30

Баче Кико

преди 3 години

А за моята история, да прекараш Нова Година на маса с ядене и пиене, няма ли да има статия?

29

Анонимен

преди 3 години

смешните журналисчета с купени дипломи винаги търсят сензацията около вируса

28

Анонимен

преди 3 години

На тези които не са съгласни с истината!Хей, невежи и неосъзнати индивиди, живеещи на физическо ниво. Много животи и прераждания ще имате, докато достигнете ниво на осъзнатост. Вие не знаете къде се намирате.Не знаете какво е Любов.Не обичате себе си ,как да обичате тогава другите!Незнанието се прощава.Невежеството - не!

27

Майкл Мамарил

преди 3 години

не е герой от "Убежище" а от БордерЛенд, но да определено някой се е изгаврил с тях

26

Чоко

преди 3 години

Защо не пуснете и една статия и да опишете как са изкарали Нова година хора болни от рак в термален стадии ? Всичко ли е Ковид на този свят ?

25

Анонимен

преди 3 години

Айде стига бе, с тези натрапвания и умишлени внушения. На човек, ако му е писано да се разболее, ще се разболее, ако му е определено да напусне живота на тази дата в тази година, ще стане. Човек може да има много заболявания и да премине през тях. Може да е здрав и пак да напусне земния живот когато му е определено. Душата продължава израстването си и се преражда много пъти, за да се развива и учи. Радвайте се на живота!!

24

Анонимен

преди 3 години

До ПетърИма дребна разлика - ракът не се предава по въздушно-капков път, за разлика от Covid. А идеята на тази статия е, че маса народ все още не вярва във вируса (освен тези, които го изкараха тежко и роднините им). Така де - малко акъл се опитват да им налеят.

23

Нели ....

преди 3 години

затрогващо глупавва си душко ....Майкл Мамарил е герой от една иддиотска игра "Убежище"някой се е изгаврил са вас душа ......

22

1234

преди 3 години

До Анонимен 3Никой не те кара насила да четеш.Мен пък ме интересува темата и си чета.Изводите са си за мен.

21

123

преди 3 години

До АнонименАми тогава не чети!Много е просто.

20

депутатин Мангъров

преди 3 години

Колкото повече хора в интензивното - толкова по-високи бонуси за мен.После ще си ги харчим с румбата петков в новоотворените кръчми.

19

Анонимен

преди 3 години

"Разказва Мая пред BBC" - това Big Black Cock ли е???

18

Говори се

преди 3 години

Говори се, че от средата до края на февруари се гласят по-гооям процент "болни"! И щяло да се затваря пак...

17

Стига глупости

преди 3 години

Много хора прекарват Нова година, Бъдни вечер, Коледа, лични празници в интензивни отделения и то заради наистина значимо болести. А не с ТВ вирус, който е сред най-безобидните причини да попаднеш в интензивно!

16

???

преди 3 години

...по онова време, когато бях в отделението, не се чувствах късметлийка, защото толкова много се мъчех да дишам. Не е нещо, което можеш да приемеш леко. Просто призовавам хората да взимат всички мерки, които могат", казва Мая.Но аз не можех. Не можех дори да кажа, че ги обичам. Този вирус засяга всички. Време е да си отворим очите и да разберем колко е сериозен", допълва Джей.Как да отвориш очите на кови диоти?

15

Лилияна

преди 3 години

Горкичката, хора пазете си, ако беше пила Цианкалй щеше да го пракара по-леко. Ковид е страшен

14

Ямболски цървул

преди 3 години

Имам разстройство.....Ковид 19!

13

ВЪПРОС

преди 3 години

Къде се е случила тази История ?В България ?

12

Анонимен

преди 3 години

Този вирус засяга тежко ,само че не всеки. А тежките случаи обикновено са с предистория. Разбира се има и нашенски тежки случаи, като 19 годишния абитуриент от Велико Търново, който беше уморен с експериментално лекарство от една докторка, кандидат депутат от ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 3 години

Каква е целта на статията?Единия е бил асматик и е нормално да преминал тежко Ковид 19 през него, но е оцелял.Стига пиари и всяване на страх и някакво самосъжаление в хората.