45

Некомпетентен

преди 3 години

До номер 19 Японски реактори няма бе *** това не е лек автомобил или мотопед.

44

Нищо ново

преди 3 години

То се видя, че ние АЕЦ няма да строим, поне докато Бойко е в Министерския съвет, няма да го бъде. Най-добре е да подарим реакторите на някой от комшиите, например на Северна Македония. Те ще направят АЕЦ, а ние, след като затворим ТЕЦ Мариците, ще купуваме ток от тях.

43

Тикволандия

преди 3 години

За три мандата Бойко успя да загроби строителството на АЕЦ. Почна от "гьол за харани" още щом се настани в Министерския съвет. Сетне "ще се строи", сетне "няма да се строи". То не бяха процедури напред-назад, трябва - не трябва, хайде 6 месеца за това, хайде още 6 за онова, хайде още 6 месеца за трето и накрая нищо. Жалка работа.

42

ДУПЕДАВЕЦ ХРАБЪР

преди 3 години

ЗА КАКВО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА? ЦЯЛАТА РАБОТА Е КАКВО ЩЕ КАЖАТ КРАВАРИТЕ. УЕСТИНХАУС ИМАТ НЯКОИ ОСТАНАЛИ ДЕТАЙЛИ, ЗА ДА СТИГНАТ ЗА ТАЗИ УЙСУРМА И ЗАТОВА СЕ ВЗЕМА ТАКОВА НЕАДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ, ПЪК И СЕ НАПАТИХМЕ С ТЯХ/ВИЖ "МАРИЦИТЕ" /....

41

хайде 2038

преди 3 години

хсйде 2038 да видим колко ще са спрени. Да ще закрие най старите по амортизираност. Що не ги закрие сега,кое ще е пи различно, просто гръмки изявления за шарани като нас да ни откажат от ядрени мощности за фа не сме на пазара като продавачи.

40

до 43

преди 3 години

пропусна че Баце има грехове да изкупува заради Балкански поток, пред ян ките

39

Анонимен

преди 3 години

другаде е заровено кучето. С встъпване нс Байдън , БОКо български му направи два плонжа угоднически, Първия заяви че няма да има Белене и Второ опита се да вкара в антируска риторика президента Радев с оная оттреппка Навални а самия Боко да се итъкне като голям радетел за човешки права и евроатл ценности.Демек гъ зо близец за индулгенция от новия Вожд зад океана.

38

Анонимен

преди 3 години

Кой специалист? Каролев ли? Той тоя няма един ден трудов стаж, мистър компетенция по всички въпроси ако го питаш него и само лае и плюе. Той винаги е от страната на тези, които са на власт. Специалист по какво е? По енергетика, че да говори за АЕЦ? По какво е специалист тоя търтей бре?Тоя каролев и андрей райчев се борят за най-голям лентяй в страната.

37

promo

преди 3 години

офф тиквата предизборно пак за АИЦ БЕЛЕНЕ бълнува

36

Митев

преди 3 години

Да ви имам "експертите"!

35

Активист на БСП

преди 3 години

Пенкилер Каролев !!! Всичко знае това момче !!! Молодец!

34

Анонимен

преди 3 години

Каролев дава добри съвети за Африка и Латинска Америка. Дори Индия строи ядрени централи. Има инвеститори. Вземат им реакторите и ги дават на Уестингхаус. Защото Уестингхаус фалирали и нямат вече реактори.Инвеститори има, но им пречат от чуждата държава и нейните васални местни вождове.Чужда държава се бои от българската мощ в енергетиката.

33

Електра

преди 3 години

До АнонименЗа тебе е важна БСПдирастите и дългия инкасатор Р. Овч. пак да откраднат едни пари и комисионни нали, народа кучета го яли...

32

Анонимен

преди 3 години

30 kw/h, тоест тоя асансъор ще върви без да спира 1 час само на тока от соларните панелиТой може да не върви 1 час, но в момента, в който натиснеш бутона за тръгване, трябва да са налични тия 30 киловата, иначе асансьорът няма да отлепи.А на нас ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО РЕАКТОРИ В СВЕТА САЩ НИ ЗАБРАВЯВА ДА СТРОИМ АЕЦ Ей затова ги мразя тия нагли кравари!!! И слугите им copoски също!!!

31

Анонимен

преди 3 години

САЩ 95 реактораФранция 56Англия 15Испания 7Швеция 7Чехия 6и да не изреждам повече, общо 450 реактора в светаСамо на България обаче й забраняват да строи нови

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 Пак да те питам. Кой ти каза,че ВЕИ е само соларни панели.Що си повтаряш глупостите като на партийно заседание.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30 30 kw/h, тоест тоя асансъор ще върви без да спира 1 час само на тока от соларните панели. Без да смятаме другите възобновяеми източници.

28

Анонимен

преди 3 години

1 електрически локомотив, който тегли 15 вагона х 20 тона са 300 тона с 60 км/ч колко соларни панели трябват? Половината територия на държавата за 1 влак?

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30 Само да те питам. Кой ти каза на теб,че трябва да се ползва само соларна енргия. Ти трудно ли мислиш или си пишеш по опорни точки. Германия има 50% енергиен дял от ВЕИ, нито строи руски централи,нито иска да чува за нови АЕЦ дори.

26

Анонимен

преди 3 години

Пусковата мощност на обикновен асансьор за 4 пътници по 80 кг общо 320 кг е от 10 до 40 киловата, 30 киловата са 170 квадратни метра соларни панели да тръгне 1 пътнически асансьор.1 кран в автосервиз трябва да вдигне 3 тона автомобил1 кран в завода вдига 20- 30 тона