42

Бъргамен сър

преди 3 години

мноо ора ще останат без работа после що има престъпления

41

Анонимен

преди 3 години

Е, нищо, скоро точно той ще трябва да разпореди да я строят даже по-висока.Мексиканските картели ще му разкажат някои приказки.

40

Анонимен

преди 3 години

Тоя дядка ...сега руши и отменя законите на Тръмп ,за да се хареса на африканците ,които го избраха за президент )

39

Истината

преди 3 години

Тръмп прави правителство във Флорида!Нелегитимният е във Вашингтон !

38

Анонимен

преди 3 години

Както върви, накрая Мексико наистина ще си доизгради тая стена сама.

37

Хах

преди 3 години

Незаконните преминавания са рядкост на границата с Канада... Ама откъм коя страна. Защото доколкото съм запознат доста хора от Сащ искат да заживеят на север, въпреки студа. Бзплатно здравеопазване и по добро заплащане. Имах си аз огради да строят откъм север.

36

Анонимен

преди 3 години

...Кремъл, естествено. Простичко е устроено мисленето на либералстващите - или си като тях, или си маша на Кремъл.:)

35

Б.Цеков

преди 3 години

Доналд Тръмп, който не започна нито една война и постигна гигантски напредък в мирния процес в Близкия изток, е агресивен и авторитарен сатрап. А пък ако споделяш разочарованието и съмненията на половин Америка, че последните президентски избори в САЩ не бяха честни, то значи рушиш демокрацията.Разбира се, единственото обяснение, което имат либералстващите мозъчни гънки (и когато ги има, и когато липсват), за това, че интелектуалци, творци, политици, експерти, хиляди-маса-народ изразяват различни възгледи от техните, винаги е, че това е ектремизъм, зад който стои - познайте от три пъти.

34

Б.Цеков

преди 3 години

С фарфаронска надменност претендират, че се придържат към фактите и науката, а всъщност си конструират измислен свят, основан на вавилонското смешение на истини, полуистини, манипулации и лъжи. Свят отвъд фактите, истината и науката, в който например, ако един мъж се обяви за жена, това води до научния извод, че не всички жени менструират. Или в който Барак Обама е достоен за носител на Нобелова награда за мир, при положение, че започна четири войни, а истинският миротворец - 45-ят президент на САЩ Доналд Тръмп, който не започна нито една война и постигна гигантски напредък в мирния процес в

33

Б.Цеков

преди 3 години

Забелязали ли сте, че либералстващите са в истински тремор? Те не дискутират, а нервничат. Тропкат с пръстенца по телевизионните студия. Кълнат наляво и надясно из социални мрежи. Не искат и да чуят за демократична дискусия и плурализъм. Папагалстват безкритично пропагандните истерии на активистите на CNN и New York Times (не е печатна грешка - това вече не е журналистика, а чиста проба политически активизъм). Изживяват се като единствена инстанция на гражданския морал и демократичната свяст. Като боеви авангард" по Маркс-Енгелс-Ленин-Сталин. С фарфаронска надменност претендират, че се прид

32

Avalon

преди 3 години

Първи съдебен удар срещу Байдън и неговата политика - федерален съдия спря действието на имиграционите укази на новата администрация, които ревизираха политиката на 45-я президент Доналд Тръмп в тази сфера. Делото е по жалба на щата Тексас.

31

Юдея управлява

преди 3 години

белите трябва да бъдат асимилирани час по-скоро!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След като мъжете се пенсионират на 65г, а жените на 63г.-това трябва да е границата."Аз съм твърдо ЗА. Путин трябва веднага да напусне поста си той е на 68.

29

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има горна възрастова граница за заемащи ръководни длъжности, както горната възрастова граница за кандидати за професорска титла.След като мъжете се пенсионират на 65г, а жените на 63г.-това трябва да е границата.В противен случай зомбита нямащи нищо общо с реалността и живеещи в минало време могат да стъжнят живота на по-младите поколения.

28

Анонимен

преди 3 години

Мина времето на евтината работна ръка, както мина времето на политиците като 80 -годишната Нанси Прелоси и свързаните с трупове политически борби-визирам самоубилия се Кристофър Джорджия обвинен,че е взел лаптопа на "старата дама" при щурма на Капитолия, както изчезналата медсестра обвинена в същото.Сещам се и за отгърмян компютърен спец по времето на кампанията на Хилъри Клинтън от нейния екип заплашил, че ще разкрие методологията за фалшификация на изборите.Страшни Бесни Пенсии!

27

Куха лейка

преди 3 години

Евтината работна ръка е желана от капиталиста! Богатият не мисли за ВАС от средното ниво ВИЕ сте нежелани защото на вас трябва да ви се плаща... Но на Замфир, който неможе да си прочете договора е добре дошъл за икономиката.

26

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не е никакъв строител. Не можа един дувар да построи. В същото време най-големият строител на нашето време товарищ Путин построи на-големия дворец в света който не е на Путин.

25

Анонимен

преди 3 години

Изчезването на една порода хора е обедняване на генофонда на човечеството.Белите сме гадняри, луди шапкари, но и гениални учени, хора на духа и изкуството. Какво трябва да се случи, че да се осъзнаем?В Африка преследват албиноси за да ги изядат, защото това се счита, че ще донесе на людоеда благосъстояние и благополучие. Единственото, което контролира 97% шимпанзе у всеки от нас е разумът, който е продукт на наслагване и предаване чрез обучение между поколенията.Quo vadis, domine?!

24

Анонимен

преди 3 години

До 24 Той продължава начинанието им и то веднага, след като взе властта. Трябва бързо да се навакса " изгубеното" време при Дони. Жалко за готиния народ и хубавата държава.

23

Анонимен

преди 3 години

С артисалите панели да оградят имота на Тръмп в Мар-а-Лаго.