116

Гаро

преди 3 години

Хич и да не отварят...лоша и некачествена храна и безбожна скъпотия!!!

115

Aнонимен

преди 3 години

Аз пък познавам младежи които завършват елеткротехникума и отказват оферта на ЧЕЗ за подобни начални пари + възможност за развитие и стават сервитьори за да се виждат с френдовете. Парите в София не са малки по предприятията, това не са 90те години.

114

До 126

преди 3 години

Ами познавам сервитьори в София ,който изкарват по 1500-2000 лева на месец чисто.А ,примерно шефа Асан в шивашкият цех ,тия пари ще ги даде за половин година!Та .недей да се чудиш!

113

Анонимен

преди 3 години

Свикнахме без кръчми и ресторанти - нормално е като отворят да не са пълни и да се наложи някои от тях да затворят , и без това бяха прекалено много преди ковида. Не е много ясно как предприятията плачат за кадри и предлагат какви ли не обучения само и само да задържат някой, а заведенията се отварят едно след друго и все намират сервитьори и обслужваш персонал.

112

Здравният министър

преди 3 години

е като оня глашатай-министър, който Боко изпрати преди време, да вика по мегданите. Няма ли достойнство този доктор, един *** пожарникар му говори на ти и го действа като ученичка - "отиваш и им казваш"!? Писна ни от простотията им!

111

Бог знае!

преди 3 години

До православен патриотСамо той заразява и изцелява, убива и възкресява... Кога ще го разберете???

110

първоаприлска

преди 3 години

До православен патриотблагородна лъжа

109

автогол

преди 3 години

До нищо няма да отваряЩе си вкараме автогол като ги знаем последствията защо протестираме? Експеримент!

108

Анонимен

преди 3 години

Заглавието и перфектният език на авторите:След среща със здравния министър: Заведенията отварят на 1 мартЗаведенията се отварят защото са се срещнали с Министъра на зравеопазването

107

Анонимен

преди 3 години

На мен заведенията не ми липсват.

106

Зевзек

преди 3 години

Предлагам да отворят на 1 април.

105

нищо няма да отваря

преди 3 години

Никой нищо няма да отваря. Нулират всичко. Рестартират капитализма. Събудете се... Фалирахме. ЕС се разпада. Б-я ще преживее тежки години на хиперинфлация.

104

пецата

преди 3 години

ботоксния ляв храст е хайнрих мюлер на СЗО за българия , с поддръжка от медиите той ни държи под обсада , не мислете че това че говори на български го прави българин, това е гестапо пратено да ни държи в мека обсада, тази обсада ще продължи дълго, колкото по дълго чакаме толкова повече свикваме, това му е коварното на обсадата, че се губи импулса на контраатаката подтикнат от инстинкта за оцеляване, инстинкта заспива, нали имаме ядене, пиене и интернет, това ни стигаНякой обсади продължават с г

103

Анонимен

преди 3 години

Честито на печалившите амс друг път

102

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте,че сметките трябва да се плащат.Енергото не му пука,че съм без доходи!

101

Анонимен

преди 3 години

Грешка фатална грешка! През март няма да стигат леглата в болниците. И въпрос какъв е делът на ресторанти и барове като приходи в националният бюджет?Само за тях слушам! Нито дума за работещите в заводи!+?

100

Николай

преди 3 години

Затворете КАУФЛАНД не се спазват никакви мерки и заповеди ............ужасна блъсканица......възрастни хора не знаят как да теглят на кантарите и никой не им съдейства........не мога да разбера наистина ли, не се вижда всичко това!?

99

Анонимен

преди 3 години

Ако аз съм министър на здравеопазването -ще окача Асланбеков на ченгел за пастърма. *** преди това ще го изжуля с консервна кутия.....

98

Анонимен

преди 3 години

ГРУБА ГРЕШКА!!! ПРАВИТЕЛСТВЕНА ГРЕШКА!

97

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй отваряйте после лекарите виновни