11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Крепостният сел,я,нин няма право да пътува без разрешението на феодала. Също не притежава имоти. Скоро.Да притежаваш каквото и да било то си е чиста илюзия която се усеща в момента в който напуснем реалма на физическото съществувание. Страхът е следствие на глада, а глада - следствие на човешката глупост и тесногръдие! Повечето хора страдат от носталгията по преяждането като в съзнанието им то се класифицира като глад! Българинът е пионер в тази област!

10

Анонимен

преди 3 години

много правителства си затягат примката от врата и скоро глада ще им покаже силата си в пълния размер, тогава к19 ще им се види като детска играчка

9

Анонимен

преди 3 години

Никога не са били особено умни. Били са просто нахални и крадливи и години наред са експлоатирали колонии - чужди територии. Сами да се оправят сега. Да се затварят, зазиждат и т.н. - каквото правят останалите лишени от акъл хора.Личи си кой колко е умен, лицето на държавата го показва и се вижда чак от космоса!

8

Сата НАТО

преди 3 години

Нали разбирате, че ще ви направят крепостни селяни? Накрая ще ви казват за кого да се жените и колко деца да имате. И да - прекалено нахално е сами да си дефлорирате невестите. Някой от Партията ще го прави вместо вас.

7

Утре

преди 3 години

При такава прогноза от Острова веднага трябва да се спрат програмите за подпомагане на хотели и ресторанти по курортите! Няма смисъл да се наливат пари в нещо което така или иначе е мъртво! По добре да се подпомагат производствата за да могат повече хора да вземат заплати! Хотели и ресторанти лесно се рестартират ако има хора да харчат в тях! Затворено производство може и никога да не отвори!

6

Анонимен

преди 3 години

Никога не са били особено умни. Били са просто нахални и крадливи и години наред са експлоатирали колонии - чужди територии. Сами да се оправят сега. Да се затварят, зазиждат и т.н. - каквото правят останалите лишени от акъл хора.

5

Анонимен

преди 3 години

След Брекзит и тези ограничения, англичаните ще почнат сами да си говорят

4

Анонимен

преди 3 години

За изборите ще ни го спретнат и на нас, обещано от герП

3

СС

преди 3 години

И тук това ще стане...върпос на няколко седмици е ...

2

1

преди 3 години

Тоя им разказа играта на мъглявия остров!

1

Сат Н

преди 3 години

:))))