76

Анонимен

преди 3 години

"Далеч е моментът, в който ще се върнем към нормалния си живот!"Аз не съм спирал да водя нормален живот въпреки мерките ви. Стой си в дупката, щом те кефи така.

75

Един

преди 3 години

Никога , никога повече социализъм! Не ми липсва!! Ако на теб ти липсва, раша и Северна Корея са твоят шанс!!

74

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ревали,нали искахте демокрация еми....на ви сега!Много ще се сещаме за социализма.

73

malart

преди 3 години

Тоя мушморок е платена п-ка на СЗО. Какво друго да каже

72

СЛОНСКИ КЛИТОР

преди 3 години

ДА СМЕ СМИРЕНИ..ЗАТВОРЕНИ..ИЗОЛИРАНИ..МАЙ МИ ХАРЕСА...НЕКА СМЕ ХРИСТИЯНИ И ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ.

71

иванчо

преди 3 години

'не е обнадеждаващо''много вероятно''има опасност'.......прескъпите ни управници ни баламосват вече няколко десетилетия все с такива безмислени словоблудства, та кой как 'иска' така да разбира дърдоренето им;никой от управниците не носи реална отговорност; днес е по-силно изразено от всякога - 'за кокошка няма прошка, за милиони няма закони'и все още си повтаряме с какво има да се гордеем, вместо да търсим да се смирим и покаем .....

70

Анонимен

преди 3 години

Една година мина, не се ли усетихте, че пандемия няма?!! Никой не познава болен или умрял от това измислено нещо.

69

Анонимен

преди 3 години

до Смях''Ако питаш лекарите, това трябва да продължи с десетилетия! За първа линия трябва да се дават по 5000 лв. минимум, защото те са нашите "спасители, които жертват себе си и семействата си, за да живеем ние"Е да де ама лекарите ги ваксинираха а ние ще чакаме до 2040 година,който доживее де....

68

ШЗО

преди 3 години

Този на снимката ми прилича на комсомолски секретар, само дето заплатата му е 10 пъти по-голяма от моята. Явно връзкар и натагач.

67

Мяу

преди 3 години

До ЩирлицТе никога няма да си тръгнат!! Трябва да бъдат изринати !!

66

Един от Германия

преди 3 години

Току ще гледах по ZDF как в Ротердам и Харлем и още 10 града в Нидерлания днес отново имаше масови протести. Разбили са лаборатория за Корона-тестове. Това е началото. Хайката участваща на Световния Икономически Форум remotely в Давос ни подготвя нови изпитания. Но ние сме 500 милион Европейци и 300 милиона Американци. Зависи от нас колко ще бъдем ЕДИННИ срещу Rotshild&Gates&Soros&Merkel&Macron&von der Leyen. Стига само ЕДНОВРЕМЕННО НАВСЯКЪДЕ да се надигнем.

65

анонимен

преди 3 години

Този е роднина на д-р Николова дето списва от Франция и забравих кой доктор беше от Германия! Краставите магарета се намират през десет дерета! И този сайт - също!Не е истина! на секундата /-/ от дежурния на сайта! И сега какво?!

64

Стар набор

преди 3 години

Да се поучим от...Навални. Той не се страхува от управляващите и организира сравнително големи протести. Върна се в Русия, въпреки че знаеше че ще го арестуват. Управляващите в ЕС подкрепят Навални, би следвало да подкрепят и нас, ако се вдигнем на протест.

63

Щирлиц

преди 3 години

Когато всички другари подобен на този си тръгнат,тогаваще се върнем към нормалния живот.Амин.

62

анонимен

преди 3 години

Този е роднина на д-р Николова дето списва от Франция и забравих кой доктор беше от Германия! Краставите магарета се намират през десет дерета! И този сайт - също!

61

Пландемия

преди 3 години

И кое му е нормалното?!Колежката вчера рожденичка,близки сме,не мога да я ръкостискам,не мога да я прегърна,подавам и букет от метър разстояние,това нормално ли е?Абе вашите деца как ще се запознават,слижават и събират в семейства,като физическата близост е проблем?Абе вие луди ли сте? Човекът е социално създание,извън общност той не може да оцелее.Както между другото са всички гръбначни-гризачи,птици,хищници,тревопасни и каквото друго се сетите.До Анонимен

60

Мяу

преди 3 години

Свободата е на върха на копието _ Дон Кихот. Искаме ли тези с дебелите гъ*зове ще не ни арестуват в къщите ни и дани крадат парите, вдигайте се!! Иначе ще си измрем като овце без история!!

59

Handel

преди 3 години

Ох, успокоих се че имаме и представител на Световната здравна организация в България. Че досега мислех че подкупите за тях трябва да се превеждат по банков път и се струвах да не стане някоя издънка

58

Мяу

преди 3 години

Крепостните, Да се вдигаме по цял свят!! Тези ни арестуват в къщите ни, за да ни крадат парите.

57

Мяу

преди 3 години

Тези ни върнаха във феодализма.