243

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин - най- Добрия Руски Политик на Русия след Йосиф Сталин и царските династии Рюрикови и Романови!

242

Анонимен

преди 3 години

Навални е антируски и прозападен ***, срам за руснаците и враг на Русия. Подръжниците му са русофоби и престъпници, редно е и руската рамия да се включи да ги пребие и смаже. Доколкото до г- н Владимир Путин, той е доказан и опитен дългогодишен политически Руски лидер,Президент и политик, издигнал Русия и я превърнал в световна сила! Руснаците виждат това и пак ще изберат Путин!

241

мунчо

преди 3 години

Значи Тръмп се нанесе в имението си Мар Лаго с 58 спални и 39 бани, а Путин не може да има дворец - защо? Защото мислим социалистически - всички да сме равни и бедни...другари...

240

За Русия

преди 3 години

Моля ви ако някой е част от руското разузнаване да ми помогне.

239

Гост

преди 3 години

ЛЪЖЕШ , *** !!!

238

Анонимен

преди 3 години

След 80 милиона гледания, изведнъж едно зализано студенче, реши ей така да пита бащицата за вилата му. И в Русия и тука, са едни и същи мошеници, живеещи на гърба на хората.

237

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, твой е с поставени лица! Все едно гледам Боко и Доган

236

Анонимен

преди 3 години

Да,Навалнито разкри "нещо",ама какво и той не знае!може да си е агентурна модерна вила дворцова,но защо постоянно се държи като клоун и чака с удоволствие да го арестуват.А кой му поддържа канала,беше една фонданция,уж германска ли...?И много странно как смело оживя от " Новичока",а наш " журналист" му помогнал за " убийците",чак телефоните "издирил",абе чудна работа,а този журналист е от партия на един лодкар.Такива ми ти работи!

235

До 245

преди 3 години

Е да но Доган си живееше там,има разлика,там си правеха срещи ДПС дълги години,е да сараи,абе чак сараи не е,но си стои добре с прекрасна панорама.

234

Анонимен

преди 3 години

И как точно е разбрал Навални ,че това е двореца на Путин?Има достатъчно богати руснаци които могат да си го позволят.Или ако " двореца " е държавен" ,значи е на Путин!Нещо ми издиша тоз Навални,преиграва, да хвърли някаква " бомба" ,да има нещо за гледане!Техните артисти и певци от известните също се тиражират с дворци,като Пугачова,Киркоров.То си е мода!

233

Анонимен

преди 3 години

Попитали Царя на най-голямата държава в света,дали имал негов собствен дворец дворец??? Че той ако няма,тогава Кой да има???

232

Другари

преди 3 години

Това е новият Дворец на културата и туризма - ще бъде собственост на целия руски народ, а ще го използва другарят Путин, като представител на народа !

231

ЦРУ

преди 3 години

НОВОТО ЗНАМЕ на Путинова Русия вече ОФИЦИАЛНО е......." РИБОЛОВНА пръчка...със вързани на края БОКСЕРКИТЕ на НАВАЛНИ ( със който го тровиха ) " ....СРАМ...СРАМ...СРАМ..

230

до 256

преди 3 години

Пичч,ти не си добре бе хахааа...ама хич та няма

229

ЦРУ

преди 3 години

ЛЕЛЕеееееее... този *** милиционер.....как си отвори устата....и почва да лъже !!! СПОМНЯМЕ си какви ги говореше за двамата от Солсбъри - " те сигурно са ТУРИСТИ.....а разсл. журналисти...намериха ...къде са живели...какви чинове имат ...а и снимки със ТОЗИ как ги награждава за поредното УБИЙСТВО !!! На ПУТИН му трябва БОГАТСТВО.....за да плаща на ЧАСТНИ АРМИЙ ( като ВАГНЕР ) ...и да ВИЛНЕЯТ по света ....ЗАТОВА ТАКА КРАДЕ - говорят за 200 милиарда !

228

Анонимен

преди 3 години

"хората са изкарали пари и купуват" - наистина ли вярваш още в дядо мраз? Изкарали пари? - това не е като да продаваш сандвичи в макдоналдс. Въпросните хора които купуват по 100-200млн имения са нарушили практически цялото антитръстово и анти монополно законодателство! в световен мащаб! Разминава им се единствено защото те избират марионетните политици в сащ... толкова е просто...

227

Анонимен

преди 3 години

Всемогъщия Путин знае, че Навални е западен проект, но не знае чии е този огромен дворец на брега на Черно море, на един хвърлей от Сочи - неговия любим курорт !!!?

226

Анонимен

преди 3 години

До 252В САЩ може всяка минута да се продават подобни имения,няма проблем ,хората са изкарали пари и купуват (включително и руснаци) имоти в САЩ.Но ако някой Американски политик закупи нещо по-стабилно ,то става на въпрос от къде са парите?!

225

Анонимен

преди 3 години

в САЩ всеки ден се продават подобни имения но това е ОК според западната пропаганда... просто гледайте "файн ливинг" и ще видите за какво става въпрос - частни острови, огромни имения, яхти и т.н. Навални явно е руското "файн ливинг"...

224

Кога се трови

преди 3 години

Кога разследва....