117

Неочаквано тъп

преди 1 година

Не се ли вземат мерки за Ман....... литЕ от Индия, Бразилия, Нигерия Китай26 ще плъзнат кат *** по целия свят след време. Некакъв вирус требва да се пусне в тез страни.

116

Ти си малоумен

преди 1 година

До Бойко БорисовКъв *** бе, я направи сверка в началото на мантата на Бойко какви бяха заплатите и най-вече на учителите. И какви станаха в края. Такива като тебе в ... Ми църквите, я попита колко пари се наляха в цървитете, бе ***. Я се поинтересувай насред ковида дали Бойко забрани да се влиза в църквите. Българоубийци сте Вие, които докарахте на власт Киро и Кокорьо....

115

До долния

преди 3 години

За това на всяка черна майка в Африка и се падат по 7.8 деца, това е средно...

114

Анонимен

преди 3 години

Падащите нива на раждаемост са проблем...да ама за България стан не!

113

Анонимен

преди 3 години

Няма начин броят да не спадне, нали затова ваксинираме стадото.Масовата кастрация започна, следващо поколение няма да има.

112

Анонимен

преди 3 години

До хаха Кой ще те стерилизира пък теб бе, ба.стун?! Природата отдавна го е направила, като е позволила да се родиш без мозък!!!!!

111

хаха

преди 3 години

Тази статия, за да обори данните, че искат да ни редуцират ли я пускате? Като толкова сме малко, какъв е този зор за масова стерилизация чрез ваксините?

110

14/88

преди 3 години

Няма по низши от азиатците Китай ЮК Япония.Слава не Белият Човек.

109

14/88

преди 3 години

Повече мртви азиатци с дръпнати очи по-добре за белият човек.Китайците ще ги оправим с атомни бомби ще ги направим 5 милиона живеещи в свинеферми.

108

Анонимен

преди 3 години

Ала бала.В момента населението на Африка е 1,3 милиарда души. До 2050г-само за 30 години ше ще се удвои и ще стане 2,6 милиарда. Само 10 процента да тръгнат към Европа и тук ще стане африканско гето.

107

Чичо Ади

преди 3 години

А тия с по 15 деца?За едни бразилци става въпрос.И за Африка и Индия нещо протеста как е???

106

стоян

преди 3 години

От 30 години населението на България се топи.Всичко е в резултат на геноцида извършващ се методично.А при управлението но Боко Тиквата всички антирекорди по смъртност и болести са подобрени.Нужен е съд и затвор за Тиквата и всички управлявали през тези 30 години.Може и разстрел.Стадиони имаме.

105

Анонимен

преди 3 години

Занимавате се от сутрин до вечер с всякакви небивалици,както каза един герой във филм,обаче никой не можеш да хванеш за работа!Не се оплаквам,но три дена прекопах един двор,за да поставям напоителна система,брулиме дъжд и вятър,калища,щелате да видите,колко ми беше до Бил Гейтс,коронавирус и ваксини!Ако имах власт щях да забраня интернета,които служи за масова дезинформация

104

Lan

преди 3 години

Диана, преди да се изкаже мнение се чете - основно правило. Раждаемостта в България спада всяка година. А като се комбинира с нарастващата смъртност и емиграция, коефициентът на прираст на населението е катастрофален -6,7 по данни на НСИ. Толкова, ни Япония, ни Германия, НИКОЙ не може да ни се опре! А недостиг не детски градини има поради вътрешната миграция в страната - стотици и хиляди детски градини пустеят по малките населени места. Лошото управление не оправя прираста...

103

Бойко Борисов

преди 3 години

Аз Бойко I Болгароубиец от династията на сикаджиите ще намаля населението до 2 милиона за още два мандата! Така ми наредиха началниците! Това ще бъде поредна победа за ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

102

ХХХ

преди 3 години

Да попитаме Бил ГЕЙтс и Сорос какво мислят за това?

101

Анонимен

преди 3 години

Май вярно всеки започна за вади някакви статистики и да излага какви ли не теории и предположения. Щяхме да бъдем пренаселени с 15 милиарда по земята до 20г. сега пък ще намалеем наполовина защото еди какво си щяло да стане. Ай сиктир бе... То не се знае утре какво ще бъде те научни предположения правят. Един малко по смъртоносен вирус разката игата на целия свят и никой не беше ппдготвен а сега плямпат какво щяло да стане еди кога си. Тия щуротии си ги нарете... знаете къде

100

паднал Ан гъл

преди 3 години

слушайте ко ще ви кажувам,3-та св с ядро ще има.Другото е бла бла за наивници,така ще се намали,*** муна на,клончето

99

Анонимен

преди 3 години

Заради такава либерастка пропаганда бялата раса е на прага да изчезне. Цялата европейска цивилизация е в състояние колапс, те ми пишат как трябвало изцяло да спрем да възпроизвеждаме, за да освободим място за тревички и зайчета, за да може феминистките да се правят на интересни и да искат квоти за ръководни позиции, за да може гейовете да бъдат изгинати в култ, за да може ордите африканци и араби да ни завладеят, подчинят и претопят.

98

...

преди 3 години

Значи преселеността няма а е проблем, проблем ще е само първите десет години след климатичните промени! След това ние сами ще се избием за храна вода и от болести! Така, че явно природата си има механизми за регулация! Което е нормално де! То не може десетки милиарди ***.муни на един клон! Няма как да издържи клона!