16

Анонимен

преди 3 години

До До 2Застрахователят плати. На шофьорът не му струваше нищо.

15

До 15 бла, бла

преди 3 години

Наистина са бла, блаИма пенсионери на 40 години. Има пенсионери на 53 години. Има пенсионери на 60 години и т.н., но бла-бла едно си знае, едно си бае - пенсионерите. Второ, никой няма да продължи да шофира, ако вече не може, независимо дали е на 20 години или на 120 години.Трето, реакциите - ами освен като време, може да мериш реакциите и катоизминато разстояние. Младежът на 26 години кара с 120, опитния шофьор на 76 години кара с 50 и а познай кой колко метра ще измине, докато реагира.

14

Анонимен

преди 3 години

До 13По закон пешеходната пътека дава предимство даже и да не е очертана или сигнализирана с пътен знак. За съжаление има такива като теб, които не познават закона и си мислят, че навсякъде са с предимство.

13

бла,бла

преди 3 години

Господин пенсионер, птп-тата с пенсионери са много по-малко, защото много по-малко пенсионери карат. Искаш да кажеш, че имат реакциите на млад човек ли? Вече няколко случая има огласени, в които просто не виждат някой и минават през него. Какъв е проблемът ако толкова им се кара, да минат поне очен преглед и такъв с инструктор? Иначе, нямам против пенсионерите, даже напротив, убеден съм, че повечето дават най-доброто от себе си на пътя, но понякога не е достатъчно. За пожеланието - благодаря!

12

Анонимен

преди 3 години

Старци и банички защо шофират ,много слабо зрение и слух ,жената няма ли мъж,да извие врата на дъртака

11

Анонимен

преди 3 години

Пешеходната пътека не дава предимство, а указва къде да се пресича. На тази пешеходна пътека за съжаление не пише ПОГЛЕДНИ. Бъзро възстановяване на жената. А за детенцето да се заличи този кошмарен спомен.

10

Анонимен

преди 3 години

До манталитет е. Защо в чужбина могат да карат нормално пък тук-не ?Боята на пешеходните пътеки е толкова хлъзгава освен всичко останало.

9

Анонимен

преди 3 години

Че и възрастта си оказва влияние е така, ама че и ние си караме не както трябва на всички възрасти си е друга тема. Както е написъл човека по-долу в Германия и възрастните са много стриктни.

8

Анонимен

преди 3 години

На хора над 60 години трябва да се забрани да шофират със закон. А такива 70 годишни деменции за тях трябва директно в затвора с по 10 годишни присъди само ако си го видял да шофира.Един такъв уби едно дете в един малък град и каза пред камерата, че не го бил видял??? Тоест голяма работа станала за някакво си дете!!!

7

мдаа

преди 3 години

ако са млади се тъпчат с наркотици и алкохол прившшовот скорост и убиват хората, ако са възрастни се разсейват и правят инцидентиц.В Германия най-стриктните шофьори са дядовци баби на 80 и 90 години

6

Шофър

преди 3 години

Всекидневно ставам свидетел как възрастните шофьори правят нарушения,като най вече засичат не дават мигачи,докато не ги ступам някой ден тия ***.Да си пасат овце на село и да не пречат.

5

Жалко, но факт

преди 3 години

Лошото е че дори след леко на пръв път "прегазване" в последствие много от хората остават с някаква инвалидност за цял живот, един познат нямаше счупвания но така си и остана с болки , които не му позволяват да си вдигне ръката над рамото, а съдът (щом си оживял) присъжда смешни суми

4

az

преди 3 години

Този на 76 не е и разбрал какво се случва.. на тази възраст вече всичко е на забавен каданс

3

До 2

преди 3 години

Надявам се, че си предявила граждански иск за нанесените физически и психически травми.В такива случаи присъждат обезщетения, макар и смешни в сравнение с тези за "обида" на публични личности, но си струва да му поразхлопаш нервите на тоя, дето те е блъснал.Когато минава безнаказано, не им дреме и пак я карат както си знаят.

2

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица мина дело срещу 37 годишен мъж с професионална шофьорска книжка, който през юни 2018 посред бял ден ме сгази на пешеходната пътека в центъра на града. И то не при навлизане на пътеката, а когато почти я бях преминала цялата. Сключи споразумение в прокуратурата и получи 3 месеца условна присъда и 1 година без книжка. За толкова бяха оценени счупената ми глава, рамо и още куп други по-леки телесни повреди. За съжаление това са законите в България.

1

бла,бла

преди 3 години

След като минат 70, всяка година изпити. А след определена възраст, трябва да им се забранява да карат. Уважавам възрастните, най-вероятно човекът не е видял майката и детето, именно поради възрастта си. Пенсионерите са от най-опасните шофьори, с които съм се сблъсквал, доста често са по-зле от пияни и дрогирани, което, разбира се, не е оправдание за последните.