10

Княз Лихтенщайн

преди 3 години

Пореден опит да задържат туристите тук. Как да стане, след като морето ни е пренаселено? А лятото ще бъде с отворени граници за всички, които са ваксинирани! Ето това е разковничето на туристическия сезон!

9

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази агресивна кампания за ваксинацията,бе!Писна ми вече.То ваксини няма те -ваксинация ,та ваксинация.

8

Анонимен

преди 3 години

Тази новина нашите лютеница туристи не ги засяга те и без това.....

7

Анонимен

преди 3 години

БГ туроператори-давате парите и получавате.?......Ваучери, приятна почивка

6

чети внимателно

преди 3 години

Европейци обедняват, колкото и да не ви се вярва.Точно пък такива социалтуристи, идват по много на Черноморието.Миналото Лято обаче, в малки хотелчета ... захлебиха нашенците.

5

Анонимен

преди 3 години

Туроператори, има ли още такива твари? След брокитата на нед. имоти, тези са един от най-паразитните елементи.Не, не бързам , имам собствен малък апартамент в Гърция и ходя когато пожелая.Непотребни сте.

4

БайКольо

преди 3 години

За никъде не бързам, най-вече за БГ курортите

3

Анонимен

преди 3 години

това не означава, че отидем на море в бегето, драги ми туроператори и бг хотелиери.

2

до ТУРИСТИТЕ

преди 3 години

няма проблем да криткувате мерките в ЕС оттук и най-вече от вкъщи, защото ако някой се пробва в техните държави да вдига демонстрации, бунтове, метежи ще получи освен солидната глоба в евраци, а и няколко палки и баня с маркуч студена вода през зимата

1

Анонимен

преди 3 години

Направо да поискат почивките в чужбина да се поставят извън закона. Пък и въвеждането на данък "черноморска мутра" няма да е лошо. Защо горките да се бият с предоставянето на легла и услуги. Така или иначе си немогат. Направо държавата да им плаща на прогнозиран доход.