129

Анонимен

преди 3 години

Не бих заложил здравето си заради финансови интереси и изгоди между ЕС и голямите корпорации ....

128

Анонимен

преди 3 години

На бас, че в България процентът на ваксинирани ще СКОЧИ след разрешаването на Sputnik V!!!!!!

127

до 138

преди 3 години

даже някой беше публекувал и линк към мобилното приложение на сертификата и че е готов от преди 1-2 години

126

Анонимен

преди 3 години

ТО ТАКА СЕ ПОЧВА ПЪРВО СЕРТИФИКАТ, ПОСЛЕ И ЧИП

125

Анонимен

преди 3 години

Уж бяха конспирации..Всичко е отдавна измислено

124

Д-р Бостанджиев

преди 3 години

До БауИмаш нужда от терапия, момче.

123

Анонимен

преди 3 години

Всички конспиративни теории са на път да се сбъднат :))

122

Бау

преди 3 години

Ох, незнам, но сега събудих след дълбок сън, сънувах как събувам мъжки дупeтa. Някой може ли да се наеме да разтълкува съня ми и дали наистина се променям. Тенк ю!

121

Додо

преди 3 години

До ИванКое се променя, по-скоро? Уточни ако обичаш! Човешката душевност е еднаква от Библейски времена, с всичките си грехове страсти. По-скоро бъдещето е миналото. Народът е казал - всяко ново нещо е добре забравено старо. Содомията и Вавилонския упадък и опитите на "една група хора" да паразитират върху останалата част от човечеството не са нищо нито напредничаво, нито ново. Света е един и същ и колкото и заблудени хора да има, в един момент си получават дозата отрезвитено. Не всички, де!

120

Анонимен

преди 3 години

Време е да стачкуваме Гърците. Кви са тия глупости със сертификати!

119

Иван

преди 3 години

До ДодоЗвездите ти го говорят, Додо. Колко глупости си нфлякъл в две изречения. Хората не могат да разберат, че светът се променя. Винаги се е променял. Хегел е казал "количествените натрупвания водят до качествени изменения". Натрупванията на опит, култури, знания променят света. Няма нищо общо с Луцифер.

118

Дейзи

преди 3 години

До ДодоПропуснал си да напишеш, че в същия този свят Бил Гейтс и Джордж Сорош са мили, добри чичковци, които имат пари и ги раздават на хората.

117

Додо

преди 3 години

Добре дошли в обърнатия с краката нагоре свят, завлядян от последователите на Прометей и Луцифър, в който свят мъжкия ректyм е детероден орган, Барак Обама има нобелова награда за Мир, Доналд Тръмп е зъл агресор, Джо Биден е спечелил избори, CNN и DW са новинари, Исляма е религията на мира и любовта, ордите завоеватели от Третия свят, натикани в земите на европееца са "сирийски бежанци - предимно високообразовани и старци, жени и малки деца", а теориите на конспирациите са на практика реалност.

116

Киро Х

преди 3 години

До РефпексиУмението да прави сравнения, категорично говори много за интелигентността на изразяващия ги. В случая доказахте, че не само пишете, но и мислите с грешки, защото сравнението ви е неадекватно и без какъвто и да било паралел.

115

Анонимен

преди 3 години

Нека чипирането започне сега! ГЕРБЕРАСТКА С ***

114

Lora

преди 3 години

Има много държави по света, които изискват ваксина против жълта треска като условие за влизане в държавата. За да отидеш на почивка в Занзибар трябва да имаш жълта треска ваксина, например. Ако нямаш - те ваксинират на летището. Не съм чула някой до сега да е протестирал срещу това изискване. Какъв е този вой срещу ковид ваксината. Нормално е държавите да искат да предазят населението си. Ковид ваксината е като всяка друга.

113

за 118...

преди 3 години

Пази се ,бе...може и да те изкецат накрая..ха,хахааааааааааа..Нали си чист от СПИН!?

112

НЕМА ЛОШО ,БЕ...

преди 3 години

ЩОМ СЕ ВАКСИНИРАМ , ЩЕ СИ ИЗВАДЯ И ВАКСИНАЦИОНЕН ПАСПОРТ , ЗА ГЪРЦИЯ.КЪВ Е ПРОБЛЕМА..?!

111

Дедо Пенс

преди 3 години

Дреме ми на Моамар Кадафи!!! Със 150 ? пенсия и без това няма къде да пътувам...

110

Анонимен

преди 3 години

Значи долкото разбрах ,първо ни заразяват със СПИН и вкарват чип чрез ваксините ,получаваме сертификат и след време ще се разберат ползите от ваксината.Честито!Хитлер ела да ни спасиш от тези!