87

Глупости

преди 3 години

Мутирал значи по-заразен, но по-малко опасен.

86

Анонимен

преди 3 години

Очевидно този вирус е значително по-заразен и коварен от вируса на грипа. По-коварен, защото симптомите се проявяват няколко дни по-късно и не могат да се вземат навременни мерки за карантина на заразените.

85

Анонимен

преди 3 години

Тия се излагат безкрайно. Мерките спрели грипа. Как така спряха грипа, а не спряха т. н. Ковид?

84

Анонимен

преди 3 години

Грипа е тук, само че сега се нарича ковид.

83

До Dido

преди 3 години

Прав си, но "борбата" със сезония грип е най-печалившия дял във фармацията и няма кой да въведе елементарни мерки за спирането му!Отделно, че българина е толкова безотговорен, че като е болен най-му се ходи на работа и най-му се учи та да окашля хубаво всички колеги!

82

Dido

преди 3 години

Още Април казах, че грип няма да има защото е по-слаб вирус и мерките срещу ковид 19 му пречат да се разпространява!Ако професор е изненадан от това,е добре да се смени работата!Ако всяка година в грипните сезони се прилагат маски,дистанция, болните се изолират вкъщи и се дезинфекцират редовно обществените сгради, за грипна епидемия повече никога няма да чуем

81

Анонимен

преди 3 години

Има, ама всичко е ковид в момента. Щот ако няма ковид а грип - кепа спира. А кеш трябва сега, избори идат. След изборите, ни ковид ша остане ни нищо.

80

Анонимен

преди 3 години

Няма грип защото миналата и тази година лабораториите произвеждат само Ковид. По всички показатели Ковид е за тях удар в десятката. Защо им е да се занимават с някакъв *** грип.

79

Tonita-7

преди 3 години

Какви грипни вируси,след като само Ковид ви се привижда:))

78

Анонимен

преди 3 години

"Подходящите мерки" в Китай бяха 72 /по спомен/ дена пълна карантина, заварени врати, препречени пътища, бой за непозволено излизане, и какво ли още не... Не знам дали е добра идея да плачете за Китайските мерки точно...

77

koko

преди 3 години

Като няма имунитет от проболедуване, как тогава ще има от ваксина. Значи нова теория на медицинската наука и нови фундаментални открития във Виросулогията.

76

Bili

преди 3 години

До некой по долу- елитни английски списания публикуваха фалшива статия за хидроксиклорокина миналия май - как убивал и не помагал срещу ковид.... После я изтеглиха тихомълком. Елити, кво да ги праиш...

75

Bili

преди 3 години

Що нема грип - щото спазваме мерки и носим маски.Що има толко ковид19 - щото не спазваме мерки и не носим маски.И двете твърдения са верни, и ние сите сме *** и не разбираме от наука.

74

ГЪДЮ

преди 3 години

ЧАКАЙТЕ МАЛКО СЕГА-КОВИД ВИРУСИТЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ИЗЯЖДАТ ГРИПНИТЕ ВИРУСИ,ПРОСТО СИ ГИ ХАПВАТ,ПОРАДИ КОЕТО ГРИПНИ ВИРУСИ НЯМААААА! ПРОСТО Е КАТО ДА НАПРАВИШ БОБЕНА ЧОРБА!!! ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕТО!

73

Chcjvhcjcucuc

преди 3 години

Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха направиха ни на пумпали!

72

Анонимен

преди 3 години

Изводът е, че най-правилен е подхода на Китай и редица други държави, чиято цел беше и е да се спре епидемията с подходящите мерки.

71

Анонимен

преди 3 години

Явно някой ги разпространява всички тези вируси с определена цел...

70

Анонимен

преди 3 години

*** не чете елетни списания на чужди езици

69

Анонимен

преди 3 години

Елитни английски списания имаха публикации още през март как тестовете хващат протеини и на други видове коронавируси. Но сега е модерно да се пренебрегва науката

68

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно предходни години, когато се пишеше ОВИ, да е билопак ковид. Въобще при почти пълната липса наизследванияпредходни години не може със сигурност да се твърди кое е ново и дали и как то се различава от миналите години.