давайте де!!! Те полицаите само чакат тоя плешивия да ги редуцира.https://youtu.be/kf6NDIiE3Tw

95

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

не трий линка, че ще дойда там да Ви редуци@!рам всичките https://youtu.be/kf6NDIiE3Tw

94

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Ваксината си я заври в $@$@$@$Р$@Дайте я на поповете. Нали един поп беше първия ваксиниран? идете и ваксинирайте патриарха. Рано или късно белега на Звяра ще се разкрие.Ухан с какви компютри ползваха в лабораторията? Май беше супер компютър с Windows. Не беше ли хипер клъстер с процесори Operton?Хайде, кога ще редуцирате населението? Редуцирайте ми оная работа

93

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

https://youtu.be/kf6NDIiE3Twхайде, що не се опитате да ваксинирате полицията? Кви ми плямпате от сутрин до вечер , колко много желаещи има. Има, дудуци!!!Ваксините са в Емирствата и Израел. Плащаш си до там и полсе пак плащаш около 10К и те ваксинират. Алчните богаташи, първи ще се бележат с белега на ЗВЯРА - 666!!!Вчера от Брюксел: "Къде са ваксините? Кой ги изнесе?"Кво се правите, че не знаете бе? Как се изнасят незабелязано милиони ваксини? Абе, я...Търсете я при ***

92

Анонимен

преди 3 години

"Мутафчийски: Включих се в проучване, имам имунитет, ваксината работи"А аз имам имунитет защото имунната ми система работи. Тая ваксина си я заври в задния двор.

91

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

https://youtu.be/kf6NDIiE3TwПо-добре да умра беден в мизерията, от колкото да се ваксинирам с РНК и да живея още 1 милион години. Нали тая РНК ваксина ще ме направи безсмъртен? Или може би като ме ваксинирате, Мелания ще напусне Тръмп и ще ми се предложи. Ще я водя всяка вечер на протест, понеже няма пари за ресторат. Пък и нали вече няма да има ресторанти.

90

Анонимен

преди 3 години

"Миналия понеделник ми беше направена реваксинация."Стига лъга бе плешив naпаляк.

89

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Хайде,излизайте с новината , че всеки, който се ваксинира с тази гадост ще му давата сертификат, работа, пари, жени.https://youtu.be/kf6NDIiE3TwКато се ваксинирам с РНК К19 ваксина ще ме пуснете ли да спя в новия дома на Тръмп?Пак ще си живея с мухала и скапаните съседи в блок, който е по-стар от мен.

88

Безумието

преди 3 години

Понеже в БГ ваксини НЯМА! Щото видиш ли някой решил да поръча (без подкуп без подкуп ) 60% от ваксините ни от Астра Зенека, а в другите държави поръчали по равно и от Пфайзер и Модерна. Щото в БГ организация за ваксиниране НЯМА. Все пак вчера в Румъния са ваксинирали над 26 000 човека, ние горе долу толкова общо от Декември успяхме. И щото видиш ли в БГ и виновни няма, за това че ваксини и организация НЯМА това което има в БГ е евтини ***. За да няма протести пишете срещу ваксините.

87

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Ваксинирайте полицията първо и после учителите. Полицията са 1ва линия. Що не стачкувате, сега? Ама, за бонуси на 1ва линия бяхте първи.https://youtu.be/kf6NDIiE3Tw

86

Чоко

преди 3 години

Сега в момента се извършва един огромен експеримент върху населението с тези ваксини.Когато след зме-три години започнат страничните ефекти ще разберете защо е по-добре да си изкарал Ковид а не да си се ваксинирал.