54

!

преди 3 години

На теория всичко, което казва е така. На практика е точно обратното....нито държавата упражняваше контрол в заведенията, нито те бяха съвестни да спазват мерките. Който е ходил лятото и есента знае как беше. След месец се забравиха и отстояние, и маски, и дезинфекция, и брой хора на една маса....Всичко вече е различно, хората се стреснаха не на шега през ноември....изчезнаха гъзарите без маски в градския транспорт, доста хора спазват дистанция дори по улиците. Новото нормално е вече тук....

53

ВИНКЕЛА Е ЗА

преди 3 години

ЗАТВОРА - ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН

52

Анонимен

преди 3 години

Изборите наближават... Баахти шопара довчера беше друга песен пееше сега обърна палачинката..

51

ПроСоТо

преди 3 години

тоя фашизиран ром,който най-нагло се изцепи .."Който наш съгражданин в чужбина иска да гласува,да хваща самолета и да дойде в София!"..,трябва да бъде сред първите увиснали!!!!!!..а компания да му прави другия фашизиран ром-сипаничавия далавераджия с бензиностанциите и аптеките!

50

Анонимен

преди 3 години

Нали идват избори ще лижът *** на хората после ще ни го турят и народа ще е доволен че е ходил на мола да яде хамбургери

49

Анонимен

преди 3 години

Късно е Симонов ,власта преключва след два месеца

48

ние сме на всеки км

преди 3 години

Ех Тодоре,на кого ни остави на кого,съсипаха всичко не остана за съсипване

47

православен патриот

преди 3 години

Мутри Вън !!!!! Долу мафията !!!!!Свобода за народа !!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Ореваха всички, били затворени, безработни...Що бе?Работете! Доставяйте за вземане за вкъщи!Ама втори път, ако не е качествено, никой няма да поръча!А на заведение седнали, не всички ще се изнесат, да търсят друго!Били година безработни!Не разбрах лятото, есента що не сте работили!!! Интересно, как народът тогава плъпна по заведения, които били затворени!Къде ли сядахме, ядяхме, празнувахме тогава?

45

иво

преди 3 години

На 4-ти април МУТРИ-ВЪН.А Тиквата и Валери директно в затвора.

44

Кучетата бдят,

преди 3 години

веднага трият ако нещо се напише против мутрите! Трийте, април ние ще ги изтрием от политиката, тогава д упе да им е яко, ще търсят Божков в Дубай.

43

Пунта Кана

преди 3 години

Бациларниците изгубиха блясъка си.Изхвърлете гранясалото олио,замразените полуфабрикати.мононатриевия глутамат,джукестите намусени сервитъорки и тогава претендирайте.Клиента трябва да е бог за вас,нали виждате .че не можете без него.Не ви стига акъла обаче как да го ухажвате,бизнесменчета.

42

Константна величина

преди 3 години

До вчера - показни акции по Тв как разхвърлят вечеринки от по 150 човека, от утре - беж, народе, юруш по кръчмите; ама каква принципност и последователност очаквате от менте/ченге патриот...

41

Анонимен

преди 3 години

Симеонка, а наргиле баровете и тях ли?Хе хе, мушмороците ми те!Националистите ми те!

40

до 32 от славянин

преди 3 години

''Гладът изкара хиляди в Хабаровск на протест срещу кремълската хунта.''Знам, аз не съм фен на кремълската хунта, ако това ми внушаваш! Което потвърждава, че гладният със заплахи за глоби и затвор не можеш да го спреш!

39

ани

преди 3 години

До Анонимен 38Не без "ядене и пиене". Вкъщи спокойно могат да си вършат тази дейност. Чалгарите дето оревават света, че нямат пари искат в кръччмите да са напиват.

38

Анонимен

преди 3 години

"Щом този народ не може да издържа без ядене, пиене и хора по кръчмите да ги отварят. То се видя, че с тази кръчмарска култура - толкова."Ами писна ни да се пропиваме като Вожда ти по мазетата

37

Бивш от бранша

преди 3 години

Като държах на морето ресторантчеправех айрян от най ефтината емитация на (кисело мляко)малко сол и литър айрян за 10 лв.Ами как иначе1.Нем убйствен2.Заплати ,ток вода3.Данъцикак да остане и за мен заплата.Добре че беше лято клиента жаден.

36

John Smit

преди 3 години

не разбирам от нищо, но мога да ви дам съвет за всичко...

35

Анонимен

преди 3 години

Щом този народ не може да издържа без ядене, пиене и хора по кръчмите да ги отварят. То се видя, че с тази кръчмарска култура - толкова.