14

Анонимен

преди 3 години

Изчезват щото може и без тях.Разни хоремаци и бapдaци, пардон хотели, разни чалгаджийски кафани и измислени професии като инфлуенсър, пиар, певачи и певачки на килограм, всякакви лаладжии и улични търгаши по селските пазари беше крайно време да изчезнат.Всичко си идва по местата, както е било.

13

Емииии...

преди 3 години

глей ся... Докато бай балгар не научи, че турузЪмът и хотелджийските истории не е работа и икономика не въртят, все така ще я караме.Хората произвеждат самолетни двигатели на Ролс-Ройс с 30 000 компонента, а някои от нас произвеждат само когато са в тоалетната.Или се приспособяваш или изчезваш.

12

ПорЦелан

преди 3 години

Имаше плакат на протестите на Орлов Мост за някаква на Острова уж завършила "Public Relations", която била бъдещето на България и как щяла да си остане островитянка. Ми че това е същото като "Полска филология" в СУ! Най-якото нещо което можеш да станеш е шеф на тото пункт. Дали е на острова или в Симитли за Българската икономика това е транс-генитално.

11

Анонимен

преди 3 години

За висшето образование и за дилетантите е долу-горе така, но руските милиардери са друга бира. Те не са лъжица за твоите уста.61800

10

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ Е НЕЩО ВАЖНО, ЗАЩОТО ТИ ДАВА САМОЧУВСТВИЕ, КОЕТО НИКАК НЕ Е МАЛКО, ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ, КОИТО НЯМА КАК ДА ПОЛУЧИШ ОТ ЕДНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ! САМО ЛЕНИВ ДИЛЕТАНТ МОЖЕ ДА ТВЪРДИ ОБРАТНОТО! ТАКИВА СА БИЛ ГЕЙТС, ДЖЕФ БЕЗОС И НЯКОЛКО ДРУГИ (РУСКИ) МИЛИАРДЕРА, КОИТО ДРАМАТИЧНО КРЯКАТ НА РУСКИ: ,,НЕ В ДЕНЬГИ СЧАСТЯ!"

9

SS

преди 3 години

В страната ако не е аутсорсинга може да се каже че почти няма икономика.Ако аварира ел системата (не дай боже) и сме дотам.Ще сме живите мъртви .

8

SS

преди 3 години

Това е само началото.Глад,смърт от вируса,престъпност и анархия -това ни чака.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвисшето по принцип е нищо, освен ако не е свъзрано с приложна наука като информатика, машиностроене, архитектура и тн.

6

Анонимен

преди 3 години

Нямаме работа.Нямаме пари.В България висшето образование вече е нищо.Интелигентни хора не са желание,защото трудно могат да бъдат лъгани.Започването на работа е само с връзки.

5

Анонимен

преди 3 години

До ТО ПЪК 2Глупакис, прочети първите 2 думи от статията бе."Световната икономика"Не става въпрос за България бе селски.

4

До Да бе!

преди 3 години

Верно е! Само че не са в България - тий нали е 'световен лидер' Не са и В 'западните балкани' - той гледа по нашироко...Пък и в България няма толкова хора!

3

Да бе!

преди 3 години

Бати Боко толква работни места създаде - Лично с Голи ръце само за миналата година, какво ни разправяте, нищо не е загубено...

2

ТО ПЪК

преди 3 години

Една икономика. Ако не са гастарбайтърите навънка безработицата ще бъде 40%, А тия дето работят са преди всичко в сферата на услугите.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми начи толкова хора трябва да пукясат от коронавирус и ваксини и сме на нула.