67

пиянде

преди 3 години

Захо, приятелю продължаваш ли да спиш на стълбището пред апартамента си и да съневаш Щтирлиц.

66

Анонимен

преди 3 години

Навални е антируски и прозападен ***, срам за руснаците и враг на Русия. Подръжниците му са русофоби и престъпници, редно е и руската рамия да се включи да ги пребие и смаже. Доколкото до г- н Владимир Путин, той е доказан и опитен дългогодишен политически Руски лидер,Президент и политик, издигнал Русия и я превърнал в световна сила! Руснаците виждат това и пак ще изберат Путин!

65

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам да говорите за въже в дома на обесения? Как може да говорите за джуджета когато сравнявате Путин с някой друг? Никаква политкоректност. Да се накажат редакторите с инжекция Новичок.

64

House M.D.

преди 3 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?И въобще, какво ни интересува шутът на цар Владимир I-ви Путин - Гей Нахалний?

63

Анонимен

преди 3 години

Политическото джудже е Лилипутин а огромната фигура е Навални.

62

Български офицер

преди 3 години

До добро за ПутинМястото на такива като теб Червени *** - *** е да виси на някой стълб с главата надолу .....!!!

61

ЕЛИ

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТА ДА ОТГОВОРИ НА БОЙКО ,ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ЗАЩИТАВА КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕПРЕЗИДЕНТА ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОЙКО, БОЙКО КОМАНДВА БЪЛЛГАРИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ,ТОЙ БОЙКО МОЖЕ ПРЕД БЛИЗКИ ХОРА ДА РУГАЕ И САЩ И ЕВРОПА ,НО ПРЕД ТЯХ Е ДЛЪЖЕН ДА ГОВОРИ ДРУГО-ТОВА САМО УМНИ ХОРО ГО РАЗБИРАТ,МНОГО СМЕ ЗАВИСИМИ И ОТ САЩ И ОТ ЕВРОПА НО ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ РУСИЯ

60

ЕЛИ

преди 3 години

ЧУДЕСЕН АНАЛИЗНАВАЛНИ Е КРИМИНАЛЕН ТИПСВИЛ 4 МИЛИОНА ОТ ФИРМА И ИСКА ДА НЕ ГИ ВРЪЩАНО ФИРМАТА СИ Е ЧАСТНА РУСКА ФИРМА И СИ ИСКА ПАРИТЕ ЧРЕЗ РУСКИЯТ СЪД ОТ КОСМОСА СИ ЛИЧИ ЧЕ ТАЗИ СГРАДА Е ДЪРЖАВНА РЕЗИДЕНЦИЯКАКВО ИСКАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ Е ЗАГАДКА

59

Анонимен

преди 3 години

Май и тоя е копейкаджия. Политическото джудже се казва Путин, той направо разказа играта на руснаците за времето в което управлява.

58

Анонимен

преди 3 години

Идете, говорете с хора, вижтк с очите и чуйте с ушите си. Май това в съвременния свят работи най-добре.

57

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намират тези смешници. Професор по политикономия и спряло развитие от 20 конгрес на КПСС. Какво очаквате да говори, нали ще си затрие научните трудове с които е станал професор. Е това е по-голямата част от елитната академична общност в българия. И такива гонят малкото кадърни преподаватели във ВУЗ-овете и научни работници в БАН. каквато ни държавата, политиците, министрите, такива са ни и професурата. пълна пародия и обслужващ персонал.

56

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Не е възможно това да е на Путин, защото е построен на острова принадлежащ на Бойко Борисов. Борисов да не е луд да позволява такова строителство на острова си.

55

Анонимен

преди 3 години

Що каните хора завършили или работили в Русия,които по задължение стават КГБ агенти?!

54

Анонимен

преди 3 години

Стига обиди за Лилипутин. Викат му джудже....Ама дворецът му не е миниатюрен.

53

Влади

преди 3 години

Те резиденциите през комунизЪма не бяха лично на бай Тошо, ама той си ги ползваше. Че и тоя палат, не бил на Путин, а бил държавна резиденция. Не по врат, ами по шия!Абе , тоя Захариев да не е братовчед с Мангъра, че много си мязат и не само външно?

52

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще му разкажат играта дето вика на Путин джудже.

51

Гост

преди 3 години

До 76 анонименТоя е най-големия поддръжник на Русия у нас ! Не професор а *** !

50

Анонимен

преди 3 години

Тоя дъртак е отявлен русофил и майка си ще продаде в името на Раша.

49

Товарищ

преди 3 години

Мнението на руския г--олизец Запхариев го знаем ! Няма какво да го питате ! Тоя заради Русия ще продаде и Ботев и Левски !

48

Анонимен

преди 3 години

То ясно че Путин е джудже ама тоя дъртак сякаш има симпатии към него. А уж бил професор. Само най-простите хора харесват диктатори. Явно толкова е професор.