8

Анонимен

преди 3 години

Успех на англетата. Гледат от Австралия, обаче те не са Австралия. Австралия живее от износ на природни ресурси и осве това са 22 милиона. Скоро ще се озъбят...........Вижда се чак от Космоса кой е озъбения! :)))))))))))

7

Tralala

преди 3 години

В английската преса се говори за 1000 паунда на семейство не на човек ама както и да е. Ами това с хотелите май работи. Австралия е доказателство. Иначе до голяма степен подкрепям. Не се спряха, някои хора се мислят за безсмъртни. То им се казва не Излизайте без причина от къщи те през седмица летят.

6

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка всички ще направим като Китай, но някои се ориентираха по-бързо, като 26 милионната Австралия, 5 милионната Нова Зеландия, 97 милиония Виетнам, 70 милионния Тайланд и други държави.

5

Анонимен

преди 3 години

Успех на англетата. Гледат от Австралия, обаче те не са Австралия. Австралия живее от износ на природни ресурси и осве това са 22 милиона. Скоро ще се озъбят.

4

Анонимен

преди 3 години

Да защитят минимална група от хора,които вече са се наживели ,разкатават майката на останалите. Какво бъдеще ги очаква подрастващите. Безработица и мизерия.

3

Анонимен

преди 3 години

Горките ягодоберачи!

2

Анонимен

преди 3 години

Правителството на Великобритания трябва да плаща за 10 дневния престой.А това е голяма тъпотия. Значи правиш си тест и на всичкото отгоре отново трябва да се самоизолираш.

1

Зозо

преди 3 години

На ви брекзит :))))))))))))))))))))))))))))))