28

Анонимен

преди 3 години

А за какво се изсипаха милиарди евро за електронно обучение ?Нима смятате ,че е било случайно,че просто това са средства подарени на МОН. Върнете парите, след като едно нормално електронно обучение не сте в състояние да поддържате!!!

27

Анонимен

преди 3 години

До 27И детето и ние нямаме нищо против. Наистина! Осъзнавам проблема!А и, както писах, ще спим 1 час повече.За детето и плюс - ще яде нормална храна, а не помия от стола или студена храна от вкъщи!

26

Анонимен

преди 3 години

до 23И за да гледаме философски, да се погрижим по равно за всички деца, защото и моето е дете. Нищо, че е по-голямо от Вашето. Редуването трябва да е за абсолютно всички, от 1 до 12 клас. Вашето е стояло 1 месец удома и се е върнало, но нечие чуждо е там от началото на Октомври и преди Март няма да върнат нормалният му живот.

25

Анонимен

преди 3 години

На кривата ракета космоса и е виновен!

24

Анонимен

преди 3 години

До От ПлевенДа бе, и във "Вазов" ли? Там ги следят кото цербери.То са камери, рязане на пари, писане на обяснения...

23

от Плевен

преди 3 години

В плевенските гимназии онлайн образованието е само на хартия.Никои нещо не прави, абсолютно нищо.

22

Анонимен

преди 3 години

22АнонименЯвно децата Ви са малки и съучениците им са от квартала, при гимназистите не е така, пръснати ИЗ цяла София и съседните градчета и села. Не могат толкова лесно да се виждат.И гледам масово родителите на по-малките са доволни, ами да ги спират и да пускат гимназистите. Те са удома почти 4 месеца. Несправедливо е пак те да останат удома.Да, малки са и да, съгласен съм с вас. И ще спя час повече вкъщи :)Но пък и изгубих няколко близки от вируса, та опитвам да мисля по-философски...

21

Анонимен

преди 3 години

До 21И кой точно ми гледа потомството? Едно 16 годишно няма нужда някой да го гледа!!!

20

Анонимен

преди 3 години

До 18Явно децата Ви са малки и съучениците им са от квартала, при гимназистите не е така, пръснати са ИЗ цяла София и съседните градчета и села. Не могат толкова лесно да се виждат.И гледам масово родителите на по-малките са доволни, ами да ги спират и да пускат гимназистите. Те са удома почти 4 месеца. Несправедливо е пак те да останат удома.

19

Анонимен

преди 3 години

А за какво се изсипаха милиарди евро за електронно обучение ?Нима смятате ,че е било случайно,че просто това са средства подарени на МОН.Или като ядехте кюфтаците не ревяхте,ама сега ревете.

18

Анонимен

преди 3 години

До 14 *_*Жалко, че не сте случили на учители!Остава ми да се радвам на нашия късмет!До 13В необичайна ситуация сме, а децата поне можеха да се разхождат и играят с комшийчета от класа, извън часовете и занималнята - както и в училище!Имаха си живия контакт!И аз съм учил така и минуса за мен е времето през екрана! Затова има спец. защита за очите!Иначе, часът е час - и няма соц. контакти в това време, без значение в коя сграда са децата!

17

Анонимен

преди 3 години

Жена на всички времена.Става за всякакъв пост за пълнене на дупки.Калинка Малинка.С една дума-плосъктик,пардон-политик.

16

Анонимен

преди 3 години

14, колко деца имаш? Според думите ти са 3, и си седиш в къщи?

15

Анонимен

преди 3 години

13, прочети статията моля те, за да разбереш точно за какво става дума и ТОЧНО за какво е сезирана оммбуцманката.

14

*_*

преди 3 години

До 12Ами да , само че колко са учителките които въвеждат подходяща дисциплиня?? Аа забравих , че присъстващите са изключение. Защото на моите две деца начален курс не са от тях. Знам, защото слушам уроците. А на голямото в гимазиален курс.. там е леле-мале.

13

Анонимен

преди 3 години

До феновете на онлайн обучението :Какъв ви е доводът, че подобно нещо онлайн е по-добре от на живо ?Просто е абсурдно. Контатът,общуването и всичко останало да е по-добре онлайн, отколкото на живо...

12

Анонимен

преди 3 години

До 4 *_*"За съжаление е права.На малките ученици часове по 20 минути-докато прочетат текста в читанките и часа минал.Докато госпожата успее да ги заглуши -също."Точно там резултатите при нас са супер!Въпрос на организация и дисциплина.Знаехме, че децата са на камери и се пише отсъствие, ако някое дете не се вижда!В час (20мин.) няма шум, че да имаше нужда от заглушаване, надвикване и т.н. Учителката поздравява, оглежда екрана за 1 мин. и започва урока - нов или упр-я!Които учат, учат!

11

Анонимен

преди 3 години

Това, че гореизпъчилата се дама нищо не разбира от образование е факт. Факт е и че не може да му дава оценка, защото няма квалификациите за това. Но тук обсъждаме безпредметността на матурите в 4 и 10 клас. А те определено са безсмислени!

10

Анонимен

преди 3 години

До Права е!При вас е 20, при нас -40. Кой както се уреди. И резултатите ни се подобряват на международните сертификати и състезания.

9

ни са знай

преди 3 години

Някой може да си спомни и това,че някога имаше и уроци по телевизията.Но, чалгата се оказа по-доходоносна...