23

Безпартиен

преди 3 години

Гледам данни за жертвите от Ковид навсякъде по страните е от 3 до 4 процента от заразените. Като изкарал го средно залежаващо смятам, че Мерките не променят абсолютно нищо в този си вид в който бяха наложени. Най тежко беше Ноември месец. Покрай мен не съм чул за болен от 20-ти Декември, над месец. Всички го изкарахме вече това. Това с вечерните часове е за мен социален експеримент и са прави хората да протестират, палят и чупят. Очаквам гърците да се събудят скоро и те, като им дойде до гуша.

22

Анонимен

преди 3 години

Насилието и терорът в Холандия са всеобхватни и не са само емигрантите на площада и под прицела на полицията. Изселват потенциално конфликтни, лепят позорящи стикери по вратите на домовете на неудобни холандци, привикват и съветват в полицията само за заявено мнение, различно от официалното. Фашизъм в действие!

21

Анонимен

преди 3 години

ЕС наложи санкции на Нидерландия за нарушени човешки права. Незабавно освобождаване на арестуваните! Бойко и Радев - кажете си мнението. Няма да ви се карат!

20

Анонимен

преди 3 години

Да се освободят незабавно!!!

19

Max

преди 3 години

Снощи гледах Нидерландската телевизия и казаха, че 60% от арестуваните са между 14-16г.

18

Анонимен

преди 3 години

А Харло Кофман, НЕжител на Амстердам какво смята?Българска журналистика на живо!

17

Разликата

преди 3 години

Не беее..... холандската полиция бие демократично и не боли,докато руската полиция дори и да се пипне врещиш като заклано яре.

16

Българин

преди 3 години

Надигат се расовите бежанци, защото не е ок някой да им казва какво да правят. Мъка голяма с толкова араби. Особено Белгия ще го закъсат яко.

15

Анонимен

преди 3 години

Гамени викаш... Демократичният комунизъм в ЕС отнема най-висшето човешко право - свободата и свободата на движение! Никой няма право да арестува хората по къщите без право да излизат! Това ли е демокрация, да отнемеш най-висшето човешко право??? И тези които са срещу това престъпление срещу човечеството викаш са гамени? Слава Богу че има такива бих ти казал аз! А ако ти си мислиш че това е демокрация, бих само съжалил за заблудената душица като теб!

14

Анонимен

преди 3 години

Полицейското насилие в ЕС -най-демократичното и хуманно полицейско насилие!

13

Българина

преди 3 години

Питам танковете кога ще вадят и ще идват ли пак руснаците да ги освобождават..... Очертава се Нормандия 2

12

Мунчо

преди 3 години

Това е фалшива новина- в Евроатлантическа Европа хората са свободни и никой не ги арестува! Само Путин е способен на подобни издевателства върху народа! Аз, *** Евроатлантика ви го казвам

11

Анонимен

преди 3 години

Бспарчета, вие наистина ли поставяте равенство между руските хора, които искат справедливост и живот за децата си с тия миризливи крайно десни гамени? Уважавам правото на руския народ да задава въпроси! Те го правят мирно, без ексцесии, събират се с плакати и говорят интелигентно. Ония в Амстердам рушат, хвърлят бомбички и прокламират откровен фашизъм. В манията си да плюете по ББ защитавате фашисти!

10

Долу ЕС

преди 3 години

Не чувам скапания ЕС по темата за насилието?'? А да щом го вършат те няма проблем. Само да попитам къде е разликата с танковете през 1965, има няма сега ги бият всеки ден по улиците и ги убиват в капитолия и то пак за свобода става въпрос!

9

Аде е демократа

преди 3 години

Банкянска Мутро,осъди насилието ве,ентелектуалецо ,еднокнижен черноризецо...

8

8

преди 3 години

Но западните и САЩ мълчат много силно за разлика от руските школьники!

7

Баче Кико

преди 3 години

2луупа защо не каже какво мисли за протестите в Нидерландия и арестуваните хора? - няма да му се карат.

6

Анонимен

преди 3 години

нещата излизат извън контрол, хората губят ума си...----Толкова за строгите мерки и вирусите. Една голяма идеотщина.

5

Анонимен

преди 3 години

Не могат да арестуват всички накрая хората ще ги пометат.

4

Хахаха

преди 3 години

Либерастите пренатегнаха хомота с този ковид.Всичко ще рухне ... както СССР.Всичко постигнато с насилие е нетрайно.ЕС е икономически съюз и такъв ще си остане