23

Абе

преди 3 години

според същите Учени, вече Бялата мечка трябваше да е изчезнала, а тя е в най-многоброъното си историческа популация...

22

До 22

преди 3 години

То щото е яко жега затова и през 2020г бе измерена втората най-ниска температура за всички времена в Северното полукълбо откакто има измерване.

21

Анонимен

преди 3 години

До всички коментиращи преди да прочетат статията. Моля, имайте предвид че това са данни от 1994- 2017г. Реално наистина си е яко жега. Тази година, заради корона вируса, може би е първата от много, в която температурите са по-ниски. Кой знае... Ако се задържи тази пандемия, може без да иска планетата да се закрепи временно. Но ще е временно....

20

Анонимен

преди 3 години

Eх мечо, мечо...

19

Анонимен

преди 3 години

До Кон с респираторДори господарят ви Путин е притеснен за климата и е наредил ограничаване на емисиите според Парижкото споразумение, а вие, русалките, сте притеснени за руския петрол сигурно повече, отколкото Путин се е притеснил.Русия и Китай са космически нации със спътници за наблюдение на климата. И те ли са в конспирацията?

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Само в Норвегия има 10328 гглетчера...лично съм ги броил

17

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Аз сега не разбрах утре до Кауфланда с тролея ли ще ходя на си купя картофи или ще пуснат шлепове???

16

Кон с респиратор

преди 3 години

За последните 30 години нивото на водите се е покачило с около 9см с тенденция за ускоряване.И кво? Монитора на компютъра от който пишеш сигурно е на бюро, високо 70 см и още 40 см отгоре е мониторът с поставката - общо 110 см, а ти ни плашиш с 10 см за 30 години или с ускоряването за 25 г, т.е. няма половин метър за цял век.

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСпоред едно проучване са 198 000, което е от същия порядък. Защо лъжеш?

14

Опа,опа

преди 3 години

"1,3 трилиона тона" ... дайте по леко с трилионите, че се излагате.

13

морски

преди 3 години

`Камили ще пият вода от Дунав.` -- НострадамусБай *** ще носи *** от камилска вълна ... най ще му прилягат !

12

Тези Глупости

преди 3 години

според тези еко-лъжци като се стопели ледовете на Антарктида океана щел да се вдигне на 40 метра.... като я чуете тази глупост следващия път питайте еко-мерзавеца след колко години леда на Антарктида ще се стопи !отговора е 10 000 години !!!!аланколу, ти да не си вечерял с господа че да знаеш какво ще стане след 10 000 години !!!???

11

Тези глупости

преди 3 години

ги слушам още от 1980 !ледовете щели да се разтопят, окенаите да ни залеят ... е, след 40 години ако се вярва на глупостите ви 30% от леда се е стопил вече обче океаните упорито си стоят на същото ниво където бяха и преди 40 години аман от глупостите ви !!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам в тоя студ да лъжете, че се бил затоплял климата

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлегчерите са толкова, колкото пише в статията. Още един ту-луп.

8

Анонимен

преди 3 години

средно по 20 см на 100 години си вдига нивото на светновния окена. Разбира се на всякъде не е равно, някъде се отдръпва водата някъде се повишава. Но мисля че за тия 20см на 100 години ще успеем да реагираме о време. А и Обама си купи палат на брега на морето, мисля, че ако толкова зле банките щяха да продават на безценица имоти по бреговете..

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа последните 30 години нивото на водите се е покачило с около 9см с тенденция за ускоряване.Той не би чул нивото да се е вдигнало. Типичен ту-луп.

6

Анонимен

преди 3 години

и от 2005 до сега популацията на полярните мечки е нараснтала 5 пъти, но вие пак си пропагандирате глупостите с тъжните бели мечки...

5

16589

преди 3 години

Какво е положението в Норвегия, Швеция, Канада и Русия по-конкретно? Какви отрови се разливат при топенето на тези "вечни ледове"? Каквибактерии се съживяват след векове замразяване в ледовете?

4

Анонимен

преди 3 години

Света ще потъне и Атлантида е потънала и какво толкова, това са нормални климатични процеси. Динозаврите и те са умрели, ако не бяха умрели и вас нямаше да ви има.