60

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Гледам тука разни хора говорят за балони, пукания и същото го слушам последните 12-13г - еми не, няма да се спука балона, а който си е купил имот само ще е спечелил от цялата работа, защото цените няма да намалеят магически :)И да, 20г под наем и несигурност кога ще те изритат и ще трябва да си търсиш нова квартира изобщо не е по-добре от ипотечен кредит за 10-12г.

59

Българин

преди 3 години

То при лихва 2.6 % как да не вземеш.

58

Българин

преди 3 години

До 61. Взима се с цел инвестиция. Ти докато живееш под наем и не си спестил една стотинка, в обратния случай човек ще има един апартамент и един финансов ресурс в случай, че му потрябва за в бъдеще. Дали от продажба или наем, все ще има пари. Но къде толкова акъл..

57

Движат

преди 3 години

Тоя пазар в София го движат програмиститеНаправили са деца и са решили от гарсониери да минат на тристайни

56

До попитам

преди 3 години

И преди някой да ме е оборил с ама след 20г под наем си хвърлил пари за 1 апартамент на вятъра и нямаш нищо да попитам още - за тези 20 години, колко печки, телевизори, хладилници, перални, сушилни, бойлери ще е сменил хазайна ти?А колко мебели ще е подменил и ремонти ще е направил за негова сметка?А колко данък ще е платил?А колко пъти ще си му прекъснал вечерята с абе тук нещо протече, ела да видиш.А колко пъти ще си сменил локацията на квартирата за това време?А дали ще си жив и в БГ още?

55

Анонимен

преди 3 години

До 49Народа забогатя мерките 60/40 и 50 лв на пенсионерите доведе до поредния бум на имотния пазар. с много плюсове оценено твърдение.Ми тогава никакви избори повече! Пожизнен министър председател, президент и НС! Струва ми се, че никога до сега българите не са били по опростяла, оскотяла нация както сега с 25%-ни пат лад жан българи!

54

Анонимен

преди 3 години

До 49Народа забогатя мерките 60/40 и 50 лв на пенсионерите доведе до поредния бум на имотния пазар. с много плюсове оценено твърдение.Ми тогава никакви избори повече! Пожизнен министър председател, президент и НС! Струва ми се, че никога до сега българите не са били по опростяла, оскотяла нация както сега с 25%-ни *** българи!

53

Анонимен

преди 3 години

И къде е тоя бум на взети кредити? Българите знят вече разликата между лихвите на наши и чужди банки. И златното правило:Неее взимайййй ипотечен кредит от бг банкаааа!!!

52

Ай Сиктир

преди 3 години

Пари има и то много. Достатъчно е да хвърли човек поглед на препълнените колички или опашките в хипермаркетите за техника. Тоя рев за пенсионери, ровещи по кофите или бабички, дето карат на по кофичка кисело млеко и краешник сух хляб са за пред чуждите кореспонденти. Огледайте се, ослушайте се и решете кой кого ***.

51

Хитър Потър

преди 3 години

Това ще да е заради галопиращата гигаинфлация. Ето, вече всяка сервитьорка къта по някой друг милион евро в банката.

50

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Обобщение:"Бумът" на Ипотечните кредитиЕ 85% РЕФИНАНСИРАНЕ при "по-добри" условия.Другите са на принципа-Давай да ТЕГЛИМ ПЪК Той от НАЕМ ще се Самоизплати.ДА АМА НЕ.следваща година две.три...ще е ТЕЖИЧКО.

49

The Broker

преди 3 години

1996та средни цени - 200$/1м2 - "балона се спука, ще чакам малко и ще ми продадът апартамент за 1000(хиляда)$"97ма - чакам,2000 г - чакам, балона ще се спука2008 - "ей сега балона се спука , ще чакам 1-2 г и ще си купя апартамент за 30 000 евро" , 2013-та , "рублата поевтиня, ей сега се спука балона , руснаците ще подаряват апартаменти, а строителите ще правят дъмпинг"2018та - "спука се балона ама няма апартаменти"2020та средни цени - 1200Е/м2 - "ей сега вече се спука балона "

48

Да попитам

преди 3 години

В последните 15 години - били ли са жилищата в София по-достъпни? Направете елементарна сметка, вижте минималната работна заплата, вижте средната такава, вижте лихвите по ипотеките. Факт - най-изгодно е човек да си е купил жилището утре. И за това говори фундамента - демографски срив и пренасищане от жилища. Пък вие си инвестирайте в тухли и бетон. След 20-30 годинки ще има кой да живее в тях? Наемите са рекордно ниски спрямо цената на жилищата и дават брутална свобода на човек и парите му.

47

Анонимен

преди 3 години

Ми добре. И к'во?

46

Друг Помнещ

преди 3 години

До sofeto: които пак ще плащаме ние, работещите.

45

sofeto

преди 3 години

A В последствие ще има "БУМ" на невърнати жилищни кредити!

44

Кефите

преди 3 години

Днес.бг винаги са пионери в пасквилите и партенките! Все пак трябва да поддържат и другия си сайт имоти.бг. Банките спряха да дават лесно кредити заради мораториумите от държавата. Елементарна справка в имотния регистър показва зловещ спад в продажбата на имоти, но днес.бг, вярват, че ЕС и САЩ не са пред разпад, че има "пандемия", че Русия е лошата, че Бойко е велик и че хората масово купуват жилища, когато нямат пари за хляб... Да живеят българските медии!

43

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

България , на 6 моретаФакултета ,иска безплатни жилища в Лозенец, Бояна и Изток Младите вън .Ядене и Пйене

42

Анонимен

преди 3 години

И за какви жилища става въпрос. Дали в тази сметка влизат и прогнилите 60 годишни панелки. Или поредната измишльотина.

41

ГосТ

преди 3 години

Нормално, усвояване на евросредства от някои.