30

АНОНИМЕН

преди 3 години

Какви столичаниот кол ивъже събрани Да пази господ!

29

Тошо

преди 3 години

От където дошли, там и отишли !Що за хора има в столицата ни, не пазят, после пият вода от там от където са замърсили!Не е ли по-добре да е обратното!

28

нн

преди 3 години

Наводненията имат и положителен ефект. Благодарение на тях на яве излязаха десетки нередности с изхвърляне на ***. Дано ни е за урок и кметовете да ударят яко " *** " който изхвърлят по поречията на реките. Сигурен съм, че не е само Искър, в цяла България има такива неща и крайно време е да спрат.

27

Анонимен

преди 3 години

Това са тонове отпадъци, а не тоя или оня изхърлил фаса през прозореца по навик от преди 1989,г;, както упорито се опитват да ни внушат някакви тук. Тези тонове отпадъци на 99% идват по два начина - някои изхвърлят с камиони отпадъци, защото при демокрацията така им е по-евтино и удобно и второто е, че от живеещите в маалите незаконно построени около реките в София масово се изхвърлят отпадъци къде ли не, но понеже това са избирателите на ГЕРБ, тях не ги закачат. Ревизоро да осъзнае реалността

26

1

преди 3 години

До Анонимен-19,а знаеш ли другарките от герб-комунисти,къде ги хвърлят,тези модерните с крилца,или ги събират,за колекция,може и да ги подаряват,на другарите си ръководители.

25

Анонимен

преди 3 години

Този е класически ту-луп.

24

Анонимен

преди 3 години

До до долукоментиращите - явно има поне двама дето живеят в сметище, ако съдим по минусите хаха

23

Отпадъците

преди 3 години

..в Искъра НЕ СА ОТ ОТДЕЛНИ ХОРА, А ОТ НЕЗАКОННИ СМЕТИЩА ПО РЕКАТА!!!! НЯКОЙ ДА ПРОВЕРИ!!!

22

Журналисти

преди 3 години

...хващат с камера камиони на незаконно сметище. И НЯКОЙ ЗАДЕЙСТВА ЛИ СЕ??? НИТО ВИЖДАМ, НИТО ЧУВАМ ТОВА ДА Е СТАНАЛО!!! КАКВО ЧАКАТЕ??? ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ДА ГИ ГЛОБЯТ И ДА ЗАКРИЯТ ФИРМАТА ЛИ??? КАТО НЯМА АДЕКВАТНИ САНКЦИИ - ТАКА ЩЕ Е. В НИТО ЕДНА ДРУГА ДЪПЖАВА НЯМА КУЧЕШКИ Л.А.*** ПО УЛИЦИТЕ. О.Т.В.Р.А.Т.И.Т.Е.Л.Н.О. ГЛОБИ - ЙОК.

21

дедо Ви

преди 3 години

Поводът за случилото са новоднението-не можем да управляваме процеса, причината безразборното изхвърляне неразграждащи се найлони и др отпадъци-можем да управляваме процеса. Как - с немска организация за събиране на отпадъците, трудно приложимо при това народонаселение. Друг подход-опаковащият и търговеца за да купят пластмасови опаковки трябва да предадат такива или преминаваме към хартиени и стъклени опаковки по същата оборотна схема. Бирената фабрика предава на завода за стъкло употребявани.

20

Анонимен

преди 3 години

Няма по-просто решение от това да надуеш цената с амбалажа и после да го изкупиш обратно. Пластмасова бутилка няма да остане по кофи улици и полянки. В Германия хората влизат в хипермаркета с чанта с амбалаж и си го връцат защото струва пари и е изкуствено надценен. Ако искаш го връщай

19

ПЪРВО

преди 3 години

СМЯНА НА ШЕФА НА ВИК ВАРНА!!!! РЕЗИЛ!!! ТРЯБВА ЛИ ПЪРВО ЖУРНАЛИСТИ ДА СЪОБЩАВАТ ЗА ЕКОКАТАСТРОФА ЗА ВТОРИ ПЪТ ?! ВТОРО - ГЛОБАТА НА ЕВРОПА ЗА 6ТЕ СМЕТИЩА ДА СЕ ПЛАТИ ОТ ОТГОВОРНИТЕ ЛИЦА - КМЕТОВЕТЕ! ЗА КАКВО ГИ ИЗБИРАМЕ - КАТО НЕ СЕ СПРАВЯТ - ДА ПОДАВАТ ОСТАВКИ НАВРЕМЕ! ТОВА Е ЧЕСТНО И ДОСТОЙНО!!! ЧЕСТНОСТТА ТРЯБВА ДА Е ЗНАМЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!! ИНАЧЕ - ЗАКРИВАЙ!!

18

до долукоментиращите

преди 3 години

е, добре де, Тиквата и Радев ли ви хвърлят *** през прозореца на апартамента? те ли занесоха хладилници и телевизори в дефилето? те ли хвърлят фасове през прозореца на колата или плюят по улиците? вкъщи гасите ли си фаса в дивана и хвърляте ли го под него? бях в Прага преди години, обиколих я цялата, е нямаше смет по улиците, защо ли... в метрото едно момиче хапваше сандвич, парченце зелена салата падна на земята, наведе се, прибра си го в джоба..у нас виждах вече как го замита под седалката

17

Анонимен

преди 3 години

При бай ти Тошо на родната улица на майка ми жените като си метяха дворовете си хвърляха *** на другата страна на улицата защото нямаха тротоари и без друго било>кал,трЕва и песок>ама дворовете >изметени>!Сега имат торотоари,не като в София и се отучиха от тоя соцманиер.А около блока в Младост където живеех до преди 8 години си хвърляха и дамските превръзки разни другарки,раждани и възпитавани при бай Тощо.Нали не е на баща им,що да го пазят,връщали били бутилки,ахахаха,да през прозореца.

16

бял кахър

преди 3 години

Да има закон - всеки хванат да мята ***, където му е удобно, да се изпраща в отряди по почистване на градове, села и около тях. Второ - безработните - срещу добро заплащане, да чистят наред. А за чистене в родината ни има бол места, направо навсякъде.

15

Анонимен

преди 3 години

На този Пернишки сектант още ли не са му сложили шнур

14

Анонимен

преди 3 години

Не е проблема от къде са дошли отпадъците/може и от извънземните да е /,а защо сте безотговорни като сте допуснали да се случи това?Или това не е ваша работа?

13

Японец

преди 3 години

Така ще плащате заради липсата на възпитание! 220 Хил. само тук, а навсякъде? А следващия път? *** народ, слаба държава!

12

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо, се връщаха бутилките, торбите бяха за многократна употреба плетени и имаше санкции за тия дето замърсяват. Тогава бяхме по-европейци отколкото сега.

11

Аз

преди 3 години

Оправданията ви вече не вършат никаква работа.