61

дио гол

преди 3 години

франция от памтивека си е блато и извратеността е норма,при тях така че.............

60

Анонимен

преди 3 години

Тия на времето бяха "еврокомунисти"!Подчертано им липсва един гулаговски лагер в Чукотка!

59

Анонимен

преди 3 години

за елитите има специален казан в ада ,да си знаят ,никой не е надхитрил смъртта.

58

елитарист

преди 3 години

Може финансово и политически да са някакъв "елит", но морално са в канала.

57

етно граф

преди 3 години

Зетят на Тръмп и той Кушнер. Да не са рода нещо. "Елити".

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Моля ти се в ислямския свят е същата работа, че и по-зле.

55

Без коментар

преди 3 години

Един спи с баба си...Друг с дъщеря си...Либерални ценности...

54

ДДРОнег

преди 3 години

Не мога да разбера насилието над деца !!!Не мога да разбера родителите, които мълчат за насилието над децата си !!!Аз бих побеснял, ако с моето дете се случи нещо !!!А като побеснея, не занм дали ще мога да се укротя... и горко на насилника , ако е пред мен !!!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Mюсулманино, това не са християни, нито хора,не е важно как ще се наречеш и представиш,а какъв си всъщност!Не забравяй за 12 годишната жена на тъй наречения ви пророк!И защо драпате към християнските държави,направете вашите цветущи или е по-лесно да биеш челото?А иначе за всички педофили имам само една присъда!

52

Uncle Adolf

преди 3 години

В грешка си, бъдещето е на котайците.

51

Анонимен

преди 3 години

Това в онази държава, в която да се подиграват с пророка ми и вярата ми го мислят за проява на интелект. Ми вижте си великите западни интелектуалци. Няма да я бъде християнска европа, бъдещето е на мюсюлманите.

50

Анонимен

преди 3 години

КУШНЕР Е НАПУСНАЛ ОРГАНИЗАЦИЯТА, ЗА ДА СЪХРАНИ НЕЙНИЯТ АВТОРИТЕТ ДО КАТО ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ТВЪРДЕНИЕТО НА ДОВЕДЕНАТА МУ ДЪЩЕРЯ ЗА НЕЩО СТАНАЛО ПРЕДИ 30ГОДИНИ, ТОВА ТВЪРДЕНИЕ Е ИЗНЕСЕНО 12 ГОДИНИ СЛЕД КАТО МАЙКА ИМ УМИРА, ПИТАМ СЕ ЗАЩО СЕ Е МЪЛЧАЛО 30 ГОДИНИ, ЗАЩО МАЙКАТА НЕ Е РЕАГИРАЛА НА ВРЕМЕ, НЕ СЕ Е РАЗДЕЛИЛА С ЧОВЕКА, КОЙТО СЕ ТВЪРДИ Е ЗЛОУПОТРЕБИЛ СЕКСУАЛНО, КУШНЕР ТВЪРДИ, ЧЕ Е РЕКЕТИРАН И ИЗНУДВАН- ОТВОРИ ФРЕНСКИТЕ САЙТОВЕ.

49

Анонимен

преди 3 години

Аз съм добър човек, но за такива чудовищни престъпления трябва да има наказания. Не може иначе - и в бг наказания за престъпленията почти няма. Нещо е тотално объркано.За този педофил - би трябвало да го скопят и след това да го изгорят жив до айфеловата кула и много хора да гледат.Повярвайте ми след такова наказание - престъленията ще намалеят.

48

Путин

преди 3 години

И тези ще ми говорят за морал....

47

Е това е

преди 3 години

Добра реклама си направиха либералите !Пак ли Русия ви е виновна ?

46

Bond

преди 3 години

За това ли в Дания насърчават педофилията, излъчвайки анимационно филмче за чичкото с най-дълъг ***, имитиращ захарна пръчка?Извртеняци, сър.

45

Път

преди 3 години

То това в исторически план се повтаря - всяка цивилизация в един момент изгнива и на нейното място идва друга . Сега азиатците са на път да вземат мястото на европейците и американците . Ама и там има май много Ladyboy

44

Анонимен

преди 3 години

Елитите винаги са педофилни. Джордж Буш баща, например, има над 20 посегателства над деца. Нещо в гените им садистично и отвратително има.

43

Анонимен

преди 3 години

Бернар Кушнер ?!! Той беше такова име през 90- те, такъв виден хуманист, та " Лекари без граници " бяха големи герои тогава, във всички военни действия присъстваха. Не мога да повярвам че този човек , с такъв авторитет е позволявал това да се случва със собственият му син и да мълчи ! Отврат пълен ! Ега ти " цивилизацията " са. Не , мерси.

42

Анонимен

преди 3 години

"Добре, че тази нечовешка, чудовищна толерантност сега рухва."=====================Рухва ли? Колко педофили са осъдени? И защо днес педофили се кандидатират и стават президенти?