15

Анонимен

преди 3 години

Ние пък имаме обратен проблем, на госпожата все и е студено.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15То на чужд гръб и 100 тояги са малко. През кабинета на лекаря, доста тесен в повечето случаи, днес преминават 30-40-50 човека, болни на 100%. През една аптека в пъти повече. И не ми обяснявайте как на учителите им пречи да проветряват на всеки 40 мин. Лекарите не могат!!! Ако Ви кажат да стоите още 10 мин в коридора за да проветри ще има революция.

13

До 10

преди 3 години

Няма място за сравнение. По 25-30 деца затворени по 6-7 часа в клас без маски и без възможност за каквато и да е дистанция. Вие в такива условия ли работите? Медиците са с маски, полицаите са с маски, служителите в банки, магазини и т. н. са с маски. И да, заради условията в училищата децата станаха двигателя на разпространението на вируса. Децата също боледуват тежко от ковид, дори и тези които първоначално може да са минали безсимптомно. Това е някакъв зъл експеримент с живота и здравето ни.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Много добре Ви разбрах! Имам дете в прогимназиален клас, за негово разочарование няма нито едно отсъствие през последната му присъствена година, при условие, че е в т.нар от всички бациларник. Работата на двама ни с баща му е свързана с много болни, но всичко е въпрос на превенция. Българина има изключително ниска здравна култура!!! Но винаги друг му е виновен

11

Анонимен

преди 3 години

До 9Аз те разбрах ти искаш да кажеш че като се ходи на училище много по често боледувате учителите а като сте вкъщи изобщо не боледувате.

10

Боби

преди 3 години

През две седмици ше се събират за колективно смучене на фасове, на фона на най-модйерната чалгия, докато си ровят по гащите зад физк. салон. Големо учене ше пада... :)

9

Анонимен

преди 3 години

ДО 9Всички боледуваме, дай да затворим всичко тогава. На вас здравеопазване, храна, сигурност не Ви трябва. Защото и лекарите, продавачите,фармацевтите и полицаите боледуват и трябва да си стоят удома. Да се държим малко по-сериозно а. И аз ще си стоя удома, защото на хората лекарства не им трябват. А поне 50% от клиентите са доказано болни.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе ало,какви ротации какви пет лева бе леле майко мила кви глупости ви ражда тая глава бе.Незабавно обявявайте нулева учебна година и децата в почивка до септември, а и още нещо отменете всички матури матури не трябва да има а и отменете заповедета че като има грипни ваканции ще се учи онлайн. Това трябва да се случи направете го веднага!!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако ще е ротационно, трябва да е ротационно за абсолютно всички, от 1 до 12 клас.И е абсолютна глупост, че заразата тръгва от децата, хайде спрете се вече.До 6Чуждите деца са ти виновни разбирам. Те заразяват и теб и твоето детет???

6

Анонимен

преди 3 години

Мушмуроци ,ако ви трябват опитни мишки в местния супермаркет има най-малко 100 !?Петнадесет години съм бил учител ,каквото се появеше ,като вирус го караха първо децата в училището ,а след това аз жена ми , детето ми ,майка ми ,баща ми и всички и всички,които аз съм заразил !? Вие знаете ,че в училището като институция на първо място в всяка длъжностна характеристика е записано "Отговяря за живота и здравето на децата ....."

5

Анонимен

преди 3 години

"Грешка! Точно от училище в южна Англия тръгна заразата с така нареченият " английски щам" , който е в пъти по заразен и смъртоносен"..... ..... ......Ау! Това звучи точно толкова нелепо-смехотворно, колкото за китайката, дето яла супа от прилеп на пазара и от там тръгнала заразата.

4

Тато из Правец

преди 3 години

Това е пълно безумие ... Или ходят ,или стоят вкъщи! Иначе с това ,,*** ми дойди ми,, нищо не се постига !!!49547

3

Пълна простотия

преди 3 години

Напълно подкрепям коментар #1. Това са деца! Не ги забърквайте в експериментите си, които правите в други сфери!

2

Огромна

преди 3 години

Грешка! Точно от училище в южна Англия тръгна заразата с така нареченият " английски щам" , който е в пъти по заразен и смъртоносен. Всеки родител , а и пълнолетните им вече деца сами ще преценят да ли да се върнат в училище или да продължат дистанционно обучение. Мето дете и голяма част от съучениците му решиха да не се връщат за сега в училище.

1

голЕм ученик

преди 3 години

По-големи глупости от това не имало никога!