19

dublin

преди 16 години

taka e kradat si xorata a sled tova-VIE PROSTITE KOITO SAMO PI6AT I LAIAT DA GO DUXAT. vie si gi izbirate,sega lapaite muxite i stiagaite zastoto pak nablijavat izbori i drugite gladni sa na red.

18

pege

преди 16 години

Ама тия надути *** за простаци ли ни вземат.Крадат безогледно , съдят ги за прах в очите на хората и след това били невинни. Тая държава с такива простаци никога няма да се оправи.

17

преди 16 години

Аз когато взимам комисионна, си давам само номера в швейцарската банка - ISNNKP54638UY93TER048383. Те пазят конфиденцилноста така, както никой друг. След като ми се преведат парите, докажете и МЕ СЪДЕТЕ!!! Приятно ми е - СОФИЯНСКИ !!!

16

преди 16 години

Защо ли не съм изненадан.

15

:))

преди 16 години

Това е един от най-големите престъпници, герой на съвременна България и демократ до мозъка на костите си!

14

Стефан Софиянски

преди 16 години

Бе вие наистина ли сте толкова глупави да мислите,че ще ме осъдят?!...*** народ,брей!...Хе-хе-хе....

13

ИВАЙЛО

преди 16 години

даите имената на съдийте и прокурорите да им запалиме по една свеш

12

КОРУПЦИЯТА Е ИЗПЕПЕЛ

преди 16 години

ами то тоя Стефчо, май е най-невиния човек на земята - светата вода ненапита - чист като утринна роса

11

Минувач

преди 16 години

***, стига сте смукали големия на Стефан! Парцали, с парцали ниедни, да ви майката! Такива като вас с гласовете си спомагат България да се развива като децата от МОГИЛИНО !

10

sasho

преди 16 години

Щом клоунът Софиянски не могат да осъдят, какво да говорим за Маргините и другите световно известни бандити. Голяма демокрация !!

9

преди 16 години

чист и невинен като момина сълза...както и Христо Григоров..както и споменатите в коментарите по-долу..От толкова цветя същинска градина се е получила..Всъщност всичко е толкова логично - в мафиотска страна е естествено мафиотите да правят каквото си искат, а почтените и свестните да ги таковат отвсякъде..

8

преди 16 години

Как спят вечер тия хора в луксозните си палати незнам, с каква съвест живеят?

7

Царя

преди 16 години

Всички са невинни, корупция няма, ние сме една от най-проспериращите страни в слънчевата система и в топ 10 на нашата галактика. Вервайте ми!

6

преди 16 години

Голями смешници са тия в прокуратурата, сега и приятелчето му /на Софиянски/Вальо Топлото ще излезе, че е чист и хрисим. Хи хи хи егаси жалката страна с още по жалките мошеници и тяхните слуги.

5

преди 16 години

Влез в час. Софиянски се напъна само там където успя да направи пари. Защо още дреме централната баня? Нещо само изхарчи пари и заряза положението. Метрото въобще не е негова заслуга, а за халите добре се налапа. Не виждаш ли и студената вода благодарение на него на каква цена стана? Отвори си очииитееее и бъди в реалността.Явно и идея си нямаш как са те обрали и ще продължават ползвайки наивността ти.

4

преди 16 години

Видя се че в България няма виновни за нищо, е само тия гладните дето откраднали кокошка за да се нахранят. Митьо Очите хрисим и смирен, че дори и си признава човека, Ванко 1 вече си тича весело и свободно, е как тогава да ни изненада Софиянски как не го смятали за виновен. Няма как. За това всички чужденци ще се набутат в България и ще я цедят като лимон. Зат Гаеви, Митал и ..... всякакви подобни. С тия крадливи политици и прокурори истината никога няма да е печеливша.

3

mause

преди 16 години

От много време ми беше ясно че делата срещу Софиански са просто за да го злепоставят. Целта беше постигната. Колкото и да го псуват някой аз незнам по-добър кмет на София. Той направи халите да не са развалина, ореди метрото да тръгне, и дори го подсигори да се дострой дори след него. Ако още беше той кмет щеше да си тръгне навреме, а не с една година закъснение. Ама като дойде друг кмет и почна да точи пари от там. Както и да е. Сигурен съм че сега 100 човека ще кажат: Как бе, Софиански е най-големия мафиот...еми казвайте си го, ама неможете да отречете нещата който е направил!

2

Ани

преди 16 години

И сега остава Софиянски да осъди държавата в Страсбург и да му платим и за морални щети........

1

.

преди 16 години

вече разбрахме, че Софиянски няма минали, сегашни и бъдещи грехове. четох някъде, че е масон и че се казва Горнооряховски.ами, голям да порасне!