218

До Слави каза

преди 3 години

Слави каза,че с Нинова стоят на два различни бряга.Нинова е на единия,Борисов на другия.На кой бряг е СлавиТУ?

217

...

преди 3 години

Ако и този път го изберете този 200 килограмов ***, си хващам пътя обратно за Германия. Този път завинаги и със семейството.

216

Анонимен

преди 3 години

То и никъде не го искат освен в ГЕРБ. В МВР едва ли ще го вземат на такава висока заплата, а в ЕС едва ли без език и е чел само Винету на български.

215

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов отговори на поканата на Корнелия НиноваВие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна.С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката, категоричен е Трифонов.БСП в десета глухабригадирите и партизаните взеха да изчезват

214

Анонимен

преди 3 години

пак ще гласувам за ГЕРБ и СДСправилна политика и бавно напред това искамако БСП с нинова ще разбие икономиката а политиката направо ще замръзне

213

ЯАА

преди 3 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОКО ХЕМ ЗНАЕ ХЕМ МОЖЕ И Е С УВАЖЕНИЕ НА ВЪН

212

Анонимен

преди 3 години

Бойче има работни политически места и в Индия и ако искаш се кандидатирай. Няма безработица.

211

да се спасим

преди 3 години

като гласуваме за личности,не за партии.А Борисов е хубаво да оглави всички възможни листи-така ще е сигурно,че пак ще унищожава безнаказано цял народ.Най-сигурно е навсякъде листата на герб да е една и съща-списък на днешното правителство.Да видим тогава къде ще спечелят.

210

хаха

преди 3 години

Твърдо залагат на министрите, които участваха в грабежа на държавата досега! Но са мотивирани да спечелят, за да не ги разследват.Упорито се говори, че главните съставители на листите и подбора на нужните хора са бившият финансов министър Владислав Горанов и шефът на тв Европа Георги Харизанов. И двамата са от личната гвардия на Борисов и се ползват с доверието му. (както и на ДПС)

209

Do221

преди 3 години

Да,имаше безплатен бригадирски труд,но от постиженията му се възползвахме всички ние.Сега,две трети от българите бъхтят от 12до 15 часа за жълти стотинки.Пая го взимат новите капиталисти.Ядем отрови,но разнообразни,пием кална вода,пълна с тежки метали и бактерии,умираме като кучета по стълбите на болниците,дишаме отровен въздух от горенето на вкараните токсични отпадъци.С всичко това пак сме напълнили нечии джобове.Е,радвайте се на тази псевдодемокрация!

208

сминдух енд чесън

преди 3 години

Дали и в Столирпиново ще има фенове?

207

AZ22

преди 3 години

"С наближаването на предизборната кампания се увеличават теориите коя партия как ще поведе битката за гласовете на избирателите." - назначете си редактор

206

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов отговори на поканата на Корнелия НиноваВие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна.С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката, категоричен е Трифонов.

205

Анонимен

преди 3 години

И аз ще гласувам за ГЕРББСП на нинова иска промяна, техните промени ги знаем ФАЛИТкръгом и пак напреднай добре се работи с бригадирски безплатен труд

204

Анонимен

преди 3 години

А пък логото на кампанията на ГЕРБ от: "ние ги хващаме - те ги пускат", сега ще бъде:"Ние го правимЕ /некачествено, естествено/, те утре ще трябва да го ремонтират!".Справка:Цариградско шосе - на вълни!Пътя за Рилския манастир - срутил се отново!Третия лъч на метрото в София - релсите се надигнали от дъжда!!

203

Анонимен

преди 3 години

Борисов и герб преминаха като раундъп през китна България.След 10 год всичко изгоря!Десетилетия ще трябват да се нормализира икономиката и политическия живот.

202

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Борисов и ГЕРБ, другото е шкарто и гнилоч

201

обективен

преди 3 години

Дълбоко се съмнявам да бъде избран за министър-председател още веднъж след всички бедствия, които донесе на България. Не завиждам обаче и на следващия министър-председател в новия кабинет. Страната е опоскана до край, а същевременно са натрупани и доста дългове. Не виждам след ГЕРБ как ще се възстановим.

200

G

преди 3 години

Да вземат пример от Джузепе Конте. От вторник е на трудовата борса.

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Според теб кой ще спечели,щом няма да е Герб?