37

Анонимен

преди 3 години

Всичко безплатно се изражда в подобна вакханалия. Така беше и през социализма, дава се безплатно, но трябва да подкупиш някого за да ти го даде навреме и в нужното количество.

36

Коко

преди 3 години

До АнонименВ България се разработват в момента две ваксини, но клиничните изследвания се бавят заради недостига на болни и доброволци. Освен разработването стои въпросът и с производството, за което в България в големи мащаби няма как да стане. Изобщо големите държави във фармацефтиката са САЩ и Великобритания. Като производствени мощности на фармацефтични продукти на глава и дял ЕС изостава от тях и това си личи по настоящата криза.

35

Анонимен

преди 3 години

Нищо, и без това беше по-добре да наблюдаваме какво се случва с бритишите, защото те първи се хвърлиха на ваксините. За сега имат ръст на смъртните случаи от декември насам

34

Анонимен

преди 3 години

Астрата нали не е одобрена още? А щяха да я пускат в първите дни на януари. Нещо ги притеснявало тези от ЕК

33

до 39

преди 3 години

Астрата продала ваксините на някой друг въпреки , че ЕС е платил за тях предварително, нали? Очаквай същото и с F 16, А ТЯХ МОЖЕ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ ГИ ПОЛУЧИМ.

32

Анонимен

преди 3 години

"Се намира към..." - това на какъв език е?Катовидя неграмотно заглавие и статия не чета.

31

Анонимен

преди 3 години

Астра- зенека продала на други ваксините, не и на ЕС, който си е платил предварително. Защо се чудите бе хора, та нали в Астра шеф е мъжа на известна българска евродепутатка от герберченцата! При тая ситуация защо очаквате коректност?

30

и аз...

преди 3 години

... в момента се намирам КЪМ къщи...

29

A?

преди 3 години

Това заглавие някой може ли да го преведе?

28

Уфо

преди 3 години

ЕС съюз плаща два пъти по-малко за ваксините си в сравнение с Великобритания и САЩ и четири пъти по-малко отколкото Израел. Съвсем нормално ваксините да отидат там където плащат повече. А защо плати по-малко? Защото политиците не успяха да продадат нуждата от ваксини на населението си. Европа (с помощта на Русия) е световен лидер в производството на фейкове относно пандемията. Какви ваксини ви трябват? Пийте белина и вервайте на Мангъров.

27

Христо Христов

преди 3 години

До 28Нашите дават на ес да ликвидира финансовата ни независимост и се тупат в гърдите гордо, какви са безродни предатели.Ако островът беше приел еврото, никога нямаше да МОЖЕ да направи брекзит.

26

Пандемийката ви

преди 3 години

нещо май пак не ви се получи много добре - нещо пак никой не ви се врърза на лъжите точно като през 2008 със свинския грипваксина срещу пандемия която не съществува едва ли ще е добра за здравето ми колкото и да надувате пропагандното дудуче на Гьобелската ви пропагандна машина - все тая, лъснаха ви лъжливите евреиски задддницци

25

Реалист

преди 3 години

Македония ще получи 800 хиляди ваксини до края на месец януари, при два пъти и повече по малко население от България.Македония не е в ЕС, не е никъде.ЕС за хиляден път ярко демонстрира своята безпомощност и жалкото си лице, за пореден път гражданите на общността бяха предадени и останаха последна дупка на кавала. Не може до безкрай винаги да се пълзи след събитията, за всичко е така.

24

Krom

преди 3 години

Европа е там където се стремеше да стигне - бюрократично блато със посредствена икономика, оглавено от силно феминистко и про-гейско управление, в което блато богатите като Германия протягат пръсти да издърпат и последния евроцент от по бедните, като България, Румъния е т.н. Европа не вижда по далеч от носа си, обзета от безкрайна корпоративна и бюргерска алчност. За това и бива клатена от Китай, Америка, Азия, Турция, че и Русия дори. Какво е чудното сега?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Нашите са упълномощили ЕК да договаря ваксините за страната ни. Как може да повериш на чужди хора нещо, което е съществено за националната сигурност?

22

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПРЕДПЛАТИЛ 350 000 000 ЗА ЛИПСВАЩИ ВАКСИНИ И......2 500 000 000 ЗА КНИЖНИ САМОЛЕТЧЕТА !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

21

Христо Христов

преди 3 години

До 25А как са немските журналисти?

20

Анонимен

преди 3 години

Как няма да е криза, като те пет години не могат да решат проблема с местенето на стрелките на часовниците?

19

Анонимен

преди 3 години

В другите страни искаха да ваксинират повече хора с първа ваксина и не заделиха бройките за втора. Сега като се разбра за проблемите с производството на ваксини на нас ни изпращат по- малко бройки, за да не се провалят техните ваксинации и да могат да ги завършат. Няма друго обяснение на факта, че всички са преди нас, а ние нямаме ваксини

18

Христо Христов

преди 3 години

Еврапейска му работа..