49

Ванката

преди 3 години

Целта е да се вземат едни пари от едни фирми. Същото сме го играли и с тутурутката в асансьора, и с новия касов апарат, и с новите номера на колите, ... - ненужно, скъпо, неработещо, имитация на дейност, НО пък си го плащаме!

48

народопсихология

преди 3 години

Чуят са как да обрат народа,на окаяната държава.БКП сдаде властта и се почна

47

Анонимен

преди 3 години

До 50Ако минаваш през Будапеща някога, отскочи до Сентендре и фърли едно очо на бившите панелки там...

46

Анонимен

преди 3 години

ПААНЕЛЛКИТЕ ИМАТ СРОК НА ГОДНОСТ ОТ 40 Г ТОВА СА ВРЕМЕННИ ПОСТРОЙКИ ЗА РАБОТЕЩИТЕ ПРЕЗ СОЦА-Я ДА ПРОВЕРАТ КРЕПЕЖНИТЕ ЗАВАРКИ И ТОГАВА ДА ИЗДАВАТ ПАСПОРТИ.- СРОК НА ГОДНОСТ-НАНАЙ.

45

от младост

преди 3 години

документите на блоковете се съхраняват в мазето на кметството и с годините от влага и плъхове нищо не остана ....... та заради безхаберното съхранение на документите сега гражданите са виновни !!! А общината как събира всяка година данък сгради ако блока няма документи ????????

44

Анонимен

преди 3 години

4 април - да изгоним мутрите! да си наврат техническите паспорти там, където слънце не огрява!

43

В света

преди 3 години

В света има панелки строени още през 30 години на ХХ век, но не са сринати. Първото панелки са построени около 1910 година в САЩ. А после започва и е Германия. А в старите статистически книжа пишеше че живота на панелките е 70 години. В центъра на София е пълно със 100 годишно къщи от градоред. Стига мераци за разрушаване на панелките!

42

Документи

преди 3 години

Трябва да има иначе би трябвало собствениците на панелки да съдят държавата за нехайство при запазване на документите на блоковете. Администрацията и държавните институции са длъжни като собственик да пази информацията. А целта на това е да се сринат панелните блокове и да се построят нови по-идоли и по-сгъстени

41

Анонимен

преди 3 години

скоро ще можете да изразите възмущението си.

40

Анонимен

преди 3 години

Каква революция. Срещу собственото ни нехайство???? Колкото и да струва, да се изготвят тези паспорти. Да се съберат собствениците и да дадат пари. Българите в апартаментите са научени нищо да не правят и плащат за сградата. Тя така сама ще се самоподдържа, покривът сам ще се оправи.

39

Анонимен

преди 3 години

Строителната мафия в действие.Много мафии се народиха след 1989 година в България. Започна се с адвокатската мафия и мафиотите с бухалките. После се появиха и други мафии, като застрахователната мафия, мафията на нотариусите, мафията на ЧСИ, някои казват и че има лекарска мафия, а сега и строителната мафия ни задължава да си даваме парите за ненужни за нас неща.

38

До 27

преди 3 години

Недей да плашиш хората с блока в Надежда-та. Там причините са други, довели до състоянието на блока. Първите панели отдавна минаха 50 г. и според теб трябваше вече да са се срутили, ама не са.

37

Анонимен

преди 3 години

Единственото спасение за нашия народ е Революцията.....

36

Пецата2

преди 3 години

А ако почнат общините да си търсят дълговете с ЧСИ.... с техните хиляди проценти лихва... трупаш неплатени данъци и идват да ти продадат жилището. Но да му мислят онези с по шест апартамента..

35

Малее

преди 3 години

Такива като AcOrP са скрити брокери, зарибяващи хората за ново строителство. Работил съм в проектантско бюро, никой от архитектите не купи ново строителство. Всички избраха стара тухла, ЕПК или панел. Пък това с 50-те години живот на сградите... Не знам този как се е родил.

34

Пецата

преди 3 години

*** аз като им разправям на едни приятели ,че стригането на овце се мести от автомобилите при недвижимите имоти, те се смеят. Ха сега като подпукат : паспорт (600лв), застраховка(500-1000), повишаване на такса смет, в ПЪТИ дигане на данъците, платени домоуправители, таски поддръжка, после ще измислят нещо друго... Абе "инвестицията " в имот се оказва добър начин да те оскубят и да си пропилееш парите...

33

Анонимен

преди 3 години

Просто още нещо за което ние да плащаме ! Защо държавата не мине и издаде по един паспорт на всяка сграда, и после ние да ги поддържаме тия "вестници" ??

32

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоЧиченце, точно как се "рони" арматура? Сигурен ли си, че въобще знаеш какво е това "арматура"?

31

Анонимен

преди 3 години

До AcOrP"Тези" сгради нямат живот от 50 г., трайността на конструктивните елементи се измерва в столетия, стига ВиК, електро и пр системи да се поддържат професионално. Не се правете на неграмотен пророк и не лъжете хората!

30

баба мара

преди 3 години

сине не виждам точките и запетаите иначе карам по темата