29

Анонимен

преди 3 години

Сладки ми 28,Само малко жокерчета ще ти дам:Топлофикация, Водата, Туризъм, Къщи за гости, Хотели по морето, зШифьорски книжки,. Дипломи за висше, Научни степени... Сам ще се сетиш за многото ощетеменужни попълзновения. Успех! С такива хубости климатът на бг животне се диша. Ако той беше наред, нали се сещаш за разликитевъв всичко останало, дето днес те нервира. Освен ако не попадаш сред жокерите. зКъдеъо въобше не би бил сам. Дори мноооого напротив.

28

нападения

преди 3 години

Банди нападнаха парламента с бомби и павета и подстрекателите са на свобода, а сега шум за някакви стотинки.

27

очаквана реалност..

преди 3 години

При тези фалити и масова безработица това ще зачести...

26

до 27

преди 3 години

Ми нали пръв поде призив за сравняваме! Сега нещо тръгна да си въртиш трибуквието.

25

Анонимен

преди 3 години

С капаци над очите какво ше сравняваш бе, мили оптимисте!Щом досега не си сравнил, пиши се в отбора на розовите очила. Гледай причината, не следствието.

24

Анонимен

преди 3 години

Милицията е на протестите.Какво очаквате.Животът на тлъстите е с приоритет.

23

До 23

преди 3 години

Ми дай да сравняваме. По брой, по степен на обществена опасност. Започваме ли?

22

Анонимен

преди 3 години

Ограбиха двсма учениКА, недеама упрниЦИ. Ама кой ти гледа грамотен ли е т. нар.конвейерен джърналляга.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами що не сравним уж белите айдуци с набедените тук да видим какво ще покаже кантарът.Никога първите не могат да бъдат надминати. Оттам чероят пример и безстрашие всички останали подражатели. Айде по-внимателно с риелитито, нали!

20

Това са

преди 3 години

На Фандъка избирателите.

19

Анонимен

преди 3 години

Въоръжавайте се и винаги бъдете готови да биете и осакатявате мaааaнгaли защото иначе няма оправия с тях. Дори на произволен принцип да ги нападате в квартала ще има полза за обществото. Тея животни непрекъснато трябва да бъдат мачкани

18

Другото

преди 3 години

което каза майката на детето беше, че нападенията са много повече и почти ежедневно, но хората не подават жалби. Просто знаят, че ефект няма да има!

17

Анонимен

преди 3 години

защо не ви кажат че тия са си ромеи от близката махалада стане ясно- на времето ако такъв го хванеха отнасяше няколко години в изправителен трудсега като гледат че никой не ги наказва има такива с няколко десетки присъди дето си щъкат по софия и правят зулуми ама прокуратурата си има друга работада гони противниците на банкянския комунист

16

До АнонимеН 17

преди 3 години

Явно не е минала още визитацията и не си си пил хапчетата!

15

До 12

преди 3 години

На 12 г хората работели преди време!? За 17-ти век ли става дума? Явно се намираш в център за психично здраве. Някога му казваха лудница.

14

Анонимен

преди 3 години

До ТикиАко видя главният прокурор да обикаля с колата, за да търси кой 13 годишен е откданал нещо от някой 12 годишен, честно ти казвам - ще гласувам за Славиту.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"За какво е Закон за детето? 12 годишен сам навън?"Мм ... да? С мама за ръччика ли да е? На 12 години ходих пеша по 3 километра до училище, пазарувах през магазина и нямаше проблем. Вкъщи винаги имах оставен обяд, дето само си пусках печката за 10 минутки, да се сгрее и всичко беше тип-топ. Днес, очакванията са, че децата на 12 години са едва ли не умствено изостанали и не могат да запомнят две улици и да оцелеят само за повече от 1 час. После що всички са толкова "меки".

12

Тики

преди 3 години

Абе верно къде се покри оня с каскета ? Нали беше много ербап . Къде си бе ?

11

До АнонимеН 9

преди 3 години

То и в Китай и Япония плюс много други държави носят маски, но не са станали престъпници!

10

Анонимен

преди 3 години

До До 3По закона на криворазбрана циливиливазация. На 12 години хората работеха преди време. И никой не умря.