42

уморихсеотЦирка

преди 3 години

Цирка продължава

41

Зоро

преди 3 години

Франсетата се правиха на много отговорни за менталното бъдеще на поколението и не спряха УЧИЛИЩАТА. Същото се случи и в Англия и Германия. Затова сега се докараха до тотален локдаун. Тук някой се усети (аз предупредих МНОГОКРАТНО още на 15 септември какво ще стане и то стана - стигна се до 200 трупа на ден - колкото 2 Баташки кланета), но все пак ги спряха. Сега с новите игрички 1-4 клас и връщане на 7, 8 и 12 и ние ще върнем на старото положение.

40

Веско

преди 3 години

Добре де! Вчера гледах статистиките. Шведите, дето ги оплакваха всички имат 30% по-малко смъртни случай от тези дето утре и противогази ще раздадат. Кога ще им стргне на чиновниците до главния мозък, че вируса ще мине през всички.

39

Анонимен

преди 3 години

Франция: Шшт, тихо! Не говорете, пазете се от COVID----------А, най-добре - Не Дишайте!-)))))))

38

Анонимен

преди 3 години

Тия са тотал щета. Ами то и като дишаш разнася вируса, забранете им и да дишат.

37

Анонимен

преди 3 години

Диктатора Макарон съвсем се е смахнал.

36

Анонимен

преди 3 години

а пускат ли тихомълком по ски курортите?

35

Анонимен

преди 3 години

до 32За музика не знам, ама във франция имаше глоба ако ядеш/пиеш докато караш. Така че, защо да не забранят и говоренето. Това на макарон ще му се понрави доста.

34

Пунта Кана

преди 3 години

До Анонимен 28За твоята словесна диария придружена и с ментална такава без коментар.Марш в миша дупка да налагаш цензура.Може да вземеш с себе си и великия който цитираш.От Мен по-велики няма!!!

33

Без да съм учен

преди 3 години

Съм сигурен, че ,ако цялото население спре да диша, вирусът ще изчезне. Май с този вирус натам отиваме.

32

до Мислеща

преди 3 години

"Старите" конспиративни "теории", вече са практики, очевидни.

31

Европа: Шът, тихо!

преди 3 години

Съюзът препоръчва на гражданите да не се живее. "За овладяване на кризата с ковида", раиш ли.

30

Анонимен

преди 3 години

Във Франция изпуснаха контрола над вируса и сега мерките им са като след дъжд качулка, но все пак по-добре с тях, отколкото без тях.Франция имаха пик на заразените през ноември, две седмициа преди периода, в който и в България имаше пик. После успяха в началото на декември 2020 да смъкнат броя на новозаразените до 10000 на ден, но сега са вече 20450 на ден и общо над 3 милиона от началото на епидемията.

29

Аз

преди 3 години

А, музика в колата може ли да слушаме ?

28

Сата НАТО

преди 3 години

Пак подарявайте карамфили на куките, за да си вършат по-добре работата...

27

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА.

26

+

преди 3 години

Колеги,а може би хората си знаят работата -какво правят,а ниЕ диваните и офисни планктони експерти грешим,не Ви ли минава такваз мисъл през главите ВИ !?

25

Анонимен

преди 3 години

До Пунта КанаВеликият Тери Прачет е казал: Мнението е като *** - всеки си го има. Просто не е задължително да си го показва непрекъснато.

24

Анонимен

преди 3 години

ха ха ха ..ами вируси винаги е имало ,но най-големият вирус е невежеството на хората и това че не се развиватБиороботи и нов световен ред,това искат да направят,и като гледам хоратя вярват на това което им се казва и показва,не мислят.

23

Анонимен

преди 3 години

Щом дойде втората, а и третата, вълнА и свободните легла в болниците се заеха, голямото въображаемо предимство на западните ценности, конкуриращите държави, демократичния модел на цивилизацията на златния милиард, прехвалената и уж високотехнологична здравна система, бързо се изпари и реалността удари дъното. Хуманитарните резултати от пандемията се превърнаха в безспорен показател за плачевното състояние и фиаското на колективния запад.