31

Анонимен

преди 3 години

Търсете из нета на английски - има много видео и фотоси с реално съдържание. Протестите в Нидерландия са силни и многочислени. И са с ясна цел - против ограбването на човешки права. Затова се палят точно лаборатории за тестване - с показна цел. Хората са наясно какво искат. Не се оставяйте да ви лъжат тук. Четете на английски, немски и руски.

30

Анонимен

преди 3 години

"Йорданова предполага, че истинската цел на протестиращите е била да просто да изразят недоволството си от мерките, което е демократично право."Истината е точно тази - протестират всякакви хора, граждани, за правата си. Не, както ви лъжат нашите медии и ДВ специално - това не са нито ултраси, нито неофашисти, нито футболни хулигани. Всички са нормални хора, на различна възраст и си защитават правата. Това не са ви наведените южноевропейци. Даже Испания е в протести. И Дания. И Германия.

29

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно целия свят ще станат хулигани и ще премажат шепата джендари които се опитват да заробят хората.

28

баба мара

преди 3 години

нали правителството подаде оставка срещу кого протестират

27

Анонимен

преди 3 години

Даааа, разбираме че вируса е много стриктен в поведението си - излиза само вечер, в интервала 23:00 - 05:00. Затова мъдрите ръководители на Нидерландия налагат този вечерен час!И във Франция, разбира се, има вечерен час, но там не са толкова мъдри руководителите - не си преименуваха държавата!

26

Анонимен

преди 3 години

Христоооо Май си от ония където не хапват свинско, че така се палиш.Браниш събратята от мирната религия.Снимки има много. Поразрови се из холандските новинарски страници и ще ги видиш. А ,че работата си е за протест спор няма. На никой не му се живее по този начин. Търпението прелива

25

Анонимен

преди 3 години

Термина хулиган е много интересен в държава в която пушенето на трева е организирано в "кофи шопове" и проституцията легална.

24

Анонимен

преди 3 години

този афроамериканеца Флойд дето го убиха стана по-известен и от Пинк Флойд!

23

Анонимен

преди 3 години

всеки който пристига във Варна с влака ,преди гарата го посреща планина от бок-луц-и.Справка там е Максуда.Тази от снимката сигурно е от там.

22

Demonaz

преди 3 години

В африканските щати блм са борци за свобода,а в Холандия са хулигани така ли ? Брей,че двоен стандарт. Хи-хи!

21

Анонимен

преди 3 години

До 25Когато такива свободолюбиви дойдат да громят твоя магазин или къща, тогава ще видим къде ще ходиш.У лево ли, у десно ли?И каква песен ще пееш?

20

Анонимен

преди 3 години

Кой е хулиган-този, който е разбрал, че се опитват да му сложат хомота ли? Айде у лево, псевдо драскачи, и лицемери.

19

Анонимен

преди 3 години

"Тук помощта за хората, които имат собствен бизнес, е просто неимоверна. Ситуацията е различна", категорична бе тя."Обърнете внимание на последното изречение, моля!

18

1234

преди 3 години

Ако тази ситиация продължи още 2 г което е реалистични, множеството фактори които сега се натрупват ще доведат до множество революции или хиперинфлация, която както знаем от Хитлер, пак води до смяна на системата. Низбежна промяна, за да се отървем от глобализма

17

Анонимен

преди 3 години

Аре глупости, чак пък размирици. Група хулигани обират магазини ама взимат всичко освен свинското. Що ли тъй правят холандците?

16

Тези в Холанд

преди 3 години

Гледат от Беларус --Лукашенко им е идол ! Тайно всички ЕС политици искат да са , поне едно мъничкоо путинче в краен случай лукашенковче..

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, я марш от тук с тази българка, бе драскачи...

14

Реалист

преди 3 години

Хулигани в Холандия и САЩ, а в Русия и Беларус борци за демокрация.

13

Преди изборите обе--

преди 3 години

--щават едно ,печелят ги и започват да затварят и правят каквото им е угодно ,вадят полицията и ако някой излезе срещу тях е терорист и се позовават на това ,че били избрани със законно мнозинство и няма сваляне ---каквото и да правят ! па ,ако ще и един човек в държавата да не им е останал привърженик.? Аз тези врътки въобще не ги виждам като демокрация ,ами начин да измамиш народа ...Не можеш да се позоваваш на избори в които си говорил и лъгал ....

12

Анонимен

преди 3 години

Най-***.ото е, че у нас все се дава думата на такива с робски манталитет да ни убеждават как "добрата" власт се грижи за хората.